- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #163.301
o zman gelsin 65 :)
gelsin gelsin.... gelmezse ben ona yapacağımı biliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zman gelsin 65 :)
65 66 falandı :))Sen kac kiloyla basladin canim
Vaayyy maşallah betüşşben en geç 5:30 da yemeyi kesiyorum.... sonra içersem su içiyorum.... kahve içersem içiyorum ki onu bile artık içmiyorum :))
bend ekatılmak istiyorum aranıza uğurlu sayım 5 diye bu takıma bakayım diyorum direkt buraya baktım))
kaptan göreydi şöyle derdi birinci sayfadaki kuralları okuyup buraya kabul ettim diye yazman gerek derdi :) hoş geldiiiin.... kaç kg sin boyun kaç yaşın kaç hedefin kaç :) neler yapıyorsun ne zamandır diyettesin....
biliyorum kuralları geçen sene 14. takımdaydım ama bazı ailevi sıkıntılar yüzünden ağustos ayında ayrıldım diyet yapamadım ve bıraktım diyeti...
şuan 75,500 kilom
yaşım 35
evliyim ve dünyalar güzeli yakında 3 yaşına girecek bir kızım var))
evde spor yapıyorum spor yapmayı seviyorum ama bu aralar hava çook soğuk yaklaşamıyorum spor yapmaya...yürüyüş bandım , eliptik bisikletim , twist , mekik aleti ve uzay yürüyüş aletim var ... daha çok eliptik ve yürüyş bandını kullanıyorum...
saat 17,00 dan sonr ayemek yememe bölümüne çook katılıyordum fakat artık kimseler gelmemeye başladı bende sayfada yalnız kaldım bi arayış içindeyim aktif olan bir sayfada devam etmek istiyorum....geçen 14. takımdayken 71-70 lere kadar inmiştim sonra sıkıntılardan bıraktım..
hedefim 60 kilo olmak ...
Allah bağışlasın kızçeni....
yürüyüş bandının markası ne memnun musun.....
Hosgeldin tatlim aramizabend ekatılmak istiyorum aranıza uğurlu sayım 5 diye bu takıma bakayım diyorum direkt buraya baktım))
hosgeldin canım ben kaptan yardımcısyım boyun kac calısıyor musun?? ay ne cok sorduk takımca :) ben de 25 yasındayım yeni evliyim boyum 151 kilom 58.9 hedefim 53 :) gunluk menu ve sporunu her aksam yazman lazım yazmayana ipsiz ip atlama ya da jamping jack cezası veriyoruz :)biliyorum kuralları geçen sene 14. takımdaydım ama bazı ailevi sıkıntılar yüzünden ağustos ayında ayrıldım diyet yapamadım ve bıraktım diyeti...
şuan 75,500 kilom
yaşım 35
evliyim ve dünyalar güzeli yakında 3 yaşına girecek bir kızım var))
evde spor yapıyorum spor yapmayı seviyorum ama bu aralar hava çook soğuk yaklaşamıyorum spor yapmaya...yürüyüş bandım , eliptik bisikletim , twist , mekik aleti ve uzay yürüyüş aletim var ... daha çok eliptik ve yürüyş bandını kullanıyorum...
saat 17,00 dan sonr ayemek yememe bölümüne çook katılıyordum fakat artık kimseler gelmemeye başladı bende sayfada yalnız kaldım bi arayış içindeyim aktif olan bir sayfada devam etmek istiyorum....geçen 14. takımdayken 71-70 lere kadar inmiştim sonra sıkıntılardan bıraktım..
hedefim 60 kilo olmak ...
hosgeldin canım ben kaptan yardımcısyım boyun kac calısıyor musun?? ay ne cok sorduk takımca :) ben de 25 yasındayım yeni evliyim boyum 151 kilom 58.9 hedefim 53 :) gunluk menu ve sporunu her aksam yazman lazım yazmayana ipsiz ip atlama ya da jamping jack cezası veriyoruz :)
Merhaba hosbuldukhosgeldin canım ben kaptan yardımcısyım boyun kac calısıyor musun?? ay ne cok sorduk takımca :) ben de 25 yasındayım yeni evliyim boyum 151 kilom 58.9 hedefim 53 :) gunluk menu ve sporunu her aksam yazman lazım yazmayana ipsiz ip atlama ya da jamping jack cezası veriyoruz :)
Geldim geldimkaçırdın kızı... dakka bir gol bir yani... hemen cezadan girilir mi olaya :)))
Hosbulduk tesekkur ederim..Hosgeldin tatlim aramiza
Hoşgeldin canm. İlksayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor.bend ekatılmak istiyorum aranıza uğurlu sayım 5 diye bu takıma bakayım diyorum direkt buraya baktım))
bence gayet başarılısın canım8ns canim benim ilk diyet yapisim basarili olursam korumaya caliscam ins
vaaav bravo betülben en geç 5:30 da yemeyi kesiyorum.... sonra içersem su içiyorum.... kahve içersem içiyorum ki onu bile artık içmiyorum :))
Hoşgeldin canımMerhaba hosbulduk))
Boyum 1.60
Kilo.75.500
Calismiyorum kizim dogduktan sonra esim benim buyutmemi istedi mecbur ayrildim isten.3 yil olacak evde oturali)) kendimi spora kitap okumaya verdim...kizimin gelisimi icin ugrasiyorum oyunlar oynuyoruz evi dagitiyoruz topluyoruz zamanim boyle geciyor...
yeni evliymissiniiz hayirli uzun yillar dilerim size..
Hosbulduk .okuyorum kurallari kilo yuzde hesaplama olayi nasil ??Hoşgeldin canm. İlksayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor.
Aranizda goji berry kullanip faydasini goren oldu mu...ben aldim ama korktum kullanmadim bisey olur diye vazgectim .dolapta duruyor kullansam mi acaba yaaa