- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.581
Güzel gitmişti ama elmadan tiksindim hala yiyemiyorum.Ya ben yarın elma diyeti mi yapsam.muska77 sen yapmıştın nasıldı.??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel gitmişti ama elmadan tiksindim hala yiyemiyorum.Ya ben yarın elma diyeti mi yapsam.muska77 sen yapmıştın nasıldı.??
Cuma gorcem cnim:)
Semde gaza gelip yiyon herhalde:))Buranın adetidir bi ısrar ederlerr. Sonrada sen zayıfsın yiyeceksin falan fillaann
Ayyy bazen fenalık geliyoorr. İnsanlar zayıf görmemşler heraldee
Yaa yapayım olmazsaGüzel gitmişti ama elmadan tiksindim hala yiyemiyorum.
Yoğurt hurmada güzel..Yoksa yoğurt hurma diyetide olabilir. Sadece 1 günlük. Şu kızları geçeyim de görsünlerr.
Aynen yaa beni kandırıyorlar.Semde gaza gelip yiyon herhalde:))
Kahvaltı yoğurt hurma akşam da elma olsun o zamnYoğurt hurmada güzel..
Kendine engel oluyosan ne ala ben tadina baksam ogun bitiyo bende niye yedim falan diyeO zamn iyi
Evde olunca fena yaa
Yapmıyayım diyorum ama ben diyetteyim diye kocişimde mi yemesin diyip vazgeçiyorumm.
Ayy Allah korusun yaaEvet yaa herkesin ağzında zaten kötü şeyler duyuyorum.Moralim bozuluyor.
2 gün önce çıktık eylem vardı.Tomalar falan cirit atıyordu.Korkmuyoruz ama yinede çıkmamak en iyisi
engel olmaya çalısıyorum.Kendine engel oluyosan ne ala ben tadina baksam ogun bitiyo bende niye yedim falan diye
Amiin ne olacak bu ülkenin haliAyy Allah korusun yaa
Yok..Kahvaltı yoğurt hurma akşam da elma olsun o zamn
hımm :))Yok..
Seç birini karıştırma üzülebilirsin sonra.
Heee yogurt hurma yap sonra ertesi gun yemeklere saldirirken bul kendini:)))Yoksa yoğurt hurma diyetide olabilir. Sadece 1 günlük. Şu kızları geçeyim de görsünlerr.
Yok saldırmıcamm söözzHeee yogurt hurma yap sonra ertesi gun yemeklere saldirirken bul kendini:)))
Ebetbya insAllahAmiin ne olacak bu ülkenin hali
Bir an önce bu tatsızlıklar bitsedekurtulsak.
Sen simdihala sabitmisinYok saldırmıcamm söözz![]()
Ama elmadada kahvaltı var.hımm :))
Yoğurt daha iyi geliyor kulağa
Evet maalesefSen simdihala sabitmisin
Evet yaa karıştırdıınn.Ama elmadada kahvaltı var.
Hadi karıştırayım azıcık kafanı...![]()