Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım resmini gordun yaw!
Sevdiğinden guzel gelmisimdir sana.. :KK66:

Beni izlersen gerçek (!!) yuzumu gorebilirsin albümümde.

kuzucum senin yüzün gayet güzel niye kendini öle çirkin görüyosun sen bakiimm...
:KK12::KK12:
şimdi göz altların çökmüş ama o rejim bittiğinde kilo korumaya geçtiğinde nasıl değişecek bak.. sen uzun süredir kilo veriyosun ondan..
benim kuzenim 120 kilodan 55 kiloya indi .kilo verirken nasıl göz altları çöktü falan üstelik yüzünden çok kilo verdi baya çötü ama kilo korumaya bi geçti vücut bi alıştı .. oo şuan yüzü süper oldu .cildi resmen bebek cildi gibi .. gözlerinin ışığı bilee değişti .. senin şuan yaptığın rejim yüzünden bence kendini beğenmiyosun.. şu kilo vermen bitsin o zaman görücem seni..
gayet güzelsin son sözüm bu .. :KK36::KK36::KK36::KK36:

ay daha yegen yok ortada olursa baslatırsın :KK66:
tabi tatlım tavuk suyuna da olur onemli olan corba olması, 3 le doymazsan 4 ic :KK66: squatın bos gunlerini sporsuz gecebilirsin ya da sadece yuruyus :KK66:

ben yiyipte kilo verenlerden oldum ya unuttun mu :KK66: bakalım canım daha var mı yok mu belli degil :KK43:

hosgeldin canım :)

patates te koycaz dimi mercimeğe havuçta ooo ne güzel rejimmiş yaparm ben bunu.... ben kivi kefir detoksu yapmış insanım....

kuzucum senin yüzün gayet güzel niye kendini öle çirkin görüyosun sen bakiimm...
şimdi göz altların çökmüş ama o rejim bittiğinde kilo korumaya geçtiğinde nasıl değişecek bak.. sen uzun süredir kilo veriyosun ondan..
benim kuzenim 120 kilodan 55 kiloya indi .kilo verirken nasıl göz altları çöktü falan üstelik yüzünden çok kilo verdi baya çötü ama kilo korumaya bi geçti vücut bi alıştı .. oo şuan yüzü süper oldu .cildi resmen bebek cildi gibi .. gözlerinin ışığı bilee değişti .. senin şuan yaptığın rejim yüzünden bence kendini beğenmiyosun.. şu kilo vermen bitsin o zaman görücem seni..
tamamda zaten o kiloyu vermek bence buyuk bir başarı hayran oldum sana

Ay sarılıp opesim geldi seni bacım..:KK15:

Back
X