Ben nihayetinde gelebildim.. Ay eşim cumadan beri pc başında revize etmesi ve yetiştirmesi gereken işler varmış onlarla uğraşıp durdu bende haliyle ciğerci kedisi gibi uzaktan baktım durdum pc ye. Bu adamın hayatı iş, sakın ola oğlak erkeğiyle evlenmeyin. bazen sizi bile unutabilir :)
yorgunluktan geberiyorum benim velet yine azıttı gündüz bile uyumak istemiyor birde kendim kaşındım yollukları yıkadım halıları sildim çalışma odasının eşyalarının yerini değiştirdik eşimle bende güç müç kalmadı.. Haliyle bugün yemek yemeyi biraz kaçırdım valla... açlıktan gözüm döndü beee
Bende çok sık duyuyorum bu mate çayını almaya da niyetlendim ama bu çocukla bir yere de çıkmaya korkuyorum hastalanır diye.. Dişçiye gittiğimde unutmadan aktara uğrayıp alayım.. birde bunu deneyeyim bakalım. deneme tahtasına döndük ya hoş
Evet ya bende hafta sonları nedense diyete hiç riayet edemiyorum ya gelen giden oluyor yada kociş inadına benim sevdiğim şeyleri alıyor.. Nerden aklına estiyse cumartesi günü de yemeğe götürdü rejim falan hak getire oldu.. yarın yeniden kendime gelcem inşallah
biraz daha iyi olmana sevindim.. grip çok kötü gerçekten ben geçen ay olmuştum geberiyorum sandım.. en iyi ilacı bol bol dinlenmek ama evli ve çocuklu olanlar için dinlenmek rüya gibi..
"otur kızken derdin azken" demişler ne de doğru demişler kim evlen dedi bana uleynn !
Kelimeler kifâyetsiz kalıyor böyle durumlarda.. Senin ve tanıdığının başı sağolsun Allah sabır versin..
İnşallah tedavi sonucunda çok güzel haberlerle gelirsin.. Allah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın ve en önemlisi sağ salim kucağına almayı nasip etsin..