- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.221
sagol tatlım :)***5.TAKIM 453.ETAP***
kollontai (58,9) sabit
ebrusonmez (60.9) sabit
ilkay80 (85.6) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
ycfa (61.2)sabit
5. Takım Ortalaması: %0,00
ada81 (75.3) bir süre izinli yeni üye
d_mndc (89.5/87,9/1,6/%1,78) yeni üye
muska77 (70.8/70/0,8/%1,13)izinli üye
btlbetul (67.2/66,3/0,900/%1,34) bağımsız üye
deryalimm07 (81.9/80,8/1,100/%1,343) diskalifiye üye
nilsub (82/80,5/1,5/%1,83) yeni üye
cranial 63 yeni üye başlama 14 şubat başlangıç kg su .... hedef kg su ....
CitiPiti17 yeni üye
kızlar @ilkay80 arkadaşımızı diskalifiye olarak yazdım nedenine gelince de kantin acacağız bana biraz müsade dedi ama 8 şubatta başka bir diyet günlüğüne yazmış salı sabah 6,30 da da kk ya girmiş ama bize hiç mesajı yok 2 haftadır hiç bir şekilde bildirim yapmadı o yüzden
bu hafta %0,30 un altında olduğumuz için 2. nota yani sarı kartı aldık o yüzden önümüzdeki hafta mutlaka derece yapmalıyız
Hadi ozaman rakibem hafta sonu cozutma. Milleti bi dumur edelimvalla ya bu hafta gosterelim bakalım kilo nasıl veriliyomus
Tam ben yaparım diyecektim betüş halletmiş..bilgisayardan giren biri bugun ki listeyi buraya kopyala yapıstır yapabilir mi acaba, gecmiste dolanmayım 5 saat
tamam rakibem, ama regl artım olabilir pazartesiyeHadi ozaman rakibem hafta sonu cozutma. Milleti bi dumur edelim
Tam ben yaparım diyecektim betüş halletmiş..
Benimki iydir yaniben her sabah büyük bira bardağında ılık limonlu su içerek güne başlıyorum kesinlikle iyi birşey canım
bu arada ankaradaki ünlü diyetisyenlerden birisi hersabah 50 tane ipsiz ip atlama yaptırıyormuş sabah kalkar kalkmaz meto hızlanıyormuş aklıma geldikçe yapıyom ama çoğu zaman unutuyorum
kesinlikle insanın evi gibii yok
bende varımm bu arada yeşil çayımı sabah 2 bardak içtimmm
canım patates salatası da hiç masum değil eğer evde varsa brokoli karnıbahat haşla onun salatasını yap üzerine sarımsak limon ve zeytinyağı karıştırıp dök muhteşem hem de sağlıklı varsa kırmızı pancar veya kereviz al robottan geçir süzme yada yoğurdun koyu kısmı ile karıştır arasına cevizde atabilirsin çok güzel sağlıklı bir şey kolay da yapması
dukan atak döneminde 1,5 kaşık yulaf kepeği seyir evresinde 2 kaşık kullanıyorlar
Tamam rakibem ben kaç olsamkitamam rakibem, ama regl artım olabilir pazartesiyeamaaa cumaya 58.5 olcam bu sefer
Tamam canım hallederiz..Neyse ne diyim beni bu nickle alin bari olma mi?
He yaademek ball yicektin ne oldu çarpıldın mı :)))
Tamam rakibem ben kaç olsamki
Tamam canım hallederiz..
Yeliz kilonu ve hedefini yazarmısın tatlım.Neyse ne diyim beni bu nickle alin bari olma mi?
Bende hem ipe hem ılık suya varımmyazın atcez bunları hadi hadi hadiiii :)))
+8 oldukbtlbetul , ebrusonmez , @morordek, @ycfa, muska77 , @nilsub, @toplight, muska77 o zaman :)
haydii o zaman +50 ipsiz ip her sabah...... var mısınız? yaz geliyo bakın... sonra ağlamayın....
ılık suya bir iki bir ikiiii....... ılık su kalmasıııın :)))
Ama ben bilgisayardan giriyom. Çekemem ki fotosunu... Bende size netten bulır atarımmyarın ılık su fotosu atalım :) atabilenler.... içine maydanozda katabilirz bence :)
Tamam rakibem ben kaç olsamki
Tamam canım hallederiz..
Yaparım yaaDünden kalan taze fasulye yemegim var mis gibi onu yerim, daha da bi sey yemem. Yiyomus gibi yaparım misafirlere de ayıp olmasın
Yemicem tamam kızma
Ben limonsuz suyu mutlaka iciyorum. Tek iyi yanım o zaten o kadar cok su tuketiyorum ki, tuvalet yolu arşınlıyorum tüm gün
Haklısın canım patates nişasta deposu, ben artık caresini bulacagım iste. Kendim yemegimi yerim önceden, misafirlerin yanında da yiyormuş gibi yaparım
Limonlu su + 50 ip atlama süper!
ebrusonmez 100 yaparsın, dayanamazsın sen
Evet canım hem menüye hem spora ceza varBen limonlu su ile atlamayı yaparım da bu akşamı ne kadar hasarsız atlatırım onu bilmiyorum.
Gerci menümüze göre de ceza kesiliyor mu? Ceza versinler bari de ordan dengelerim belki biraz..
Bende hem ipe hem ılık suya varımm
Bu hafta ucacaksın desenecok yardımcı olduk bence yeme sakın!!!!
heeeyt bee listeye girsene gı azcık ortalama yukselir
geldim geldim, test yaptırdım yegen megen yok icim bi rahatladı, hemde az once regl oldum, savulun leeeeyn
Umarım önümüzdeki cuma girersinn. Malumm iyi kılo veriyon@toplight kaptanım benim bu cuma ikinci haftam bitti haftaya cuma listeye girebiliyormuyum?
yoksa daha sonraki hafta mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?