Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben gruptan ayrılıyorum artık arda uğrarım yine....... zayıflamayı başarır isem gelir müjdemi veririm :)

kararım kesindir. ben zaten bu grupsal faaliyetlere işte bu yüzden katılmıyorum :) çabuk sıkılıyorum....

bu arada kefir kivi karşımı iğrenç bir şeymiş.... ayrı ayrı güzeller ama birleşince böğğğk.......... bu gün nasıl biticek bilmiyorum..... resmen öğüre öğüre içiyorum.... bi de az gelmişti gözüme.... demek ki 2 lt olsa hiç içemicem....

Selam kızlar,
Nasılsınız bakalım? Ben kilo aldım ya!
Ebrucum birinci olmuşsun tebrikler arkadaşım.
Takimimda ikinci olmuş. Harika!
Betüşüm izin aldım sadece tatlım seni birakirmiyim ben ;) Hem gitmekte ne demek peşine düşerim valla :-)
Kardeşimi çok ozluyorum idare et azıcık kız!

kızlar ben gruptan ayrılıyorum artık arda uğrarım yine....... zayıflamayı başarır isem gelir müjdemi veririm :)

kararım kesindir. ben zaten bu grupsal faaliyetlere işte bu yüzden katılmıyorum :) çabuk sıkılıyorum....
Canım yapma ne güzel veriyrsun işte
Şimdi gıtmek olmaz Yarıda bırakma kendin için bırakma.

bu arada kefir kivi karşımı iğrenç bir şeymiş.... ayrı ayrı güzeller ama birleşince böğğğk.......... bu gün nasıl biticek bilmiyorum..... resmen öğüre öğüre içiyorum.... bi de az gelmişti gözüme.... demek ki 2 lt olsa hiç içemicem....
Canım neyine lazım kefir diyeti bak hep kefir yuzunden komple bırakmak istiyorsun.

Selam kızlar,
Betüşüm izin aldım sadece tatlım seni birakirmiyim ben :KK66: Hem gitmekte ne demek peşine düşerim valla :-)
Teşşekkür ederim muskacım.
Ne yapıyon bizsiz nasılsın??
Kilo alma yaa biraz dikkat etmeye çalış

Selam kızlar,
Betüşüm izin aldım sadece tatlım seni birakirmiyim ben :KK66: Hem gitmekte ne demek peşine düşerim valla :-)

beni özlemiyosun ama....

Back
X