- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.781
aynen tatlım yeneceksiniz, ama bu hafta da meydan okuyacagım size![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım bi yerini sakatlamazsın, ben suan 250 squat cok zor yaparım
ya benebrusonmez i tanıdıgımdan beri oyle o
bi ileri gidiyo bi geri geliyo, hep kacamak pesinde
benim hic oyle bi problemim olmadı canım ama bi arkadasımın vardı, hep maydonoz suyu icerdi ya da zeytinyagı icerdi bi dene istersen
ekmek tatlı seker unlu gıdaları kes, spor yap aksam 6 dan sonra yeme
tatlım 20 dk kafidir benim icin
nutellayı gordukce icim sisiyo valla !!!!
kaptanım o kadar sacma sapan yemeye ben kastan vermediysem kimse vermez :) proteini bol al onemli olan o :) sen hasta olunca direk muaf yazmıstım zaten, iyilesince eklerim tekrar listeye kaptanım, bugun daha iyisindir umarım
Kızz saat 2 biliyon mu??ay artıdayım vallakızlar yeni uyandım, kahvaltı yapıcam simdi, saglam bi kahvaltı yapıp, saat 17.00 gibi bi kase corba icicem bugun aksam da bitki cayına abanıp yarın sabit cıkacagım insallah :)
Maşallah betüşüm. 65 e az kaldı.normalde gün içinde 5 er 10 ar tane yapıyordum zaten... hiç zorlanmadım 55 tane de.... üstelik ara vermeden yapabildim.... ne bir ağrı ne bir sızı yok çok şükür...250 nasıl olur onu bilmiyorum tabi :)) onda herhalde 50 x 5 şeklinde yapılır...
Dur yaa dahakız sen de miebrusonmez in diline de düştün yani tühhh :))) havasından geçilmez bu hafta....
Maşallah betüşüm. 65 e az kaldı.
O kadar da havam olsun be gülüm.kız sen de miebrusonmez in diline de düştün yani tühhh :))) havasından geçilmez bu hafta....
Gelirr geliir mutlaka kırılır inadı o pisss haiinn tartının.yok anam işler öyle yürümüyo.... istediğin kadar spor yap tartım aynı... açta kaldım aynı doydum gene aynı.... tartıdan bağımsız yaşıyorum artık.... tartıya inat sporu da diyeti de bırakmıcem uleyn..... 67 ye zamk gibi yapışmış sanki... oo 65 gelmiyo unutun siz bence serbest günü :)))
Aynen yaa hastayken 1 kilo vermiş biri sonuçtaheee o tehlikeli bak... hastayım diyo spora yapamadım diyo gene kilo veriyo :)) bi de fazla çıkarım diyo yani sağ gösterip sol vuruyo :))) son dakka golüne hazır ol :))
Gelirr geliir mutlaka kırılır inadı o pisss haiinn tartının.![]()
Aynen yaa hastayken 1 kilo vermiş biri sonuçta
Korkuyorumm.![]()
Kız az yiyon belki onla alakalıdır. Birde öyle deneinşallah yaaa ben artık umudumu kaybettim.... metabolizmam da maşallah diyim hiç olmadığı kadar düzgün çalışıyo ben ona hayret ediyorum :)) buna rağmen nasıl gelmiyor eksiler hayret yani...
Gekdim kiz neyde ben kaldim:) ya ben sabah bi baktim 100 gr gitmis sok oldum ya
Caanim kimin ustune hayal kurduysak olmadi candy hepten gitti sende takili kaldin bence kimsenin usthne oynamayalim artik iyi gekmiyo:)yok anam işler öyle yürümüyo.... istediğin kadar spor yap tartım aynı... açta kaldım aynı doydum gene aynı.... tartıdan bağımsız yaşıyorum artık.... tartıya inat sporu da diyeti de bırakmıcem uleyn..... 67 ye zamk gibi yapışmış sanki... oo 65 gelmiyo unutun siz bence serbest günü :)))
Kız az yiyon belki onla alakalıdır. Birde öyle dene
Ohhh cinlatin kulagimi:))))heee o tehlikeli bak... hastayım diyo spora yapamadım diyo gene kilo veriyo :)) bi de fazla çıkarım diyo yani sağ gösterip sol vuruyo :))) son dakka golüne hazır ol :))