- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebrucum ben pazar akşamı 400 gr kuşbaşı haşladım dün akşam marul salatasının içine attım gayet güzel oldu yarısını kalanını da bugün atacağım öğleyinde salam ve yoğurt var evden getirdim valla pek bi heveslendim hergün pişirme tatlım öyle zor olur yaaaEvet kaptanım bizi yarıda bıraktı
Zaten her gün et pişirmek fikri çok itici gelmeye başladı. Eti çok severim ama kokularakarşı hassasım.Midem fena oluyorpişirirken. Biri pişirse ben yesem ne iyi olurudu
ooo maşallah ama o gurk tavuk değil miEki Görüntüle 1812770 kızlar yumurta isteyen:)
Ben ben ben istiyorumm.. Hımmm misss doğal doğalll.Eki Görüntüle 1812770 kızlar yumurta isteyen:)
evet tavuk gurk kaptanım bu ayın 22 23 gibi cıkarıcak nasip olursa o zamanda civcikleri çekip atarım:)ebrucum ben pazar akşamı 400 gr kuşbaşı haşladım dün akşam marul salatasının içine attım gayet güzel oldu yarısını kalanını da bugün atacağım öğleyinde salam ve yoğurt var evden getirdim valla pek bi heveslendim hergün pişirme tatlım öyle zor olur yaaa
ooo maşallah ama o gurk tavuk değil mi
Ama kiskaniyorumEki Görüntüle 1812770 kızlar yumurta isteyen:)
Evet zoroluyor gerçekten. Olmazsa bi tavuk bi et yaparım.ebrucum ben pazar akşamı 400 gr kuşbaşı haşladım dün akşam marul salatasının içine attım gayet güzel oldu yarısını kalanını da bugün atacağım öğleyinde salam ve yoğurt var evden getirdim valla pek bi heveslendim hergün pişirme tatlım öyle zor olur yaaa
Çatlatacak sonunda biziAma kiskaniyorum
evet bi çıkarsa hayırlısı ile merakla bekliyorum ne yapıyım ebru böyle küçük yerde yaşayınca faydalanmak lazım böyle şeylerden herşeyi hazır aldın mı hiç manası yok burda yaşamamın:)Ben ben ben istiyorumm.. Hımmm misss doğal doğalll.
Tavuğun kuluçkaya yatan mı?
Bir de bence burada en onemli seylerden biri de aksam yemeginden sonra bir sey atistirma, biraz ac uyumak gerek :)ben aralarda gün kurusu kayısı kuru incir badem ceviz gibi hep sağlıklı şeyler atıştırırım ama bakalım kefir işe yarar bence :)
tama sen başlayalı kaç güm oldu çok iyi kilo vermişsin :)Bir de bence burada en onemli seylerden biri de aksam yemeginden sonra bir sey atistirma, biraz ac uyumak gerek :)
Bir de bolca yuruyus tabii :)
kıskanmayın toplanıp gelin ben size misler gibi bakarım vala cildiniz vucudunuz kendine gelir bol oksijen herşey organik bide üstüne kefir missssss.......Ama kiskaniyorum
Tabiki canım.Ben de evimde saksıda reyhan maydonoz domates falan yetiştirmeyi düşünüyorum.evet bi çıkarsa hayırlısı ile merakla bekliyorum ne yapıyım ebru böyle küçük yerde yaşayınca faydalanmak lazım böyle şeylerden herşeyi hazır aldın mı hiç manası yok burda yaşamamın:)
yazık uykuda dinlenemezsen sersem gibi oluyor insanBen şu dr a bidaha gideyim. Çok fenayim.
Sanki uyurken dayak yemisim.![]()
dere otu yeşil biber güzel oluyor saksıda domates pek olmuyor saksıda kökü geniş toprak seviyor çünküTabiki canım.Ben de evimde saksıda reyhan maydonoz domates falan yetiştirmeyi düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun kaptanım. 1000 mg lık antiiyotiklerde fayda etmediyse Alllah yardım etsin.Ben şu dr a bidaha gideyim. Çok fenayim.
Sanki uyurken dayak yemisim.![]()
gelde kefir içek....:) antibiyotikten daha faydalı:)Çok geçmiş olsun kaptanım. 1000 mg lık antiiyotiklerde fayda etmediyse Alllah yardım etsin.
tama sen başlayalı kaç güm oldu çok iyi kilo vermişsin :)
süper hadi bakalım:)bol bol eksilerBen pazar basladim, bugun 3.gunum ama bugunu yine dunku gibi gecirecegim mecburen
Cunku sabah evde ekmek kalmamisti, ekmekli kahvalti yapamadim.
Ben de ise gelip sabah simit, 1 dilim beyaz peynir yedim.
Oglen de tavuklu salata veya tavuk-sebze yemeyi planliyorum.
2 ara ogun de yesil elma-findik yapar, gunu kapatirim. Ama bu aksam ciddi yuruyus yapacagim yine; dun yapamamistim.
Peki nasıl ekicem. Yani tahumuda organik olsun istiyorm. Kvlerin köyünde var acaba onlardan eksem olur mu? İlaçsız gübresiz. Yoksa sadece tohumla mı oluyor.dere otu yeşil biber güzel oluyor saksıda domates pek olmuyor saksıda kökü geniş toprak seviyor çünkü