- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #166.001
Dr da öyle dedi ama fırçalamayıda ihmal etmediburda ben seni örnek aldım idolum sensin iyi bak kendine benim gözümde seninki çok buyuk bir başarı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr da öyle dedi ama fırçalamayıda ihmal etmediburda ben seni örnek aldım idolum sensin iyi bak kendine benim gözümde seninki çok buyuk bir başarı![]()
şimdi nasılsın peki hala sersemlik varmı yoksa geçtimi tamamen keyfin nasıl?Dr da öyle dedi ama fırçalamayıda ihmal etmedi![]()
Kafam sepet gibi ..şimdi nasılsın peki hala sersemlik varmı yoksa geçtimi tamamen keyfin nasıl?
tabi canım kolay mı butun gece acildeymişsin dinlen bol bol uzan... hava güzel camı aç temiz hava gelsin bol su içiyosun zaten kime ders vermeye çalışıyosam bende:)Kafam sepet gibi ..
Toparlayamıyorum dikkatimi..
Olurmu hayatım insan kendi yanlışlarını göremiyor.. Söyleyeceksin tabii.tabi canım kolay mı butun gece acildeymişsin dinlen bol bol uzan... hava güzel camı aç temiz hava gelsin bol su içiyosun zaten kime ders vermeye çalışıyosam bende:)
iyi yaptın burda geçen hafta kuran kursu açıldı kadınlar için burası küçük biryer yapıcak çok şey yok yazıldım hiç bilmiyordum ders çalışıyorum bende:)Olurmu hayatım insan kendi yanlışlarını göremiyor.. Söyleyeceksin tabii.
Bak camı açmak aklıma gelmemişti mesela
Uzandım canım baya sizi özledim geldim..
Biraz takılayım burada kötü hissedersem yatarım yine..
Çok iyi yamışsın. Kuran okumak iyidir eve bereket ve huzur getirir..iyi yaptın burda geçen hafta kuran kursu açıldı kadınlar için burası küçük biryer yapıcak çok şey yok yazıldım hiç bilmiyordum ders çalışıyorum bende:)
Olurmu hayatım insan kendi yanlışlarını göremiyor.. Söyleyeceksin tabii.
Bak camı açmak aklıma gelmemişti mesela
Uzandım canım baya sizi özledim geldim..
Biraz takılayım burada kötü hissedersem yatarım yine..[
bende çok kilolarımı vermek istiyorum senin kadar başarılı olurum inşallah
aslında ben istanbulda büyüdüm eşim sağlıkçıydı istanbulda tanıştık eşim balıkesirli evlenince buraya geldik sonra kızım oldu sonrada oğlum derken alıştım buraya... ailem istanbulda yaşıyorÇok iyi yamışsın. Kuran okumak iyidir eve bereket ve huzur getirir..
İnşallah tatlım.. Sabırlı olursan verirsin..bende çok kilolarımı vermek istiyorum senin kadar başarılı olurum inşallah
Havalara bakkBu hafta 1 kilo garanti vericem ben onun üstüne kacyuz gram daha vericem onu bilmiyorum ..![]()
![]()
Teşekkür ederim görüşürüz canım.çok öpüyorum seni çok çok çok çabuk iyileşirsin umarım 12 de kursa gidicem hazırlanıyım akşam üstü gelicem o zaman görüşürüz![]()
Tam örnek menü :))Menüm
7,30
1 Kase tarhana/1 dl çavdar
10,30 1 mandalina
14,30
1 kase çorba/1kase yoğurt
16,30
1 portakal
19,30 ızgara hamsi/yeşil salata
Su 2,5 litre
Spor 1,5 saat yürüyüş.
Geçmiş olsun kızınız mı hastaslm kızlar yeni açabildim bugun kızımla butun gün doktordaydık siz nasılsınız?
Maşallah canm.Senin menünde örnek bi menü olmuş.Afiyet olsun...menüm
05,30 2 kayısı 2 ceviz 2 bardak ılık su
07,30 haşlanmış yumurta 3 dilim peynir şekersiz çay
10,00 limonlu ıhlamur 2 tane kraker
13,00 1 lahmacun 1 ayran bol yeşillik (bugun dışardaydım elimden bu geldi öğlen )
17,30 1 kase çorba salata 1 dilim ekmek
1 saat yürüşüş
1,5 litre su (uyuyana kadar 2 litre içmiş olurum)
Netidemi kesiyorlar vay bunu bilmiyordum.Kızlar benim dün akşamdan beli internetim kesik.Şimdi kartımın internetiyle girdim. Ama giremezsem haberiniz olsun. Bazen neti kesiyorlar malum sebeplerden dolayı.
Pilav yerine salata yeseydin iyiydii...selam kizlarr
menüm:
sabah 2 haslanmis yumurta
ara 1 muz 11 badem
öğlen pilav izmir köfte
akşam pilac izmir kofte 1 kase yogurt
ara 1 portakal 1 havuc
sppor 20 dk yürüyüş
300 basen 300 ic bacak hareketi
2 litre su