Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bend ekatılmak istiyorum aranıza uğurlu sayım 5 diye bu takıma bakayım diyorum direkt buraya baktım :KK66:))
holgeldin canım ben tk kaptanıyım şu an izindeyim memlekette
kaptan göreydi şöyle derdi birinci sayfadaki kuralları okuyup buraya kabul ettim diye yazman gerek derdi :) hoş geldiiiin.... kaç kg sin boyun kaç yaşın kaç hedefin kaç :) neler yapıyorsun ne zamandır diyettesin....
kız sen de takımın kabul etmesen de kaptan yardımcısı sayılırsın söz hakkın var takımda

Kizlar ben domuz gribi olmusum:KK43: etrafinizda hasta kim varsa yaklasmayin sakin cok cabuk gecebiliyo biz disari bile cikmiycaz buyuzden kimseye gecmesin diye bugun yediklerime hic dikkat edemedim izne de ayrilmak istemiyorum 3 hafta falan ayrilmak gerekiyomus galiba
Okadar uzak kalmak istemiyorum burdan ama napacagimida bilemedim esimde diyet falan yok herseyi yeyip iileseceksin diyo:KK43: napiyim bilemedim
canım dikkat et kendine listeyi de düşünme hallederiz biz

Bugün annemde temizlik vardı bitmedi yarında devam
Çokkk yoruldum
Kahvaltı öncesi 20 goji yedim
Kahvaltı 8.30bir dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık form çayı
Öğlen 13.00 bir etli pide ayran
Akşam 19.00yoğurt salata
Su 2 litre
Spor cam silmebugün sadece camları bitirebildim

holgeldin canım ben tk kaptanıyım şu an izindeyim memlekette
kız sen de takımın kabul etmesen de kaptan yardımcısı sayılırsın söz hakkın var takımda

canım dikkat et kendine listeyi de düşünme hallederiz biz

ayyy ne kibar kaptansın sen yaa :))

Bugün annemde temizlik vardı bitmedi yarında devam
Çokkk yoruldum
Kahvaltı öncesi 20 goji yedim
Kahvaltı 8.30bir dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık form çayı
Öğlen 13.00 bir etli pide ayran
Akşam 19.00yoğurt salata
Su 2 litre
Spor cam silmebugün sadece camları bitirebildim

o spordan benim eve de lazım :) çok şükür zırt pırt bişi yağıyo silmememk için bahanem hazır :))

Aaa unuttum bugün burası günlük güneşlikti sabah çocuklarla parka çıktık basketbol oynadık onlarada çok iyi geldi spordan sayabiliriz:) kollontai kollontai

wuuu basket haa çok havalıı :)

kollontai kollontai

menüm

sabah 1 yumurtadan kıymalı yumurta - kıyma 2 kaşık kadardı

öğlen sütlü müsli yarım kase -- hımm sevdim bunu

akşam sütlü müsli yarım kase + 1 paket activya

öğünlerden önce elma kürü

Su 2 lt
yeşil çay bir demlik

Spor
sabah 2 mil leslie
akşam 2 mil leslie
jillian level 1 ------ kollontai kollontai yapabildim inanamıyoruum fulll yaptım... tabi şınavlarda 3 tane yapıp 2 tanesinde kaytardım :)) ama diğer bütün hareketleri full yaptım :)))))
üzerine 5 dk tiffanny yaptım jillian canımı çıkardığı için tamamlayamadım

ayyy hala kalbim atıyo pıt pıt pıt.........

şimdide çemberle iç bacak çalışıcam 200 tane yaparım...... önce çemberimi buliim geliim ben....

ayyy ben jillian yaptım yazın bu tarihi....

Amin canim Annem uzakta kv var ama oda hasta esom yardimci oluyo ama oda herseyi yapamazki oyuzden yatamiyorum
anladım canm Allah yardım etsin. Çok daha zor işin :)
Canım az önce haberlede gördüm bebeğin için dediğin ritavürüsümıydı neydi.2 ishal şikayetinden biri bu virüsmüş. Bol su içirmek gerekiyormuş.

ada81 ada81 canım sen 424. etapta kendi isteğinle ayrılmışsın 26 etap yani 6 ay geçmeden yarışamazsın bu kötü haber ama zaten 450. etaba geldiğimiz için yasağın kalkmış tam zamanında gelmişsin kg bildirimlerini düzenli yap 3. hafta listedesin

Hiim tamam oyle yapalim fazla spor yapinca ertesi gunum heryerim agriyor...ben yasli bir ablayim yas 35 :KK66:))))ben yarin guzel spor yapar bildirimi yaparim...
oyle demeee benim annemde gidip geliyo takıma 56 yasında valla yapıyo sporları falan ;) sen yaptıgını yaz canım gerisini hallederiz sen alıstıkca :)
kollontai kollontai

menüm

sabah 1 yumurtadan kıymalı yumurta - kıyma 2 kaşık kadardı

öğlen sütlü müsli yarım kase -- hımm sevdim bunu

akşam sütlü müsli yarım kase + 1 paket activya

öğünlerden önce elma kürü

Su 2 lt
yeşil çay bir demlik

Spor
sabah 2 mil leslie
akşam 2 mil leslie
jillian level 1 ------ kollontai kollontai yapabildim inanamıyoruum fulll yaptım... tabi şınavlarda 3 tane yapıp 2 tanesinde kaytardım :)) ama diğer bütün hareketleri full yaptım :)))))
üzerine 5 dk tiffanny yaptım jillian canımı çıkardığı için tamamlayamadım

ayyy hala kalbim atıyo pıt pıt pıt.........

şimdide çemberle iç bacak çalışıcam 200 tane yaparım...... önce çemberimi buliim geliim ben....

ayyy ben jillian yaptım yazın bu tarihi....
vuhuuuuuuu tebrikler!!!!!! ben sana yaparsın dedim yaaaaaaa!!!! supersin canım ya valla cok sevindim ;)

Back
X