- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #166.601
sen nerelerdeydin ?bende şimdi geldimmuska77 nın haberini okuyamadan senden öğrendim onada ayrıca sevindim
senin yavrucak nasıl oldu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nerelerdeydin ?bende şimdi geldimmuska77 nın haberini okuyamadan senden öğrendim onada ayrıca sevindim
senin yavrucak nasıl oldu ?
Benim oglmda 20 aylik canim bende csnan tatildeyim izinliyim:) 1haftalik tabi
herkese merhaba geç kaldım bugun kızlar neler var neler yok yeni arkadaşlarda gelmiş hoş gelmişler :)
aynen neden acaba![]()
btlbetul Rabbim kınadığını yaşatmadan öldürmezmiş.. gün gelir 20 kilo vermesi gerekir o zaman hatırlar bu 20 kilo vermen laflarını..
O zaman kacamaksiz gideceksin çaresiz.Allah bağışlasın ne zaman doğdu canım? :)
Üzerime alındım hosbuldum :))
Kızlar bu arada size eşimden de bahsedeyim. 192 boy 200 kilo ile tüp mide ameliyatı oldu 2 ayda 35 kilo verdi.
Yaza kadar bayağı zayıflayacak
Ona yetişmem lazım :))
Maşallah canm eşiniz çok güzel kilo vermiş.. Umarım sağlığına kavuşurr.Allah bağışlasın ne zaman doğdu canım? :)
Üzerime alındım hosbuldum :))
Kızlar bu arada size eşimden de bahsedeyim. 192 boy 200 kilo ile tüp mide ameliyatı oldu 2 ayda 35 kilo verdi.
Yaza kadar bayağı zayıflayacak
Ona yetişmem lazım :))
İyi akşamlar muskammBen cikmaliyim kızlar yarın gorusuruz baaaay.
Seni de gördük yaniiii baya dişli çıktın başıma
Ben Leslie 3 mil ve 100 ipsiz atladımBen tek başıma yapamıyorum Ama biriyle rakip olunca hevesim geliyorrr.
Neyse ben en son leslie yapıyordumm. Yarım bırakmak olmaz
Bitirip geliyimm.
Geçmişş olsun canmmmüşütmüş çok fena öksürüyo uyutmuyor gıcık bi öksürük çok şükür önemli bişey değil
Bi de utanmadan zumba mı yaptıııın?Bu zumba neymişş yaa
Nilsu senmi önermiştin resmen kalbim tekledi bu adam ne kadar esnekmiş..
Allahtan öncesinde leslie yapmıştım. Vucudum ısınmıştı...
10dk tek dayanabildimm
Normalde pek yamıyom ama bi yapıncada ucunu bırakmıyorumm.Seni de gördük yaniiii baya dişli çıktın başıma![]()
yaşlılıkta alır o zaman ne diyim2 çocuk doğurdu gene kuru gene kuru :))) bişi olmaz ona :))))
okudum canım amma yazılmışş bir ara sonunu bulamıycam sandım.. :) iyi olmanada çookk sevindimHımm anladım canım.
geçmişi okuyalım lütfen
İyiymisim canım.
Sağol tatlım kızın nasıl oldu?
bizim büyük eniştemiz vefat etmişti pazar günü defnetmiştik eşi büyük teyzesen nerelerdeydin ?
Benimde 3 miillBi spor yapayım dedim costurmussunuz yahuuu!
Seni de gördük yaniiii baya dişli çıktın başıma
Ben Leslie 3 mil ve 100 ipsiz atladımSonra duşa attım kendimi. Atlamaya devam edicem senin bu sayıları gördükten sonra, cok kıskandım
![]()
Maşallah canm eşiniz çok güzel kilo vermiş.. Umarım sağlığına kavuşurr.
Tüp mide ameliyatı neki???
Yap yap gaza getirelim birbirimiziNormalde pek yamıyom ama bi yapıncada ucunu bırakmıyorumm.
hoşgeldin canım merak etme onlar özel üretimBi de utanmadan zumba mı yaptıııın?Ay ben nereye düştüm böyle
![]()
Kaç gündür geçiştiriyordum sporu bugun başlayayım dedimm..Bi de utanmadan zumba mı yaptıııın?Ay ben nereye düştüm böyle
![]()
Sorma yaa cok fena cıktılar. Motivasyon arıyorum diye geldim buraya maşallah bu gazla ben 50'ye bile düşerimhoşgeldin canım merak etme onlar özel üretimonları gösterip aradan sıyrılıyoruz
![]()
şaka bi yana onların alışmış vücut yapıyolar benimde ikinci haftam öle zumba falan yok lügatımda daha
![]()
Hadii yaaİnşallah canım. Midenin 3te 2 si alınıyor tüp mide ameliyatında