Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heee ya bende asosyallestim kiz bisey yemeyim diye eger oyle ortamda kalirsam hemen midem bulaniyo ayy kuscam yiyemem diyorumm:) esimede surekli oyle diyorum bisey yedirmek istediginde oda noluyo ya sana diyo korkuyo yedirmiyo:)
Buranın adetidir bi ısrar ederlerr. Sonrada sen zayıfsın yiyeceksin falan fillaann
Ayyy bazen fenalık geliyoorr. İnsanlar zayıf görmemşler heraldee

kıs ayı masraf kapısı valla, bitsede iyice zayıflayıp yaz alısverisi yapsak :KK66:
ben alınsınlar diye yazdım muskam zaten, kac gundur cıss okumaktan fenalık geldi, zayıflama topigi mi yemek topigi mi anlamadım gitti :KK14:
Eh doğru söze ne denir?
mmmmm nası cekti canım :KK76: ya da bi filtre kahve olsa :p ama kahve yasak bana:mad:
Ayyy ardon ya bilmiyodum yasak olduğunu..
Canını çektirdik tüh...:(

Ben burdayımm. Öğlen sporumu yaptım akşam işim biterse biraz daha ekleme yapacağımm.
Şimdilik:
400 ip-20sol20sağ bacak hareketi-leslie 3 miil-20mekik-30jj-20helft squat -100 bisiklet.
Akşamda bi problem olmazsa(malum buralar karışık) yürüyüş yapacam.
Oooo ebru hanım süper!

Ben burdayımm. Öğlen sporumu yaptım akşam işim biterse biraz daha ekleme yapacağımm.
Şimdilik:
400 ip-20sol20sağ bacak hareketi-leslie 3 miil-20mekik-30jj-20helft squat -100 bisiklet.
Akşamda bi problem olmazsa(malum buralar karışık) yürüyüş yapacam.
Hadi ya dikkat et kendine bosver cokta cikma disari ozamn evde yuru

Anacım dişim ağrıyo de uydur bişeyler yeme..
Sağlık ve can acısı olunca ısrar edemiyorlar.
Hee yaa ben mi safımm.
Hiçte aklıma gelmiyoor. Evde yeni yedim öğleyi fazla kaçırdım falan diyom ama. Dişim ağrıyor desem kimse ısrar edemezz.
Zaten bundan sonra çıkmayacam. Bi iş uydururum gitmem.

Back
X