- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.241
Ben kollarım aşkım korkma..sabah ki 50 ipsiz ip spordan sayılmayacak.... ona göre... kimse bunu sporum bu diye yazmasın @kollontai azcık kolla kız beni :))
Hadi inşallah..
Ben normalde gitmemek için çok beklerimm. En son artık altıma edeceğim an wcye giderdim.Ama artık kalori yaktığını bildiğim için çok beklememeye çalısıyommHer wc yaklaşık olarak 35 kcl yakar.. Sevin
Hadi yaaBen citipiti17 niye o nickim atılmış sizce?
Sabahtan beri giremiyorum
Kimse yapmadıysa henüz ben yapayım.bilgisayardan giren biri bugun ki listeyi buraya kopyala yapıstır yapabilir mi acaba, gecmiste dolanmayım 5 saat
eklisin ya orda :))) vahh vaahhh iyi insandı :)))
Ben kollarım aşkım korkma..
Betüşü dinleyin kızlaaar..
Hadi inşallah..
Ben normalde gitmemek için çok beklerimm. En son artık altıma edeceğim an wcye giderdim.Ama artık kalori yaktığını bildiğim için çok beklememeye çalısıyomm
Oturmayı bırak ev sahibi olmaya geliyorlarrolur sun olursun sen zaten 67 lere düşmüştün taze bu kilolar gider gider.... oturmaya mı geldiler :)
Sonuçta ne gitse kardır demi???aslansın beeee sende olmasan yanmışız :))
olur sun olursun sen zaten 67 lere düşmüştün taze bu kilolar gider gider.... oturmaya mı geldiler :)
uyanıl seniii.....
Ay oturmasınlar hemen gitsinler yahu...olur sun olursun sen zaten 67 lere düşmüştün taze bu kilolar gider gider.... oturmaya mı geldiler :)
Ağzından yel alsın deliOturmayı bırak ev sahibi olmaya geliyorlarr
O güzel oluyormu? Hiç denemedm..nihayet lahana çorbam bitti yarına pırasa çorbası yapıcam :)
O güzel oluyormu? Hiç denemedm..
Tamam tahminen soğan çorbasına benzer bence..valla ilk defa yapıcam bende... tarif aynı sadece lahana yerine pırasa var..... güzel olursa söylerim yarın :)
Tamam tahminen soğan çorbasına benzer bence..
Ay oturmasınlar hemen gitsinler yahu...
Ağzından yel alsın deli
Gider gider biz herşeyi yerizaz limonla gider bence :)
Bende yarım kahve fincanı pirinç ve havuç patatesle yemeğini yapıyorum.O güzel oluyormu? Hiç denemedm..
Bak bakalım nasıl olucak.valla ilk defa yapıcam bende... tarif aynı sadece lahana yerine pırasa var..... güzel olursa söylerim yarın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?