Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canlarım...

bijom gittinmi annişine, selamımızı söyle şekerciğim birde öp benim için..
yok kallisim gitmedim.. belki bugun giderim ya da gitmem belli değil..

benim canım çok sıkkın 2-3 gündür. geliyorum sizi okuyorum ama yazmıyorum affedin mafoldumben

10-11 gibi çıkıcam çarşıya, ptt kargoya gidicem bir yere özgeçmiş vericem falan.. hava güzele benziyo ama bilmiyorum.. dün kaçamak yaptım sanıım bu hafta kilom pek oynamaz.. hııı başkaaa bu kadar -tatlicadiarzu-

bijom canım benim hayırdır .. gitme gitmeme konusumu sıkıntı yarattı yoksa başka bir şeymi. sıkma canını..
canım benim aklında olsun ben yurtiçi ile yolladım bugün gelecek paketin canım..

ayrıca hava çok soğuk kanma derim :)

bijom canım benim hayırdır .. gitme gitmeme konusumu sıkıntı yarattı yoksa başka bir şeymi. sıkma canını..
canım benim aklında olsun ben yurtiçi ile yolladım bugün gelecek paketin canım..

ayrıca hava çok soğuk kanma derim :)

yok kallisim gidip gitmeme sorun değil evden tren garı görünüyor, istediğim zaman atlayıp gidiyorum.. başka bişey, eşim de değil olsa üstüne saldırır rahatlardım :roflol:

ev adresime mi yolladın şube teslim mi? ona göre bakayım..

bijom henüz kütahyaya gitmemiş sanırım bilgi yok..
en son buradan yüklendi gözüküyor.. sana numarasını vereyim güzel takip ediyorsun şayet buda afyona filan gitmeye kalkarsa :))

gönderi Belge Numarası : BT098950
Gönderi Kodu: 159269703238

yok kallisim gerek kalmadı. e-postalarıma baktım şimdi özgeçmişim ulaşmış ellerine. olumsuz cevap vermişler mafoldumbenmafoldumben

sen de ev teslim yolladıysan çıkmam dışarı artık..

baktım kallisim daha kütahyaya ulaşmamış yolda muhtemelen.. bugün dağıtıma çıkarsa akşama doğru elimde olur sanırım..

çok çok teşekkür ederim, eminim çok iyi gelecek bana.. tam zamanında gelecek mafoldumben

baktım kallisim daha kütahyaya ulaşmamış yolda muhtemelen.. bugün dağıtıma çıkarsa akşama doğru elimde olur sanırım..

çok çok teşekkür ederim, eminim çok iyi gelecek bana.. tam zamanında gelecek mafoldumben

canım benim yaaŞeniz inşallah iyi gelir..
dün yazmıştım gördünmü bilmem içinde ceylanada ufak bir parça var küçük kırmızı bir kese.. ama dün önce adres bilgilerini unutup yoldan geri döndüm sonra kargoya gittiğimdede notunu unuttuğumu farkettim iyice aptallaştım son günlerde:delphin:

not: ceylanınkisine pekti dolayısıyla bakabilirsin farketmez:roflol: hani belki bu da iyi gelir :roflol:

bijom yaa benim ufaklık aleyna sizi farmvillede kaydetmiş galiba üzülüyordu benim arkadaşım yok komşum yok hediye yollayanım yok diye bende bijoyla ceylanı kaydet dedim kabul ederlermi diye diye yazıyordu mafoldumben
bende ederler tabi onlar zaten seni tanıyor dedim pek bir sevindi:1rolleyes:

canım benim yaaŞeniz inşallah iyi gelir..
dün yazmıştım gördünmü bilmem içinde ceylanada ufak bir parça var küçük kırmızı bir kese.. ama dün önce adres bilgilerini unutup yoldan geri döndüm sonra kargoya gittiğimdede notunu unuttuğumu farkettim iyice aptallaştım son günlerde:delphin:
evet görmüştüm kallisim çok çok mutlu olacak inan ne kadar güzel düşünmüşsün opuyorumnanaktan daha söylemedim süpriz yapıcam ona..

