Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaç gündür geçiştiriyordum sporu bugun başlayayım dedimm..
Korkma sendebi haftaya alışırsınn...
Ben okulda gecen dönem yoga derslerine katılıyordum, bünye yaptıkca alısıyor, haklısın ;) Sonra dönem arası girinceee koyverdim gitti. Şimdi yeni dönemkiler de 2 Mart'ta başlayacakmıs. O zamana kadar daa alıstırayım yavas yavas, tembellige iyice alısmasın vucut :D

Allah bağışlasın ne zaman doğdu canım? :)

Üzerime alındım hosbuldum :))

Kızlar bu arada size eşimden de bahsedeyim. 192 boy 200 kilo ile tüp mide ameliyatı oldu 2 ayda 35 kilo verdi.
Yaza kadar bayağı zayıflayacak
Ona yetişmem lazım :))

owww büyük olay o iyileşti mi... geçmiş olsun... nasıl 200 kg oldu o çocukluktan beri mi...

Yap yap gaza getirelim birbirimizi :KK70:
Aradıgım bu iste, ama hızlı başlattın valla. Kaç gündür oturmaktan dolayı bünye spora tepki gösterdi bi an :KK70:
Benimde dün bacağıma kramp girmişti ama bugun bişey olmadı tam gaz devammm.
Ama ben hapşurmaya başladım.:KK1: Duş alıp üzeerimi değişeyimm.

Sorma yaa cok fena cıktılar. Motivasyon arıyorum diye geldim buraya maşallah bu gazla ben 50'ye bile düşerim :KK70:
düşersin tabii.. önemli olan bol hareket.. ben 1 milden 2 mile transfer olucam haftaya onuda 1 hafta yada duruma göre 2 hafta yapıp öle öle arttırcam squatta yapıyom azıcık bide ip atlıyorum.. o zumbanın videosunu gördüm izlerken bile yetişemiyorum bu totoyla hiç yakalayamam diye hareketleri bıraktım :)

yuhhh sen 1,72 boyla 50 ye düşersen ben 1i58 boyla 36 ya düşmem gerek :)))
Napim kız baksana 600 ip atlıyorum diye beni gaza getiriyor ebrusonmez ebrusonmez :D
Bu kadar harekete kilo mu dayanır :D

düşersin tabii.. önemli olan bol hareket.. ben 1 milden 2 mile transfer olucam haftaya onuda 1 hafta yada duruma göre 2 hafta yapıp öle öle arttırcam squatta yapıyom azıcık bide ip atlıyorum.. o zumbanın videosunu gördüm izlerken bile yetişemiyorum bu totoyla hiç yakalayamam diye hareketleri bıraktım :)
Valla ben de hic bugune kadar 3 mil yapmamıstım. 1 mil, 2 mil falan yapıyordum hep. Simdi bi anda 3 mil yapınca ki dedigim gibi birkac haftadır spor falan hak getire, bunye kaldırmadı :D Yavas yavas artırmak en güzeli ;)

enem ben o boy msjını tam idrak edemedim herhalde morordek morordek cidden o boya 50 olursan ne olursun yavrucum :)) 55 falan de bari
Abartmak icin dedim zaten canım ben 50'ye düsmek falan istemiyorum zaten. Üniversite yıllarında bi kere 54'ü gördüm de çırpı gibi geziyodum ortalarda. Sonradan fotograflara bakınca "ay ne cirkinmisim" dedim :D 58 ideal benim icin en sevdigim kilo o :KK200:

Aaa bak taktigi iyi verdiniz, hasta edelim biz onları gecelim :KK70: Fenasınız haa :KK70:
:)) şaka bi yana onlar gurubumuzun gülleri onlarsız buraların tadı tuzu yok .. mezun edip göndericez biz onları ..kimsecikler hasta olmasın . 2 haftadır burdayım ben de dahil olmak üzere hasta olan olana .. nazar değiyo gurubumuza yeni gelenler sizde koruyun kendinizi :))

:)) şaka bi yana onlar gurubumuzun gülleri onlarsız buraların tadı tuzu yok .. mezun edip göndericez biz onları ..kimsecikler hasta olmasın . 2 haftadır burdayım ben de dahil olmak üzere hasta olan olana .. nazar değiyo gurubumuza yeni gelenler sizde koruyun kendinizi :))
Şaka bi yana tabi, kimse hasta olmasın.. Ben gecen hafta başında hastaydım yatak döşek yattım baya bi, sağlam üşütmüşüm. O yüzden bu kış hastalık hakkımı doldurdum bence :D

Hadii yaa :KK57:
Umarım birdaha eşinde sende kilo almazsınızz.

İnşallah canım

owww büyük olay o iyileşti mi... geçmiş olsun... nasıl 200 kg oldu o çocukluktan beri mi...

Çok şükür şimdilik iyi , çok çok az yiyor.
Astım varmış doğuştan 9 yaşına kadar kortizonlu ilaçlar verilmiş. Tabi iştahla birlikte 200 kilo olmuş ama görenler 150 falan gösterdiğini söylüyorlardı.

Buda 2 aylık değişimi
20160209_203433_1.webp

İnşallah canım

Çok şükür şimdilik iyi , çok çok az yiyor.
Astım varmış doğuştan 9 yaşına kadar kortizonlu ilaçlar verilmiş. Tabi iştahla birlikte 200 kilo olmuş ama görenler 150 falan gösterdiğini söylüyorlardı.

Buda 2 aylık değişimi
Eki Görüntüle 1776945
cidden tebrik ederim bende küçüklüğümde rahatsızlığımdan dolayı 6 tane kortizonlu iğne yemek zorunda kaldım o iğnelerin yan etkisi malesef kilo oluyo.. Rabbim bundan sonra sağlık problemi vermesin çok güzel zayıflamış..

cidden tebrik ederim bende küçüklüğümde rahatsızlığımdan dolayı 6 tane kortizonlu iğne yemek zorunda kaldım o iğnelerin yan etkisi malesef kilo oluyo.. Rabbim bundan sonra sağlık problemi vermesin çok güzel zayıflamış..

Aynen canım birde düşün tam büyüme dönemi 9 yıl kortizon almış. İnşallah sonu da güzel olur

Back
X