- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #166.041
Ben biraz uzanayım kızlar. Görüşürüz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet az sayilir :)))Gayet güzel pilav azsa tabi
Çok iyi ama akşamki ekmeğe ceza kesin biliyosun :)
Oooo jillian gacısına savaş ha!!
Helal betüşüm sana..
canim cok gecmis olsunAsıl önemli tahlillerin sonucu yarın çıkacak bakalım haber veririm..
haklisin canim son 1 hafta daha sonra daha dikkat edecegimPilav yerine salata yeseydin iyiydii...
Çok çok geçmiş olsun canım.. Aman dikkatet kendine ..inşallah kotu bir sonuç çıkmaz.. Bende nette telden girdim aksama ayrıntılı okuycam..Merhaba arkadaşlar..
Dün menümü yazdıktan sonra fenalaştım..
oğlum babasını aramış acile kaldırdılar 2-3 saat oldu eve geleli
Bütün gece oradaydım.. Nasıl olacak bilmiyorum..
Vücudumun bu kadar kilo verdikten sonra sağlıklı kalıp kalmadığına baktılar şu ana kadar çıkan tahlillerde bi sorun çıkmadı ama asıl yarın çıkacak olan tahlillere göre davranacaklar..
Dr dan hem fırça yedim hem tebrik aldım Adamda şaşırdı benimle ne yapacağını :))
Neyse haberdar edeceğim sizide tabi..
Şimdi geçmişe bi bakayım..
canim cok gecmis olsun
Teşekkürler kızlar inşallah..Çok çok geçmiş olsun canım.. Aman dikkatet kendine ..inşallah kotu bir sonuç çıkmaz.. Bende nette telden girdim aksama ayrıntılı okuycam..
selam kızlar koşturmam devam ediyo pc başına yeni oturdum muskam geçmiş olsun tatlım benim yapabileceğim bişey var mıMerhaba arkadaşlar..
Dün menümü yazdıktan sonra fenalaştım..
oğlum babasını aramış acile kaldırdılar 2-3 saat oldu eve geleli
Bütün gece oradaydım.. Nasıl olacak bilmiyorum..
Vücudumun bu kadar kilo verdikten sonra sağlıklı kalıp kalmadığına baktılar şu ana kadar çıkan tahlillerde bi sorun çıkmadı ama asıl yarın çıkacak olan tahlillere göre davranacaklar..
Dr dan hem fırça yedim hem tebrik aldım Adamda şaşırdı benimle ne yapacağını :))
Neyse haberdar edeceğim sizide tabi..
Şimdi geçmişe bi bakayım..
Düşünmen yeter kaptanım.selam kızlar koşturmam devam ediyo pc başına yeni oturdum muskam geçmiş olsun tatlım benim yapabileceğim bişey var mı
arkadaşlar bugun öğleden sonra kursa gitmiştim orda kek ve kurabiye ikram ettiler ama yemedim yaşasın çok sevinçliyim masada durdu durdu sonra kızlara alabilirsiniz dedim yaşasın hemen aklıma fazladan ceza olayı geldi ahahhahah:)
şimdi geldim eve hemen bir kase yoğurda yulaf ezmesi koyup yedim benim için fena sayılmayan bir başarı
Düşünmen yeter kaptanım.
Yarın dr un dediklerine göre bakalım ne yapabileceğimize..
Muhtemelen kilonu bi süre sabit tut der herhalde.
Öyle korktumki bikac kilo al dese alacam o kadar yani..
sağolun sağolun :)aferim çekirge....
Heyyyt be! İşte bu.. Afferim sana tatlım..arkadaşlar bugun öğleden sonra kursa gitmiştim orda kek ve kurabiye ikram ettiler ama yemedim yaşasın çok sevinçliyim masada durdu durdu sonra kızlara alabilirsiniz dedim yaşasın hemen aklıma fazladan ceza olayı geldi ahahhahah:)
Al derse bi msj çakarım kaptana sizi toplar geliral demez bence yeaaa...kolay mı verildi o gramlar al derse döveriz doktoru :)
haklısın azıcık şımarmam lazım daha çok yolum var ......tamam hadi tamam azcık şımarabilirsin :)