- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #166.221
neden istemiyim çok isterim dediğin gibi maksak motivasyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden istemiyim çok isterim dediğin gibi maksak motivasyon
tamam cumarteside başlıyoruz o zaman anlaştıkneden istemiyim çok isterim dediğin gibi maksak motivasyon![]()
evet canım sakın yarışıyoruz diye birşeylerden fazlaca kesip halsiz bırakma kendini normal rejimimizi yapıcaz sporumuz için birbirimizi dürtükleyebiliriz daha fazla yap diye falan okneden istemiyim çok isterim dediğin gibi maksak motivasyon![]()
yok sağlıklı kilo verme derdindeyiz unutma tamam hızlı olsun istiyoruz ama önce sağlık.. sen kendini daha iyi bilirsin ama ben sana kısaca bağırsak yolunu yavaşlatıcak yiyeceklerden uzak dur derim .. bulgur ,muz, pilav,hamur işi falan .. bunlar resmen wc arana mesafe koyan yiyecekler bunlardan bir süre uzak dur onun dışında ara öğünlerini elma armut,ceviz badem falan yiyebilirsin.. süper oluyo..tabiki çok hasta oldum geçen sefer resmen butun mide bağırsak sistemim durdu deliriyodum sancıdan
kaç kilosun şuan ?ya öyle deme ben tartıda 78 79 u bile görsem sevinicem 70 li rakamlara indim diye
peki tam buğday ekmeği tüketiyorum ama onuda sadece kahvaltılara düşüreyim bariyok sağlıklı kilo verme derdindeyiz unutma tamam hızlı olsun istiyoruz ama önce sağlık.. sen kendini daha iyi bilirsin ama ben sana kısaca bağırsak yolunu yavaşlatıcak yiyeceklerden uzak dur derim .. bulgur ,muz, pilav,hamur işi falan .. bunlar resmen wc arana mesafe koyan yiyecekler bunlardan bir süre uzak dur onun dışında ara öğünlerini elma armut,ceviz badem falan yiyebilirsin.. süper oluyo..
82 idim dünden beri tartı 81 gösteriyorkaç kilosun şuan ?
yarın bende çorba günü yapım bari beyaz lahanam var nasıl yaptın mı hiç82 idim dünden beri tartı 81 gösteriyor
ooo haftaya 78 i bile görürsün :)) 1 kilo gitmiş bile o da gider canımcım:)82 idim dünden beri tartı 81 gösteriyor
neden bilmem çok uzak bir ihtimal gibi gözüküyor tartıda 78 i görene kadar inanmam:)ooo haftaya 78 i bile görürsün :)) 1 kilo gitmiş bile o da gider canımcım:)
yok onu bilene soracaksın ben yapmadım .. sebze çorbası yaptımda lahanalısını denemedim hiç.. ben biber mercimek kabak maydaoz soğan pırasa koyup pişirip blendırdan çekiyorum ama lahanalısını denemedim ..yarın bende çorba günü yapım bari beyaz lahanam var nasıl yaptın mı hiç
benim kadar uzak olamaz :) bakalım ne zaman inicem 80 eneden bilmem çok uzak bir ihtimal gibi gözüküyor tartıda 78 i görene kadar inanmam:)
ben sabah dışında başka öğünümde ekmek yemiyorum yoğurtla yemeği yiyorum alıştırdım kendimi.. bugün hiç yemedim mesela sabah 2 yumurta yedim diye..muska gelince sormak lazım peki çorba gününde ekmek yiyomusun yanında
Yaptım ama tamamlayamadım.yengemde 4 tane oğlan var ev savaş alanı gibi kızcağıza kıyamıyorum arada ikisini kapıp bana getiriyorum
neyse sen git yap sporunu ben buralardayım![]()
niye hızlı yedin yaa sindire sindire yeseydinn.geldim şekerim bozağımda kaldı hızlı yedim beklemeyin diye hazımsızlık çekicem
noldu ki ? jillian yapıyodum demeYaptım ama tamamlayamadım.