- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.861
Mor cay dediginizin markasi ne bende aliyimevdeki çaylar bitsin alırım... ev çay dolu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mor cay dediginizin markasi ne bende aliyimevdeki çaylar bitsin alırım... ev çay dolu :)
Mor cay dediginizin markasi ne bende aliyim
Evet dolmadandır :))Dolmalardandir o ben dun yogurtla zor durdum ya basim agridi acliktan az da gitse oyle yapmiycam bidaha
Aynen yaa benimde amakorkuyarum içiyim. hepsi ishal yapıyor. :))evdeki çaylar bitsin alırım... ev çay dolu :)
Bende markaya göre alırım ama nette aşırı fiyat farkı var. Genelde araştırırım.Bende herseyi pahali almaya calisirim o daha kaliteli gibi gelir bana hic sizin baktiginiz taraftan dusunmemistim:)
Canm bim çayıymış. Ama burada bim olmadığı için bilemiyorum.Mor cay dediginizin markasi ne bende aliyim
Bende memlekete gidince alıcam 3-5 paket :))Mor cay dediginizin markasi ne bende aliyim
tele not al. Unutmazsın o zamn.Tabi telefona bakmayı da unutmazsanben hiç almadım daha bimde varmış markasını bilmiyorum... ben bime gidiyom aklıma çay gelmiyo başka şeyler alıp çıkıyom :)))
tele not al. Unutmazsın o zamn.Tabi telefona bakmayı da unutmazsan
Ben böyle takılıyom kızmıyon değil mi??
Canm bim çayıymış. Ama burada bim olmadığı için bilemiyorum.
Aynen yaa benimde amakorkuyarum içiyim. hepsi ishal yapıyor. :))
Aynen ya aksam dayanamdim esim zorladi biseyler yemem icinde yemedim ama sabahi zor ettimEvet dolmadandır :))
Haklısın canm sağlıkherşeyden önemlii bırak azar azar gitsin ama ömründen ömür götürmesin![]()
Bende marol ve havuç( salata malzemem bitmiştee)yok niye kıziimki :) şu an lahana yiyiyom sana kızamam :))))
Hakkari :))ora nere ki
Bende marka takintisi var cok kiziyorum kendime ama yinede marka olmayinca almiyorum hicbisey esimde oyuzden benimle alisverise cikmaya hep korkuyo:)Bende markaya göre alırım ama nette aşırı fiyat farkı var. Genelde araştırırım.
:) afiyet olsun ben biraz temizlik yapayim gelirim gene su arabalar yuzunden ev hergun toz oluyoBende marol ve havuç( salata malzemem bitmiştee)
Kızma da zaten
Lahana var ama çiğ yemekten korkuyom. Şişkinlik yapar bütün haftanın çabasını siler süpürür neyime lazımm![]()
Bende marka takintisi var cok kiziyorum kendime ama yinede marka olmayinca almiyorum hicbisey esimde oyuzden benimle alisverise cikmaya hep korkuyo:)
Kolay gelsin :)):) afiyet olsun ben biraz temizlik yapayim gelirim gene su arabalar yuzunden ev hergun toz oluyo
Bende 2günde1 içiyordum ama o da çok oluyor. Senin gibi yapayım.sürekli içme bir de bağarsak tembelliği yaıyormuş... sonra normal çalışmayı unutuyormuş sistem Allah korusun.... ben haftada 2 gün içiyorum sadece....