not: ceylanınkisine pekti dolayısıyla bakabilirsin farketmez:roflol: hani belki bu da iyi gelir :roflol:

bijom yaa benim ufaklık aleyna sizi farmvillede kaydetmiş galiba üzülüyordu benim arkadaşım yok komşum yok hediye yollayanım yok diye bende bijoyla ceylanı kaydet dedim kabul ederlermi diye diye yazıyordu mafoldumben
bende ederler tabi onlar zaten seni tanıyor dedim pek bir sevindi:1rolleyes:
ceylanın hediyesine bakıcam tabi sen demeseydin de bakıcaktım zaten :1ninca:
soyadından ve yırtığın fotosundan anladım senin kızın olduğunu kallisim kaydirigubbakcemile3 seve seve kabul ettim, yerim onu ben Şeniz
yazmış zaten hemen "yaaa bana farmvillede hediyee yollayınn" diye :roflol:

soyadından ve yırtığın fotosundan anladım senin kızın olduğunu kallisim kaydirigubbakcemile3 seve seve kabul ettim, yerim onu ben Şeniz
yazmış zaten hemen "yaaa bana farmvillede hediyee yollayınn" diye :roflol:

kıyamam ben ona yaaa:roflol: dün benim hediyelerimi homurdana homurdana açtı aynen şöyle sayıyor bijo ceylan beste doğan bijo ceylan beste doğan bijo ceylan beste doğan :roflol: allahım okula geç kalacağım bunların yüzünden :roflol: kendine yok ya hediye bana gelenlere veryansın ediyor:roflol:

gunaydın bu saat bıle olsa sabah gelebılmeyı becerdım.erken kalkmama ragmen daha yenı kahvaltı yapdım.dun en buyuk boylardan bır kabak vardı evde kayınpederım sagolsun almısdı.bakdım curuyecek esıme rıca ettım soydu.bende sabah onu ne yapabılırım dıye mutfaga gırdım su saat oldu yenı cıkdım.umarım su kabak olayı benı yoldan cıkarmadan bıter.gecen yıl bır corbasını yapmısdım ama sevılmemısdı.amerıkalılar sebze gıbı yıyor ama bızde hep tatlısı yapılıyor sanırım yada ben bılmıyorum.tarıfı olan arkadas varsa ve paylasırsa cok sevınırım.bıraz gecmısı okuyayım.ogleden sonra mısafırım var bıseyler hazırlıycam daha

insallah canim benim dünya okadarda büyük degil. birgün karsilasiriz insallah. cok mutlu oldum inan.her elime alisimda hatirliyacagim seni.
bize bukdar heyecni yasatan kallisime ben kendi adima cok tesekkür ediyorum.. cekiliste bizi eslestirip mailler yazarak zaman harciyan melisime. cekilisi gerceklestiren minik melegine hepinize cok tesekkürler ediyorum.
oscar armaganini almis bir yildiz gibi gördüm kendimi ..delikafadulden
ıns reyhan ablacıgım nıye olmasın bır gun karsılasabılırız
canım benim evet işe başladım ne yapayım çalışmaya ihtiyacım var ama tabi doktor kesin bırakmalısın dediği anda da bırakıcam ama ayaklarımı sadalyeye uzatıp yastığımı belime koyup oturabilme fırsatım çok iş yerinde allahıma şükürler olsun ki rahatım canım

canlarım benim hepinizi tebrik ediyorum takımca süpersin maşllah yılbaşından sonra herkes gümbür gümbür gelecek gibi gözüküyor herşey daha da iyi olacak inşallah

canım benim grip bazı insanlarda çok direnç gösterir özellike diyet yapanlarada canım çünkü diyet sayesinde azda olsa bağışıklığımız zayıflıyor bu nedenle inatçı olan mikroplara karşı direncimizde düşüyor malesef çok çok geçmiş olsun devamlı vitaminli gıdalar tüketmeye çalış

