Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kıyamammm ben ordekimee yaaa şaka yapıyoruz biz ordekim sen bizi yola getirmeye çalışıyosun bizim otoriteye isyan ediceğimiz tutmuş ne geliyorsa bu kilolardan geliyoo başımıza .. senin yolun yakındı mezun oldun bizim yol uzun biz kıskandığımızdan yapıyoruz azıcıkta sana sataşmanın zevki var tabiiiii :KK70: :KK70: :KK53::KK53:
Biliyorum canım, ben de seviyorum sizinle böyle karşılıklı laf atmayı ;) :KK15:
ne ordeği kuğu kuğu maşallah :)
Ayh teveccuhunuz efenim :KK28:
evett sanırım öyleyiz ama kötü kıskanç değiliz onda olmasın bende olsun demiyoruz ..bizde de olsun diyen kıskançlardanız.. :KK70:
amannn olsun..... amanda olsun olsunn... ohhh yandan ..:KK53::KK53::KK53::KK53:
İnsallah siz de istediginiz kiloya bir an once ulasırsınız tatlım :KK15:

muska77 muska77 kollontai kollontai morordek morordek d_mndc d_mndc kızlar menüm
sabah 2 ceviz 2 kayısı 1 bardak 7 otlu çay
kahvaltı 1 kase mercimek çorbası 1 dilim tbe
öğlen 1 kase tavuk çorbası 6 tane badem
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 kase salata
spor 40 dk dışarda yürüyüş
su 2litre
2-3 fincanda bitki çayı
tatlım sen bugün çorba günümü yaptın ?
güzel olmuş beğendim

:KK76::KK76:herkeseee günaydınnn mutlu haftalar...
bu sabah 122,8 cıktım
ctesi regl oldum biraz şişliğim mevcut ama iradem saglam sıkıntı yok..
gitsin kilolar:KK76::KK76:

Olcak bu iş kız yaparız biz. Bugün 99 gördüm ama biliyorum ki çok tehlikeli bi yerdeyim. Regl ken de dikkat et bitince gitti benim 2 kilo ilk ay. O zaman daha Moral oldu bana.

uyu canım çok geldiyse..bende üşüyorum yaa bildiğin yorganın aldım geldim üstüme :)
sorma hayatım hala çok tıkalı ağzım burnum ben hayatımda bu kadar inatçı grip görmedim ödüm kopuyor çocuklara geçicek diye uykum var ama erken daha yemeğide daha yeni yedim biraz kore dizisi izliyim bari :KK70:

muska77 muska77 canım bütün gün dışardaydım. Kahvaltı dahil bişey yemediğim gibi öğlen bi şişe ayran ve yarım şişe su içebildim. Malesef akşam cozuttum çeyrek Ekmek ve iki tabak çorba yedim ama en önemlisi şu anda tatlı bişeylere çok ihtiyacım var

muska77 muska77 canım bütün gün dışardaydım. Kahvaltı dahil bişey yemediğim gibi öğlen bi şişe ayran ve yarım şişe su içebildim. Malesef akşam cozuttum çeyrek Ekmek ve iki tabak çorba yedim ama en önemlisi şu anda tatlı bişeylere çok ihtiyacım var
yeme canım yeme otur bilgisayarın başına sohbet edek :)

kişi listesi 1/2/3/nisan ceza
d_mndc 300
nilsub 200 (30 dk yürüyüş)
ebrusonmez 0
betül 900
qarden 800
esra karakaya 100
zynp1980 100
aybukediyar 400
deep fat 700
ulasımız 200
afifelale muaf