- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #166.061
sağool şekerim idolum sensin şöylemiştim :)Heyyyt be! İşte bu.. Afferim sana tatlım..
Al derse bi msj çakarım kaptana sizi toplar gelir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağool şekerim idolum sensin şöylemiştim :)Heyyyt be! İşte bu.. Afferim sana tatlım..
Al derse bi msj çakarım kaptana sizi toplar gelir![]()
Ayyy şimdide ben şımarıciiim.sağool şekerim idolum sensin şöylemiştim :)
sağool şekerim idolum sensin şöylemiştim :)
hanımlar kızım geldi okuldan birinci sınıfta daha biraz ilgilenmem lazım öptüm akşama görüşürüz
sanada yeter banada yeter yaa hem idol dediğin bir kişinin olmaz panele ait muska :)yalnız ayıp oluyo o benim idolüm bekleme yapmayalım lütfen....
Huuuuh huuuu havalara girdim durun bi yaayalnız ayıp oluyo o benim idolüm bekleme yapmayalım lütfen....
Heeey kimse bana sahip olamaz naaaayıııır..sanada yeter banada yeter yaa hem idol dediğin bir kişinin olmaz panele ait muska :)
sanada yeter banada yeter yaa hem idol dediğin bir kişinin olmaz panele ait muska :)
Heeey kimse bana sahip olamaz naaaayıııır..![]()
bende onu demek istedim bir kişiye ait olamaz diye işte :)Heeey kimse bana sahip olamaz naaaayıııır..![]()
bende onu demek istedim bir kişiye ait olamaz diye işte :)
tarifte paylaş bizde yaparız belkibu gün lahana çorbası günü yaptım.... yalnız çorbam efsane olmuş.... seve seve içiyorum bakalım faydasını görücem mi....
aman iyi beee :)
Benim çatlak kocişim görmesin bu mesajını betüşbana nee ben kıskancım :))
Hiiii hele bunu hiç görmesin kendisi tek sahibimmiş...bende onu demek istedim bir kişiye ait olamaz diye işte :)
Sabah öğle akşam sadece onu içiyorsan kesin eksidesin yarın..bu gün lahana çorbası günü yaptım.... yalnız çorbam efsane olmuş.... seve seve içiyorum bakalım faydasını görücem mi....
tarifte paylaş bizde yaparız belki
Ne çabuk vazgeçtin bendenaman iyi beee :)
Misss afiyet olsun..paylaşiim
bir koca lahananın yarısını kıydım yıkadım güzelcene beklettim sirkeli suda
sonra koca tencereye koydum içine 1 soğanı 4e bölüp attım
2 kapya biberim vardı çürümesinler diye onu da doğradım içine
2 de çerliston biber
1 havuç
bolca kırmızı biber
kaya tuzu
toz karabiber -- bunu biraz daha az katydım eyiydi :)
azcık zeytin yağı
piştikten sonra benim blenderım yok onları küçük parçalayıcımda tırt çektim
misss gibi oldu.... maydanoz koycaktım unutmuşum![]()
Benim çatlak kocişim görmesin bu mesajını betüş
Hiiii hele bunu hiç görmesin kendisi tek sahibimmiş...
Sabah öğle akşam sadece onu içiyorsan kesin eksidesin yarın..