Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabiki çok hasta oldum geçen sefer resmen butun mide bağırsak sistemim durdu deliriyodum sancıdan
yok sağlıklı kilo verme derdindeyiz unutma tamam hızlı olsun istiyoruz ama önce sağlık.. sen kendini daha iyi bilirsin ama ben sana kısaca bağırsak yolunu yavaşlatıcak yiyeceklerden uzak dur derim .. bulgur ,muz, pilav,hamur işi falan .. bunlar resmen wc arana mesafe koyan yiyecekler bunlardan bir süre uzak dur onun dışında ara öğünlerini elma armut,ceviz badem falan yiyebilirsin.. süper oluyo..

yok sağlıklı kilo verme derdindeyiz unutma tamam hızlı olsun istiyoruz ama önce sağlık.. sen kendini daha iyi bilirsin ama ben sana kısaca bağırsak yolunu yavaşlatıcak yiyeceklerden uzak dur derim .. bulgur ,muz, pilav,hamur işi falan .. bunlar resmen wc arana mesafe koyan yiyecekler bunlardan bir süre uzak dur onun dışında ara öğünlerini elma armut,ceviz badem falan yiyebilirsin.. süper oluyo..
peki tam buğday ekmeği tüketiyorum ama onuda sadece kahvaltılara düşüreyim bari

yarın bende çorba günü yapım bari beyaz lahanam var nasıl yaptın mı hiç
yok onu bilene soracaksın ben yapmadım .. sebze çorbası yaptımda lahanalısını denemedim hiç.. ben biber mercimek kabak maydaoz soğan pırasa koyup pişirip blendırdan çekiyorum ama lahanalısını denemedim ..

muska gelince sormak lazım peki çorba gününde ekmek yiyomusun yanında
ben sabah dışında başka öğünümde ekmek yemiyorum yoğurtla yemeği yiyorum alıştırdım kendimi.. bugün hiç yemedim mesela sabah 2 yumurta yedim diye..

Back
X