- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #163.161
Severim seni fıstık.
Kız senede bir kere gelebiliyor onunla ilgilenmek istedim biraz.
ilgilen iilgilen bende çatliim burda :)) şaka şaka :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Severim seni fıstık.
Kız senede bir kere gelebiliyor onunla ilgilenmek istedim biraz.
Yiyom valla
70 oldum bile![]()
ilgilen iilgilen bende çatliim burda :)) şaka şaka :))
Olucam tabi sozum soz.tamam boyun uzun tolere edebiliyosun ama yerleşmeden ver gene....65 olcen unutma... son 5 kg....
Olucam tabi sozum soz.
Pazartesiden sonra sizinleyim inşallah.
Yok haftaya.yani yarın :))
Yok haftaya.
Ama sana söz hergun msjlarini alintilayip yazacağım sana yeterki gitme.
Sağol tatlım.yok kız ilgilen sen kardeşinle seni bekliyorum ben :)
Aman bırakma da zatenn :)yok diyeti bırakmıyorum kendi günlüğüm var ordan devam edicem....
ooo kardeşin seni kötü yönde etkiloyoorr..Ay sorma kardeşim muhteşem tost yapar..
Boyuna tost yiyoz. :)
Ammmaanıınnn yeme muskam yemeYiyom valla
70 oldum bile![]()
Peki sonra birakcanmi diyeti 65 miydi hedefinevetmuska77 terketti bizi gitmicem demişti.... küstüm ona ayrıca hıhhhh......
65 oliim öyle gitcem size bir ödül yemeği yedireyim bari :))
:) hastayimya ondan dedim canim hasta hasta kalkip evi temizledim ya adim atcak halim yok bide annelik ne zormus:)İstersek veririz.Bir kadının ısteyipte yapamayacağı hiç birsey yoktur
Yok kız bi sene goremicem onu zehir yapsa yerim.ooo kardeşin seni kötü yönde etkiloyoorr..
:) az ye bari sonra acisini cekiyon yok hurmaymis elmaymiss bikiyosun:)Ay sorma kardeşim muhteşem tost yapar..
Boyuna tost yiyoz. :)
Tamam canım. Az yerim..:) az ye bari sonra acisini cekiyon yok hurmaymis elmaymiss bikiyosun:)
Peki sonra birakcanmi diyeti 65 miydi hedefin
ooo supermis valla :)o ayrandı yaa :)) kabus ayranı.... bundan sonra yoğurdumu da evde yapıcam.... hazıra son...
yok bacım 60 olmadan bi yere gidemezsin vallakızlar ben gruptan ayrılıyorum artık arda uğrarım yine....... zayıflamayı başarır isem gelir müjdemi veririm :)
kararım kesindir. ben zaten bu grupsal faaliyetlere işte bu yüzden katılmıyorum :) çabuk sıkılıyorum....
ben gayet iyiyim tatlım aynı tempo devam valla :) candy gorunmuyo valla, bildirimde yapmadı bu hafta