reyhan ablacım katlamalı yani mekanizmalı perde deniyor onlara bende evlenirken yeni çıkmıştı bir heves aldım ama şık duryor güzel görünüyor ama yıkaması için o mekanizmalarını çıkarıyorsun sonra yıkandıktan sonra takıyorsun birde bağlama ayarını tam eşit yapamadınmı biri aşağıda biri yukarda duruyor yani kullanım açısından pek kullanışlı değil ama şık duruyor derli toplu duruyor aşagıya yukarıya kalkıyor fena değil yani sen yinede güle güle kullan grüntü güzel oluyor

daha iyi olduğuna sevindim tama geçmeden kendini iyileşmiş sayma hemen tekrarlar valla

canımmmm allahım emeklerinin karşılığını versin inşallah seninde hamile haberlerini alırız senin için çok çok dua ediyorum canım allahım tez zamanda sanada yaşatır bu duyguyu canım allahım hep yanında olsun hamile kalmayı nasip etsin canım
cok tsk ederım canzı.bılıyosun hamılelerın duası kabul olurmus.ıns saglıkla gelır bebısım.allah ım senıde saglıkla kavusdursun bebısıne
reyhan ablam nihayet kimden olduğunu öğrenemeden aldın demek hediyeni.. güle güle kullan ablacım en huzurlu en sağlıklı günlerde kullan inşallah ...sanırım fincan aldın...

bende üzülerekte olsa verdiğim sözü yerine geç getirdim.. bijomun hediyesini cuma cumartesi dışarı çıkamadığımdan bugün koşup verdim kargoya.. bijom sanırım gitti anneciğine.. yılbaşından sonra eline geçer sanırım yeniyılı annesinde geçirir bijom..

bijoma not: kolinin içinden ufacık bir kese çıkacak kırmızı, onun sahibi ceylanımŞeniz not düştüğüm kağıtları evde bıraktığım için buradan yazmak zorunda kaldım.. paket yarın ulaşacakmış eşinin adını verdim... umarım beğenirsin şekerciğim..Şeniz

çikolatım çok üzüldüm canım allah ailesine sabır versin sağlıklı günler göstersin inşallah bundan sonra.. zor bir durum hepiniz için canım... şimdi sen toparlayamazsında kendini uzun bir zamanmafoldumben

canzim gelmiş Şeniz bebiş nasıl bebiş:ecrin_bebek:

cedricim hediyen reyhan ablanın en darlandığı anda içini ferahlatmış ne isabetli bir zamanda geçti eline çok iyi olmuş sanada teşekkürler canım benim düşünceli kibar arkadaşımŞeniz
aldığın karar içinde sağlık ve kolaylıklar diliyorum canım hadi bakalım bir bebiş haberide senden alacağız allahım ne heyecandelikafadulden
cok saol kallıstem kusura bakma atladım ama gecmıs olsun acıl sıfalar canım.ıns kolaylıkla atlatırım su surecı
canzim haklisin canim derli toplu ve sik görünüslü perdeler.. boyunu kendin ayarliyorsun cam temizligi sorun degil. ta yukari kadar katlaniyor temizlerken ele ayaga dolanmiyor perdeler.. alisirim mutlaka zaten cok istiyerek yaptirdim altin renki cizgileri var boncuklarida cok hrika. zaten cok severim incik boncugu.sengözlerimebaksanab
reyhan abla benımde perdelerım katlamalı.5 yıldır kullanıyorum.bıkere tullerı yıkamak cok kolay cırt cırtını sok yıka dumduz oldugu ıcın utusu kolay.sadece benım sımdı komple cam salonumun cephesı bu perdeler cok sade kalıyor duvarlarımda bos o yuzden kısmet olurda esyalarımı degısdırırsem soyle bol fonlu kadıfelı perdeler almayı planlıyorum ama bunların rahatlıgını cok ararım sanırım.gule gule kullan ablacıgım
reyhan ablacığım hediyeni güle güle kullan..

