Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@kollontai menümü yazayım dün biraz dengesiz oldu çok halsiz olunca da spor yapamadım ben düzelene kadar beni spordan muaf yaz tatlım
sabah
1/4 dilim ekmek
1 çatal peymir
ara
1 elma
öğle
1/4 dilim ekmek
3 zeytin
akşam
1 kase çorba
1 kaşık pilav üzeri nohut
ara
1 hurma
su
2-2,5 ltarası oldu civarı boğazımdan geçmiyor çünkü
Oooy yutamadığından bu kadar az dimi? Ama maşallah suyun iyi..

Kızlar her sabah menulerinize yorum yapıyorum. Okuyup dikkate almayacaksaniz beğenip gecerim.
Sorun değil.
Ama bilgilerimi paylaşıp sizlere yardım etmek arzusundayim.
Ha boşa yazdigimi hissedersem vazgecerim.
Ama devam etmemi isterseniz seve seve yorumlarım.
yoo..gayet güzel oluyo bence..grup oluşturmasnın amacı da bu..
ama ben hepsine cevap veremiyorum yazdıklaraınızın...çünkü derse girip çıkıyorum..

Oooy yutamadığından bu kadar az dimi? Ama maşallah suyun iyi..
canım akşam eşim zorla çorbayı içirdi biraz iyi geldi ilaçlar falan midene rahatsızlık verecek diye korktu
güyaa diyetisyenimin diyetine başlamıştım ama dün yalan oldu bugün birazz dikkat etmeye çalışıyorum tekrar

canım akşam eşim zorla çorbayı içirdi biraz iyi geldi ilaçlar falan midene rahatsızlık verecek diye korktu
güyaa diyetisyenimin diyetine başlamıştım ama dün yalan oldu bugün birazz dikkat etmeye çalışıyorum tekrar
Tek iyilesde kaptanım.
Hem dünkü menü diyetisyeninkinden az bile olmuş.

günaydınlarr
bugün biraz daha iyiyim evde dün oğlum anne sen hasta olma sen hasta olunca evin düzeni değişiyor dedi çok hoşuma gitti 3 gündür iş harici eve gider gitmez yatıyorum çocuk da sıkılmış anlaşılan
Annem hasta olunca bende hayattan bikardim resmen kotu oluyo evi ayakta neseli tutan anne bence

Back
X