- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #182.541
Sizin de doğu görevi mi?Siz de mi polis eşisiniz :) valla yok haftasonu pazarı tatili maalesef :) herkes aynı dertten muzdarip. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de doğu görevi mi?Siz de mi polis eşisiniz :) valla yok haftasonu pazarı tatili maalesef :) herkes aynı dertten muzdarip. .
Bir bakın olmadı kalori hesabı diyince bir çok program çıkıyor canım :)Android markette de var mıdırki herkes olay store kullanmıyo ki(((((
Evet ama benim memleketimde :) burda tanışıp evlendik doğu görevini yapıyoruz şu an :)Sizin de doğu görevi mi?
Evveeeetttt evvveeetttt.Ahaaa ve Ebru 58'leri görmüştüüüü!![]()
Olurr vallaaa :))Kız diyorum sana birlikte hamile kalalım![]()
Benimde uykuya dalmam 1 saatibuluyorr.Kafamda bin türlü deli sorular.Planlar programlar dönüyor. Bu aralar sanki daha da arttı yaaBenim insomniam var uykuya dalamıyorum çoğu zaman o yüzden uyanamıyorum ya :)
İlk başlama olarak biraz ağır buldum aslındaMerhaba hanımlar iyi geceler :) bir sorum olacaktı
Önümüzdeki hafta spora başlayacağım. Zumba mı önerirsiniz power plate mi? Daha önce power plate ile 16 kilo vermiştim sizce hangisini tercih etmeliyim? ?
Hoşgeldin canım.Muska akşamları pek uğrayamaz.Sabah erkeden girer.Kaptanmuska77 ii geceler beni de al bende incecik tig gibi olmak istiyorum nasıl olacak takıma girmem. Beni aydınlatır mısın cnm
Fatsecret kaç kalori almam gerektiğini soylemiyor ama bakayımBir bakın olmadı kalori hesabı diyince bir çok program çıkıyor canım :)
Çok şanslıymışsın canım.Ev
Evet ama benim memleketimde :) burda tanışıp evlendik doğu görevini yapıyoruz şu an :)
Gibi gibi :))Çok şanslıymışsın canım.
Bi bakın da var bayağı program :)Fatsecret kaç kalori almam gerektiğini soylemiyor ama bakayım
Sağol canım daha kolay olur. Bende bakayım bi araBi bakın da var bayağı program :)
Canım ben de yeni başladım 24 yaşındayım ve 93 kiloyla başlıyorum :)) gidecek hep bu pis kilolar bir daha inşşşş gelmemek üzereee :)Herkeslere selamlarr,
Beni de aranıza alınYeni kararlar alıp kafayı kırmış bulunuyorum.. Her zaman tombiktim ama bu son gidişler gidiş değil. 25ime girmeme haftalar kala tartıda doğum yılımı gördüm.. La 91 kilo nedir
Dedim kızım dur aynen bu emeoji gibi kaldım,bi tartıya baktım bi aynaya baktım
. İşte orda dank etti. Hep aklımızdaydı ev arkadaşımla ama bi türlü başlayamadık. Yulaf kepekleri aylardır dolapta yatıyo shame on me
Hemen kitapları sipariş ettim,okumaya başladım bikaç güne başlıcam inş. Dukancığım 64 kiloyu uygun görmüş bana ama dur bakıym oraya kadar bi gelelim kafamda daha deli hedefler var
Boğazlıyız kabul yediğimizden oluyo yemezsem gidecek inanıyorum ben. Deneyimlerinizi paylaşın gerçekten desteğe ihtiyacım olacaktır..
Ama inat ettim olacak uleyynn.. Seni yenicim pis tombiş göbek,sen mi büyüksün ben mi büyüğüm mabadım diye soruyorum. Mabadım bağaa cevap veriyiiii tabi ben büyüğüm seni koca pisboğaz diyyyyAma sen durr eriyeceksiniz hepiniz olummm
Bana eşlik edecek yeni başlayacak olanlar varsa bi ses versin kendimi yanlız hissetmiym buralarda.. Gidecek kilolar gelecek mutluluklar dileğiyle mutlu kalın esen kalın her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız dostlarım![]()
İşinize yararsa ne mutlu :) birbirimize böyle katkılarımızın olması güzel :*Sağol canım daha kolay olur. Bende bakayım bi ara
Sanırım grubumuza bi çatlak daha müracaat etmişş.Herkeslere selamlarr,
Beni de aranıza alınYeni kararlar alıp kafayı kırmış bulunuyorum.. Her zaman tombiktim ama bu son gidişler gidiş değil. 25ime girmeme haftalar kala tartıda doğum yılımı gördüm.. La 91 kilo nedir
Dedim kızım dur aynen bu emeoji gibi kaldım,bi tartıya baktım bi aynaya baktım
. İşte orda dank etti. Hep aklımızdaydı ev arkadaşımla ama bi türlü başlayamadık. Yulaf kepekleri aylardır dolapta yatıyo shame on me
Hemen kitapları sipariş ettim,okumaya başladım bikaç güne başlıcam inş. Dukancığım 64 kiloyu uygun görmüş bana ama dur bakıym oraya kadar bi gelelim kafamda daha deli hedefler var
Boğazlıyız kabul yediğimizden oluyo yemezsem gidecek inanıyorum ben. Deneyimlerinizi paylaşın gerçekten desteğe ihtiyacım olacaktır..
Ama inat ettim olacak uleyynn.. Seni yenicim pis tombiş göbek,sen mi büyüksün ben mi büyüğüm mabadım diye soruyorum. Mabadım bağaa cevap veriyiiii tabi ben büyüğüm seni koca pisboğaz diyyyyAma sen durr eriyeceksiniz hepiniz olummm
Bana eşlik edecek yeni başlayacak olanlar varsa bi ses versin kendimi yanlız hissetmiym buralarda.. Gidecek kilolar gelecek mutluluklar dileğiyle mutlu kalın esen kalın her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız dostlarım![]()
Ahh süpersin canım. 3 kiloda bile ölçülerin değişmin.Harika gidiyorsun. Ne sabahı ya ben sahur yiyip yatıcam.. Çok uykuluyumm.Canlarııımmmmmm siz uyuyorsunuz bizim burda çokdan sabah oldu veeeee mühteşemmmmmm sonuçlarım
6 nisanda 78.400le başladım
8 nisanda 77 kgydum buraya katıldı
Bugünde 75 kgyummmmmm
Şimdide ölçü almıştım onları vericem hep beraber incelemeye alalım hadi bakalım
Göbek deliğimin hemen üst kısmı diyet öncesi 97 şimdi 88
Göbek deliğiminde birleştirdim metreyi tam çevresi 108 şimdi 90
Gögüs107 şimdi 101daha eriyecek
Basen 117 şimdi 112oda gidecek inanıyorum ben
![]()