başın sağolsun dilekleriniz için de teşekkür ederim ama ateş düştüğü yeri yakıyor derler ya. kallisim demiş "sen toparlayamazsın bir süre" ... öyle değil de kallisim,etkiledi tabii çok.benim "mutlu evlilik" örneğimdi onlar,gerçekten üzüldüm. O kadıncağızı o şekilde görmek hakikaten kötüydü.Adam herşeyi hazırlayıp gitmiş,ortaklarından ayrılıp işi karısına bırakmış,karısı rahat sürebilsin diye manuel arabasını satıp,otomatik araba almış,evini dayamış döşemiş karısının üstüne yapmış...zerre eziyeti olmayan,uyumlu bir adam düşün ki...ve o adamı kaybeden kadını bir de..biz ne desek boş,ağladık üzüldük ama sıcak evimizdeyiz.çocuğumuzla belki,kocamızla..ama o artık yalnız,sonsuza dek...
hayatın kıymetini anladığım birgündü bugün...
chocolate basın saolsun canım.maalesef ınce dusuncelı hassas ınsanlar cok uzun yasamıyorlar.mekanı cennet olsun.
cedric canim insallah hayirli saglikli haberlerini alacagiz yakinda. bunu ne kadar yürekten diledigimi biliyorsun degilmi?bu gurupta cok mucizeler gerceklesti sende biliyorsun.senin icinde niye bir mucize gerceklesmesin. okadar cok dua ediyoruzki senin icin..yeni umutlara yelken actigin bugünlerde artik dahada cok dua edecegiz. insallah umutlarin gerceklesir.kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin canim. cok mutlu bir bebek olacak o senin gibi bir annesi oldugu icin.. senide cok mutlu edecek.. insallah hayirli evlat olur canim.. rabbim saglik ve huzuru eksik etmesin yuvandan yavrum...:1hug:
ınsaallag reyhan abla bende sızlere guzel haberımı verecegum anı sabırsızlıkla beklıyorum.aılemın bıle bu olayın boyutundan haberı yok.hem onları uzmemek ıcın hemde dısarıya karsı guclu gorunmek takıntım yuzunden kımseyle paylasmıyorum burdada arada ucundan anlatıyorum ısde.bebegım geldıgınde ben dunyanın en sanslı kadını olacagım ıns.cunku tek eksıgım o .allah ıma cok sukur sevgının her turunu tattım .sevgı dolu bır evde buyudum sebgı dolu dostlarım arkadaslarım oldu askla sevdıgım sevgısınde boguldugum bır esım var.bıtek evlat sevgısını bılmıyorum.onuda yasayınca ıns hıc eksıgım kalmayacak.guzel duan ıcın cok saol ablam
Ben nihayetinde gelebildim.. Ay eşim cumadan beri pc başında revize etmesi ve yetiştirmesi gereken işler varmış onlarla uğraşıp durdu bende haliyle ciğerci kedisi gibi uzaktan baktım durdum pc ye. Bu adamın hayatı iş, sakın ola oğlak erkeğiyle evlenmeyin. bazen sizi bile unutabilir :)

yorgunluktan geberiyorum benim velet yine azıttı gündüz bile uyumak istemiyor birde kendim kaşındım yollukları yıkadım halıları sildim çalışma odasının eşyalarının yerini değiştirdik eşimle bende güç müç kalmadı.. Haliyle bugün yemek yemeyi biraz kaçırdım valla... açlıktan gözüm döndü beee :D

Bende çok sık duyuyorum bu mate çayını almaya da niyetlendim ama bu çocukla bir yere de çıkmaya korkuyorum hastalanır diye.. Dişçiye gittiğimde unutmadan aktara uğrayıp alayım.. birde bunu deneyeyim bakalım. deneme tahtasına döndük ya hoş :D

Evet ya bende hafta sonları nedense diyete hiç riayet edemiyorum ya gelen giden oluyor yada kociş inadına benim sevdiğim şeyleri alıyor.. Nerden aklına estiyse cumartesi günü de yemeğe götürdü rejim falan hak getire oldu.. yarın yeniden kendime gelcem inşallah :D :D

biraz daha iyi olmana sevindim.. grip çok kötü gerçekten ben geçen ay olmuştum geberiyorum sandım.. en iyi ilacı bol bol dinlenmek ama evli ve çocuklu olanlar için dinlenmek rüya gibi..

