- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.321
Yeni gördüm.şimdi yazdım şekerim görmedin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gördüm.şimdi yazdım şekerim görmedin mi?
okudum :)Oooo bayağı bi kaynattık.. Oku bakalım geçmişi
Bencede çok iyi gidiyor.tebrik ederim tatlım sen haftaya bu şekilde gidersen 78 garanti![]()
Spor lda yapiyosun ozaman:)Ben kaçamak harici her şeyi yapıyomm
Evet sporda yapıyorum.Çok değil ama olduğu kadarSpor lda yapiyosun ozaman:)
İyi oturmalar :))Kızlar karşı komşum geldi birazdan gelirim:)
betusum yanındayım tabikisi :) 50 ipi ben spordan saymam zaten, sadece bolgesel hareketleri bile spoedan saymıyorum en az 15 dk yuruyus ya da o kadar terletecek kardio olması lazımsabah ki 50 ipsiz ip spordan sayılmayacak.... ona göre... kimse bunu sporum bu diye yazmasınkollontai azcık kolla kız beni :))
benimle spor yarıstırmak istediginden emin misin tatlım????Bu hafta ucacaksın desene
Solla bizi kollontai
Bu hafta spor yarıştıralım mı??
Artık zorla değil severek spor yapıyorum.
ahahahhaa cok sevdim bunuaaaa takıma ad buldum inek obası :))))kollontai oba başı biz de çekirgeleriyiz :))))
Yani açıkcası tok karnına düşününce birazbenimle spor yarıstırmak istediginden emin misin tatlım????
Benimkide süperdi demi????dun ve bugunun toplam cezalarını yarın yazıcam kızlar, cok sarjım yok gece ugrarım yinebu arada su ana kadar yazılan menuler superdi
ben de bugun yazıciiim menu uzun bir aradan sonra
![]()
iyi aman kırılma zaten :)))ne kırılması kız hoydaaaaa :))
ayy 1 saattir zayıflayınca alacağım kıyafetlerin hesabını yapıyorum site site dolandım resmen :))))
Canım tebrik ederim hedefe çok az kalmış
Tanidinmi beni
Bende 7. Gruba yeni dahil oldum 70 lere dayaninca
Afiyet olsun. Menüde spor da çook iyikollontai
d_mndc
menüm
sabah
1 hş yumurta
3 parça çeçil peynir
60 gr cezerye
öğlen
2 bardak ayran
1 mandalina
akşam
1 kase lahana çorbası
2 lt su
1 demlik yeşilçay
1 2in1
az sonra 1 soda ve kahve içicem
spor
5 mil lesli videosu buldum nihayet ama sanırım videolarından karma alıntı yapmışlar nasıl hızlı nasıl hızlı bu leslie benim leslim olamaz... video 1 saat 30 dakka ......... 1 saatine zordayandım... koşuyon zıplıyon lastikle kol çalışıyon falan jilliana bağlamış bizim hatun
1 saat leslie -- artık kolceğizlerim kalkmamaya başladı bıraktım 30 dk daha dayanamadım
105 - squat
105 - üçgen
şu an oda etrafımda dönüyoor dönüyoorrr..........
keçileriiiiim soda getirin ananıza evlatlarım... keçilerden de fayda yok ben gidip soda mı aliim iyisi mi....
leslie 5 mil link isteyene özelden yazayım .... burdan yazıp banlanmıyayım şimdi çok sıkılıyom sonra :))
bu arada kızlar menümüde yazıyım yemek olayını ve sporumu hallettim şükür bugün..
kollontai ,
btlbetul
sabah 1 yumurta
2 siyah 2 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
yarım kk ev yapımı peynir
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
ara 3 kuru kayısı
öğlen patlıcan oturtma 3 kaşık 3 kaşık ev yapımı yoğurt
ara 1 ceviz
akşam 4 kaşık karnabahar yemeği
2 kaşık yoğurt 2 kaşık yağsız tuzsuz salata..
spor 1 saat yürüyüş 300 ip atlama 30 sağ 30 sol bacak hareketi 20 squat
3 litre suya 1 bardağım kaldı ama 4 e doğru yol alıyorum![]()
Laslie yapa yapa böyle oluyozzvery good maaan.....