- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.901
Evet yaa :))bunlar zayıfladı tabi unuttular bizi :)
Biz pofuduklar hala burdayızz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa :))bunlar zayıfladı tabi unuttular bizi :)
Kolay gelsin o zamnolmaz başka sporlarda yapçam zaten jillianı tam yapmaya çalışçam bakalım...
:)Sorun değil zaten bugun pek bi sakinn.
@muska77 olmayınca buralar sessizoluyor :))
4 te yapıyom 2 günde birSiz ana kız bayağı sporcusunuz.
kilo 63 pofuduk yani:)Çok tatlısınız yaaa :))
Kilonuz kaçtı
valla kuzum kızıyo yapmayınca çare yokSiz ana kız bayağı sporcusunuz.
kız ben hergun iciyorum baya da etkili oluyo ya :)her gün içme tabi etkili olmaz... hafta da bir iki iç bak nasıl etkili oluyo....
oyle bi gunde mi geldi o gobek bi gunde gitsinsabah yine 3 dilim ekmek yumurta 4 zeytın az peynir bal öğlen henüz yemedim yeşil çay içiyom akşama karnıbahar yemeği ekmeksiz ve yoğurt yicem suda içiyom ama göbeğim hala yerinde aynı kuzum ya![]()
kız ben hergun iciyorum baya da etkili oluyo ya :)
oyle bi gunde mi geldi o gobek bi gunde gitsin![]()
btlbetul tatlım az sonra yazıcam toplam cezaları :)
hanımlaaaar bugun persembe ne bu sessizlik herkesler dikkat etsin bugun yarın icin![]()
offf çok zorlancam belli yazda geliyo...kız ben hergun iciyorum baya da etkili oluyo ya :)
oyle bi gunde mi geldi o gobek bi gunde gitsin![]()
yok bea bi sıknıtı yasamadım ben :) he valla kimse yok, yarın cıkar kokusuama içinde sinameki oluyo ya o yüzden her gün içmek bağarsakk tembelliğine yol açıyormuş.... yani metabolizma kendi kendine de çalışan bir şey sürekli dışardan takviye kullanırsan kötü olabiliyomuş..... bana da mantıklı gelen bu....
yaz yaazz....
kimse yok yaaaww...
kuzum bana diyet listesi yazsanda onları yesem olmazmıofff çok zorlancam belli yazda geliyo...
Maşallah4 te yapıyom 2 günde bir
İddealıyız yaniiikuzum bana diyet listesi yazsanda onları yesem olmazmı
Canm aç kalma :))Ben geldim temizlik yaptim oglumu uyuttum kacamak yapmadim ama zorlaniyorum bikac gundur ben yarin izin vercem kendime cunku kafam agriyo devam edemiycem yoksa
Ayy canim makarna istiyo ya yiycem yemektende korkuyorum sonra bide onu vermeye ugrasicam diyeCanm aç kalma :))
Ye yine bişeyler 1 kase yoğurt ye veya 1 patates hiçbirsey olmaz bunlardan:))
Tamamen aç kalırsan bünyen dayanamaz
Hem yarın dediğin gibi izin ver kendine biraz :)
Kahvaltı da ye tatlım çok ta etkilemez o zamnAyy canim makarna istiyo ya yiycem yemektende korkuyorum sonra bide onu vermeye ugrasicam diye