- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.661
Bisey olmaz tatlim ben sana takiliyorum yani sabit cikmani o etkilememistir benceAma öğle yerine yediğim için bişey olmaz diyomm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisey olmaz tatlim ben sana takiliyorum yani sabit cikmani o etkilememistir benceAma öğle yerine yediğim için bişey olmaz diyomm.
Bencedeebence bişi olmaz bazen bende yemek yerine yiyorum.:)
aaaaa olmaz kiiSoylememmm surprizi kacmasin:)
Haklısın bencede :))Bisey olmaz tatlim ben sana takiliyorum yani sabit cikmani o etkilememistir bence
menümü yazayım
Kahvaltı:
1haş yumurta
5zeytin
Öğle:1poğaça
Akşam: 6 istavrit(parmak uzunluğunda)
6kaşık salata
Su:3 litre -4 bardak çay-1litre yeşil çay
Spor:
600 ip atlama
100 bisiklet
20sağ 20sol bacak hareketi
Leslie 3 miil
20 mekik
30jj
20helft squat
1saat 40 dk yürüyüş.
Yalnız bugun canım çıktı.
Menunde sporunda yakiyo valla sanda yag yaktirsin ins:)
Ben yarin gorrum sende cuma gorcen tatlim:) esim disardan biseyler soyledi az once cok sevmeme ragmen bi isirik bile almadim oda yemedi canim benim ya ben yemiyorum diye
2 lt su ictim canimm..Menun cok iyo canim su?
2 litre akşamdan limon dogradığım suyu içtimMenun cok iyi canim pizza olmasa mukemmel bence nekadar su ictigini yazmamissin
en yaaaaa olmaz kii![]()
Istavrit neydi ya bocukmuydu gece gece aclik vurdu beynimemenümü yazayım
Kahvaltı:
1haş yumurta
5zeytin
Öğle:1poğaça
Akşam: 6 istavrit(parmak uzunluğunda)
6kaşık salata
Su:3 litre -4 bardak çay-1litre yeşil çay
Spor:
600 ip atlama
100 bisiklet
20sağ 20sol bacak hareketi
Leslie 3 miil
20 mekik
30jj
20helft squat
1saat 40 dk yürüyüş.
Yalnız bugun canım çıktı.
öylemi dersiinnen y
Umutlarini kirmak istemem:)
Balık tatlım hamsinin bi büyüğüIstavrit neydi ya bocukmuydu gece gece aclik vurdu beynime
Çok mu acıktın kızzIstavrit neydi ya bocukmuydu gece gece aclik vurdu beynime
tamam canım .. haklısın artık alışana kadar olmadı burnumu sıkar içerim zamanla alışırım herhalde..Bzi caylar var hepimiz kullaniyoruz canim sende kullan bence arada bende tiksinirim ama cayi demleyip ilotip bi dikoste iciyorum
canım sinemekiyi çiğneye de bilirsin.Ama çok azıcık bi tutam bile işe yarar.tamam canım .. haklısın artık alışana kadar olmadı burnumu sıkar içerim zamanla alışırım herhalde..![]()
Balik sevmeyince boyle oluyo tatlim:)Balık tatlım hamsinin bi büyüğü
Aciktim valla oglum uyusum hemen yatcamÇok mu acıktın kızz
Su iç suu
Bende aşırı sevince her çeşidi yiyom.Haftada iki üç yeriizz de frenlemeye çalışıyorummBalik sevmeyince boyle oluyo tatlim:)