"otur kızken derdin azken" demişler ne de doğru demişler kim evlen dedi bana uleynn ! :D

Kelimeler kifâyetsiz kalıyor böyle durumlarda.. Senin ve tanıdığının başı sağolsun Allah sabır versin..

İnşallah tedavi sonucunda çok güzel haberlerle gelirsin.. Allah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın ve en önemlisi sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
ıns canım saolasın
kıyamam ben ona yaaa:roflol: dün benim hediyelerimi homurdana homurdana açtı aynen şöyle sayıyor bijo ceylan beste doğan bijo ceylan beste doğan bijo ceylan beste doğan :roflol: allahım okula geç kalacağım bunların yüzünden :roflol: kendine yok ya hediye bana gelenlere veryansın ediyor:roflol:

kallıstem kıyama ısterse benıde eklıyebılır alıs hanım.bende farmvıllada arkadas dıye kıvrandım.tarlayı buyutebılmek ıcın gerekdı.zorla kendımı ekklettım herkese yakaydirigubbakcemile

cedricim günaydın canım.. malesef bende tarif aramakla beraber bir şey elde edebilmiş değilim şu kabak için...

gunaydın kallıstem.klasık kabak tatlısı yapıyorum.bıde pure hazırladım ogleden sonrakı mısafırler ıcın tavuk gogsunu ustune dokup dondudum.bıraz dondurucuya koydum tart yaparım dıye pure.ama hala o kadar cok varkı.mısafır cagırmayı dusunuyorum bıtsın dıye.bır dılım cıg yedım hıc fena dehıl tadı havuc gıbı ama ne yapılır bılemedım.zeytınyaglımı yapsam acabakafamçokkarıştı

tamam kallıstem yalnız hafıf bıt tatlı yapmak ıstersen bugun yapdıgım hos oldu.1 lt sut 1 bardak seker bır bardak umla muhallebı yapdım damla sakızı bır damla vanılya katıp mıkserle cırpdım epey .onu kaba alıp soguttum aksamdan 1 kılo kadar kabaha 1 bardak seker koyup bekletmısdım onuda pısırıp blendırdan gecırdım yarım caybardagı su ıle ıkı kasık nısastayı acıp pureye ekledım bıraz soguyunca onuda muhallebının ustune dokdum donuyo sumdı cevızle servız yapıcam bır dılım yıyınce oldukca masum

günaydinlarrrrrr.
gününüz aydin olsun benim sekerlerim. baldan datlilarim. giymatlilarim. cigerparelerimmmm..
ben daha yeni kalktim kahvemi iciyorum. ya ben bu tembelligi evde kalmayi cok sevdim. ama en fazla iki hafta dayanirim.kaydirigubbakcemile5
sonra piamin dedigi gibi elekci karilara benzerim salkim sacak.delikafadulden
cedricim aynen öyle iste canim perdeler kullanisli sade ve pratik ama fazla süsü sacagi yok ama daha modern bence yok yok sevdim.. isin kötüsü bunu cikarip öbürünü takma sansin azaliyor bunun takilmasi baska digeri baska. olsun olsun ben süslerim daha onu..
sizin keyifleriniz nasil?

reyhan ablam ya kusuruma bakmada hastayken mi takip edemedim acaba sen yeniyıl tatilinemi girdin neden evdesin.. hoşgeldin demeyide unuttum bak seni görünce heyecandan ...

Back
X