Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oyle demeee benim annemde gidip geliyo takıma 56 yasında valla yapıyo sporları falan :KK66: sen yaptıgını yaz canım gerisini hallederiz sen alıstıkca :)
vuhuuuuuuu tebrikler!!!!!! ben sana yaparsın dedim yaaaaaaa!!!! supersin canım ya valla cok sevindim :KK66:

tesadüf mü oldu acaba bu akşamda denicem bakalım :)

anladım canm Allah yardım etsin. Çok daha zor işin :)
Canım az önce haberlede gördüm bebeğin için dediğin ritavürüsümıydı neydi.2 ishal şikayetinden biri bu virüsmüş. Bol su içirmek gerekiyormuş.
Yok canim Allah Korusun onunki normal atlattik sayiliriz zaten ben biraz kendime geldim cok sukur bogaz agrisi falan var sesim yok ama halsiz degilim cok sukur oglumunda sesi gitti oda duzelir Rabbimin izniyle bugun yarin kizlar evde cocugu olanlar yada grip olmamak icin en cok kullandiginiz odaya hic soymadan sogan koyun bi tabagin icinde boylelikle gripten korunmak mumkunmus

menümü yazayım
Bugün oruçtum. 5 te salata ile orucumu açtım.Başka bişey yemedim.
8.30 da da sahurluk 1 dilim pizza yedim.
Ve 1 elma çayı içtim
2 bardak yeşil çay
2 litre su
Spor: kapıları sildim. :) Ve 100 ip atladım.
@kollontai
Allah kabul etsin oruc tutarakta is yapmak cok zor ya biseyde yememissin zaten

Gunaydin herkeseeeee:KK66:))

Bu sabah bi uyandim bitti bu is zayiflayacam yeterrrr dedim ayyy..

sabah
yesil cayimi ictim once biraz bekledim kahvaltimi yaptim....aksam menu yazarim zaten...
Günaydın canım bende 35 yaşında iki çocuk annesiyim iyiki geldin insan kendi başına bir yerde tıkanıyor mutlaka gizel bol eksili günler dilerim

menümü yazayım
Bugün oruçtum. 5 te salata ile orucumu açtım.Başka bişey yemedim.
8.30 da da sahurluk 1 dilim pizza yedim.
Ve 1 elma çayı içtim
2 bardak yeşil çay
2 litre su
Spor: kapıları sildim. :) Ve 100 ip atladım.
@kollontai
Ayyy benimde 6 gun borcum vardi birini tuttum kaldi 5 gun tutmam lazim biraz midemi kuculteyim rahat tutarim...

Günaydın canım bende 35 yaşında iki çocuk annesiyim iyiki geldin insan kendi başına bir yerde tıkanıyor mutlaka gizel bol eksili günler dilerim
Sagol .canim valla oyle burasi aktif guzel insallah veririz bu kilolari...Allah bagislasin kuzularini benimde bir cadi kizim var 3 yasina girecek az kaldi ....;)))

Cok saol canim ilaclari falan var iste 7 gunde iyilesme olur diyo doktorlar bende astimda var oyuzden biraz tehlikeliymis benim icin ama bisey olmaz RABBIMin izniyle ben takimin ortalamasini kotu yonde etkilersem uzulurum
cnm çok geçmiş olsun bolca limon suyu iç çorba vs sıvı yemekler ye mideyi yorma ki vucut griple savaşsın. bide polen varsa bağışıklık sistemini yükselt .ytekrar geeçmiş olsun.

günaydın hanımlar 2 gündür younluktan giremedim bu sabah tartıldım valla gittim hemde alt komşuda 62.8 kilom. buraya uğrayamadım ama dikkat ettim . bu sabah hergünkü kahvaltımı yaptım kuzum 200 ceza vermiş menü cezası sanırım onu yapıcam şimdi. sporum öğleden sonra leslie 3 mil mekik 50 olacak planım bu şimdilik. mutlu sağlıklı neşeli cıvıl cıvıl bir gün dilerim hepinize. iş yaparken müziği açın hareketli dans ederek yapın işleri hadi bakalımmm

günaydın hanımlar 2 gündür younluktan giremedim bu sabah tartıldım valla gittim hemde alt komşuda 62.8 kilom. buraya uğrayamadım ama dikkat ettim . bu sabah hergünkü kahvaltımı yaptım kuzum 200 ceza vermiş menü cezası sanırım onu yapıcam şimdi. sporum öğleden sonra leslie 3 mil mekik 50 olacak planım bu şimdilik. mutlu sağlıklı neşeli cıvıl cıvıl bir gün dilerim hepinize. iş yaparken müziği açın hareketli dans ederek yapın işleri hadi bakalımmm
Enerjine bayılıyorum ablacım maşallah sana yaaaa

Ayy sen nekadar tasarruflu bi hatunsun valla her eve lazim annemde biseyi ziyan etmez yerdi anne miden coplukmu herseyi yiyosun derdim gunah olur derdi:) ben hala yiyemiyom ya evde atilcak seyleri yesem duba gibi olurum

elma yahu faydalı bişi....

Back
X