Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah ki 50 ipsiz ip spordan sayılmayacak.... ona göre... kimse bunu sporum bu diye yazmasın kollontai kollontai azcık kolla kız beni :))
betusum yanındayım tabikisi :) 50 ipi ben spordan saymam zaten, sadece bolgesel hareketleri bile spoedan saymıyorum en az 15 dk yuruyus ya da o kadar terletecek kardio olması lazım ;)

Bu hafta ucacaksın desene
Solla bizi kollontai
Bu hafta spor yarıştıralım mı??
Artık zorla değil severek spor yapıyorum.
benimle spor yarıstırmak istediginden emin misin tatlım????
aaaa takıma ad buldum inek obası :)))) kollontai kollontai oba başı biz de çekirgeleriyiz :))))
ahahahhaa cok sevdim bunu ;)

kollontai kollontai d_mndc d_mndc

menüm
sabah
1 hş yumurta
3 parça çeçil peynir
60 gr cezerye

öğlen
2 bardak ayran
1 mandalina

akşam
1 kase lahana çorbası

2 lt su
1 demlik yeşilçay
1 2in1

az sonra 1 soda ve kahve içicem

spor
5 mil lesli videosu buldum nihayet ama sanırım videolarından karma alıntı yapmışlar nasıl hızlı nasıl hızlı bu leslie benim leslim olamaz... video 1 saat 30 dakka ......... 1 saatine zordayandım... koşuyon zıplıyon lastikle kol çalışıyon falan jilliana bağlamış bizim hatun

1 saat leslie -- artık kolceğizlerim kalkmamaya başladı bıraktım 30 dk daha dayanamadım
105 - squat
105 - üçgen

şu an oda etrafımda dönüyoor dönüyoorrr..........

keçileriiiiim soda getirin ananıza evlatlarım... keçilerden de fayda yok ben gidip soda mı aliim iyisi mi....

leslie 5 mil link isteyene özelden yazayım .... burdan yazıp banlanmıyayım şimdi çok sıkılıyom sonra :))

Canım tebrik ederim hedefe çok az kalmış
Tanidinmi beni
Bende 7. Gruba yeni dahil oldum 70 lere dayaninca

tanıdııııım :)) teşekkür ederim buraya da uğra bak burdakiler zayıflattı beni.... tam bitterlerin tatlı dünyasına dalıp gidiyordum ki , çekip aldılar beni :))

kollontai kollontai d_mndc d_mndc

menüm
sabah
1 hş yumurta
3 parça çeçil peynir
60 gr cezerye

öğlen
2 bardak ayran
1 mandalina

akşam
1 kase lahana çorbası

2 lt su
1 demlik yeşilçay
1 2in1

az sonra 1 soda ve kahve içicem

spor
5 mil lesli videosu buldum nihayet ama sanırım videolarından karma alıntı yapmışlar nasıl hızlı nasıl hızlı bu leslie benim leslim olamaz... video 1 saat 30 dakka ......... 1 saatine zordayandım... koşuyon zıplıyon lastikle kol çalışıyon falan jilliana bağlamış bizim hatun

1 saat leslie -- artık kolceğizlerim kalkmamaya başladı bıraktım 30 dk daha dayanamadım
105 - squat
105 - üçgen

şu an oda etrafımda dönüyoor dönüyoorrr..........

keçileriiiiim soda getirin ananıza evlatlarım... keçilerden de fayda yok ben gidip soda mı aliim iyisi mi....

leslie 5 mil link isteyene özelden yazayım .... burdan yazıp banlanmıyayım şimdi çok sıkılıyom sonra :))
Afiyet olsun. Menüde spor da çook iyi
100 squatı nasıl yaptın yaa

bu arada kızlar menümüde yazıyım yemek olayını ve sporumu hallettim şükür bugün..
kollontai kollontai , btlbetul btlbetul

sabah 1 yumurta
2 siyah 2 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
yarım kk ev yapımı peynir
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği

ara 3 kuru kayısı

öğlen patlıcan oturtma 3 kaşık 3 kaşık ev yapımı yoğurt

ara 1 ceviz

akşam 4 kaşık karnabahar yemeği
2 kaşık yoğurt 2 kaşık yağsız tuzsuz salata..

spor 1 saat yürüyüş 300 ip atlama 30 sağ 30 sol bacak hareketi 20 squat
3 litre suya 1 bardağım kaldı ama 4 e doğru yol alıyorum :KK66:

very good maaan.....

Back
X