- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #166.201
Bende sporumu yapayım o zamn :))
2-3 gündür asıyom sporu :))
Bugun bi başlayayımm
2-3 gündür asıyom sporu :))
Bugun bi başlayayımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım bitmeyen kısır döngü gibi hele evde erkek nüfusu fazlaysa vay halimizee..
yengemde 4 tane oğlan var ev savaş alanı gibi kızcağıza kıyamıyorum arada ikisini kapıp bana getiriyorum
Evet yaa
Çok güldümm. Benim şimdilik 1 tane :))
Oğluşlarım olursa düşünürümm..
geldim şekerim bozağımda kaldı hızlı yedim beklemeyin diye hazımsızlık çekicemyengemde 4 tane oğlan var ev savaş alanı gibi kızcağıza kıyamıyorum arada ikisini kapıp bana getiriyorum
neyse sen git yap sporunu ben buralardayım![]()
geldim şekerim bozağımda kaldı hızlı yedim beklemeyin diye hazımsızlık çekicem
onlar her yere yürüyorlarmış halbuki ekmek kek ve tatlı hamurlu gıdaları çok meşhur genetik galiba türk kadınlarında var hafif balık etlilik :)canım sindire sindire yee yavaş yavaş.. fransızlar neden zayıf oluyo genelde.. adamların yemek süreleri en kısası 2 saat :)))
bugun biraz fazlamı kaçırdım ne ...menüm
sabah 5,30 2 bardak ılık su 3 tane kayısı
kahvaltı bir kırılmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir 3 yeşil 1 siyah zeytin
ara yarım elma
öğlen haşlanmış tavuk göğsü (3 parmak kadar) 5 kaşık pirinç pilavı 1 kase yoğurt
ara 1 kase yoğurt 4 kaşık yulaf ezmesi
akşam 1 dilim tam buğ. ek. 1 tabak etli nohut yoğurt
30 dakika yürüyüş
2 litre su
şimdide yeşil çay
doğru diyosun Türk kadını basenleri dünya markası gibi fransızları açık ara sollarızzonlar her yere yürüyorlarmış halbuki ekmek kek ve tatlı hamurlu gıdaları çok meşhur genetik galiba türk kadınlarında var hafif balık etlilik :)
pilav olmayaydı iyiydi tavuğu arttırıp pilavı yemeyebilirdin .. tavuk daha çabuk atılırdı bünyendenbugun biraz fazlamı kaçırdım ne ...
bundan sonra daha fazla dikkat ediyim bari bide rakip çıkarsa bak sen işepilav olmayaydı iyiydi tavuğu arttırıp pilavı yemeyebilirdin .. tavuk daha çabuk atılırdı bünyenden![]()
o pantolonlara çok öfkem var zayıflayınca ilk işim alışveriş yapmak hedefim 75 inşallahdoğru diyosun Türk kadını basenleri dünya markası gibi fransızları açık ara sollarızz
onlar o yönden çookk zayıf ..
ama pantalona sığmaya çalışırken de onlara imrenmiyo değilim![]()
en azından ilk haftalar pilava falan fazla yanaşma.. nişasta ya o bakımdan .. baktın yemek az gözüküyo yanına doğra ne kadar marul, maydonoz ,biber varsa maksat tabak dolu görünsün ben ilk hafta öle yaptım.. ilk gözümü doyurdum :)bundan sonra daha fazla dikkat ediyim bari bide rakip çıkarsa bak sen işe
yoo verirsin daha 2 gün var .. 1 kilo kesin gider senden .sana inanıyorum ben . ilk hafta hızlı veriliyor çünkü..ben şimdi çok daha fazla dikkat ederim bu hafta pek veremem ama olsun
benim ayarım yok zaten bırak bozuk olmasınıbendende rakip mi olur ,motivasyon koçu mu olur bilemedim .. rakip olma ayarlarım bozuk benim![]()
hadi bakalım bu hafta değil ama bir daha ki hafta seninle yarışalım bakalım hangimiz daha çok kilo vericek 1 haftada :) madem rakibiz..benim ayarım yok zaten bırak bozuk olmasını![]()