Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

umarım bi yerini sakatlamazsın, ben suan 250 squat cok zor yaparım :KK43:

ya ben ebrusonmez ebrusonmez i tanıdıgımdan beri oyle o :KK66: bi ileri gidiyo bi geri geliyo, hep kacamak pesinde :KK66:

benim hic oyle bi problemim olmadı canım ama bi arkadasımın vardı, hep maydonoz suyu icerdi ya da zeytinyagı icerdi bi dene istersen

ekmek tatlı seker unlu gıdaları kes, spor yap aksam 6 dan sonra yeme :KK66:
tatlım 20 dk kafidir benim icin :KK66:

nutellayı gordukce icim sisiyo valla !!!!
kaptanım o kadar sacma sapan yemeye ben kastan vermediysem kimse vermez :) proteini bol al onemli olan o :) sen hasta olunca direk muaf yazmıstım zaten, iyilesince eklerim tekrar listeye kaptanım, bugun daha iyisindir umarım

normalde gün içinde 5 er 10 ar tane yapıyordum zaten... hiç zorlanmadım 55 tane de.... üstelik ara vermeden yapabildim.... ne bir ağrı ne bir sızı yok çok şükür...250 nasıl olur onu bilmiyorum tabi :)) onda herhalde 50 x 5 şeklinde yapılır...

normalde gün içinde 5 er 10 ar tane yapıyordum zaten... hiç zorlanmadım 55 tane de.... üstelik ara vermeden yapabildim.... ne bir ağrı ne bir sızı yok çok şükür...250 nasıl olur onu bilmiyorum tabi :)) onda herhalde 50 x 5 şeklinde yapılır...
Maşallah betüşüm. 65 e az kaldı.

Maşallah betüşüm. 65 e az kaldı.

yok anam işler öyle yürümüyo.... istediğin kadar spor yap tartım aynı... açta kaldım aynı doydum gene aynı.... tartıdan bağımsız yaşıyorum artık.... tartıya inat sporu da diyeti de bırakmıcem uleyn..... 67 ye zamk gibi yapışmış sanki... oo 65 gelmiyo unutun siz bence serbest günü :)))

yok anam işler öyle yürümüyo.... istediğin kadar spor yap tartım aynı... açta kaldım aynı doydum gene aynı.... tartıdan bağımsız yaşıyorum artık.... tartıya inat sporu da diyeti de bırakmıcem uleyn..... 67 ye zamk gibi yapışmış sanki... oo 65 gelmiyo unutun siz bence serbest günü :)))
Gelirr geliir mutlaka kırılır inadı o pisss haiinn tartının.:KK66:

Gelirr geliir mutlaka kırılır inadı o pisss haiinn tartının.:KK66:

inşallah yaaa ben artık umudumu kaybettim.... metabolizmam da maşallah diyim hiç olmadığı kadar düzgün çalışıyo ben ona hayret ediyorum :)) buna rağmen nasıl gelmiyor eksiler hayret yani...

Caanim kimin ustune hayal kurduysak olmadi candy hepten gitti sende takili kaldin bence kimsenin usthne oynamayalim artik iyi gekmiyo:)

Back
X