- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.621
olsun ben zararsız sapığım :)bi sapığımız yoktu o da oldu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun ben zararsız sapığım :)bi sapığımız yoktu o da oldu :)
Tabii.hımmmm mantıklı :)
Tabii.
Ben yarın basliyom varmisin?
Uç öğün birer kase çorba ve salataeveeettt :)) yaşasın senle mi kapışçam nasıl yapçaz şimdi :)
Ne olursa.ne çorbası içiceksiniz..
Uç öğün birer kase çorba ve salata
Sabah salata yerine bir dL ekmek ok?
Yarış başlasın!!!!okeeeyy beybiiii :))
tam buğday ekmeğimi beyaz ekmek mi tüketiyorsunuz
ayy o günleri bende görsem tartının 68 gösterdiği allahım inşallahbu son yaptığım squatta totom tutulmuş üstüne oturamıyom haa güzel olcem diye çektiklerime bak sonra sen tartı kalk bana bi de utanmadan 68 de.... hadsiiiiiz :)
İnşallah yoktur canm. Aldırma işini düşünmeye bile gerek kalmaz umarım. Bi cana kıymak çok uzak görünüyor.az sonra tartıya cıkacam bacım, iki gun corba diyeti yaptım mı tamamdır, sen hatırlarsın corba diyetlerimitesti de bugun yapıcam umarım bebek yoktur, cunku ilk gundemim aldırmak olur
![]()
peki her öğün ekmek yiyiyormusunuz?tabi ki tam buğday.... beyaz ekmek sizlere ömür evlere sokulmaz....
T buğday yada kepek. Ve sadece sabah 2-3 dL.tam buğday ekmeğimi beyaz ekmek mi tüketiyorsunuz
Su tutmuş sundur kiraz sapı kaynat iç.bu son yaptığım squatta totom tutulmuş üstüne oturamıyom haa güzel olcem diye çektiklerime bak sonra sen tartı kalk bana bi de utanmadan 68 de.... hadsiiiiiz :)
ayy o günleri bende görsem tartının 68 gösterdiği allahım inşallah
Oda öyle diyordu.ayy o günleri bende görsem tartının 68 gösterdiği allahım inşallah
Kız o kadar yemişsin ama 500 gram almışsın.eveet tartıma gelelim simdide
cuma 58.9
bugun 59.4
artı 500 gr bu yarına artım kalmaz demek ay mutlu oldum simdi)))