- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum o ne bişi yememişsın köfte filan ye yeşil çayda fazlası zarar....kollontai
menüm
sabah 3 kaşık kıymalı patates
5-6 zeytin
öğlen
lahana
1 bardak süt
akşam
lahana
1 bardak süt
SU : 2 lt
Yeşil çay 1 demlik
spor
4 mil leslie
10 dk tiffanny
kuzum o ne bişi yememişsın köfte filan ye yeşil çayda fazlası zarar....
kızlar listeyi hazırladım listede olmayanlar alta kendisini eklesin kendinize iyi bakın
+ misin nasil olur menulerin cok azdi bende cok az verdim galiba yada veremedimyarın cuma zaten artıdayım 65 olmazsam takımdakiler beni yicek.... :))) biraz detoks yaptım.... yarın tavuklu bir gün olcak bol protein günü inşallah....
Kollontaicim bugün doktora gittim bütün degerlerime baktirmak için dahiliye uzmanına hersey normal çıktı bir hafta diyet yapmamami diger haftada akşam yemeklerini kesmemi istedi eğer dayanabilirsem akşam yemeği yemeyecegim bu şekilde deneyeceğiz. 3 gibi yemek işini kapatmami istedi nasıl yaparım bilmiyorum hemde yapacagim sey kilo almamama neden olabilirsekerden her turlu ceza yazıyorum dun ki menunu hatırlamıyorum bugun lokumdan yedin cezayı mesela, ama hergun neyden ceza yazdıgımı tek tek hatırlamıyorum canım
gozunaydın tatlım, ozletme kendini
tatlım cok az yiyosun oglen bi meyve atsan agzına en azından ya da 1 ufak yogurt vs, miden cok bos kalıyo
kız sunları cig yeme nolur ya valla cok saglıksız mahvetcen kendini tatlım![]()
Ehhh belkiii şeeyyy birazz olabilirrsen kıskanmadın mı :)
ellerine sağlık kaptanım gerisini hallederiz umarım.***5. TAKIM 450.ETAP***
candy_candy (106,6/
muska77(67.7) bildirim yapmadı izinli
topraks(74.8/)izinili
dysania(60/
kollontai (59,2
ebrusonmez (63.6
ermus (60,5
ilkay80 (85.9
ycfa (64.4
şimdi de damla sakızlı kahve mi içiyom gün bitmiştir benim için nerdesiniz loooo... yarın görüşiciik........ kuzuların sessizliği hakim burda....
Fırtına öncesi sessizlik buuşimdi de damla sakızlı kahve mi içiyom gün bitmiştir benim için nerdesiniz loooo... yarın görüşiciik........ kuzuların sessizliği hakim burda....
O zamn aramıza hoşgeldiinnaçımmmm
Yaa hiç merak edip tartılmadın mı?+ misin nasil olur menulerin cok azdi bende cok az verdim galiba yada veremedim