Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sanahtan beri bi girip bi çıkıyorum. Oğluma tvyi az izletmeye hatta hiç izletmemeye çalışıyorum. İş böyle olunca durmadan onunla oynamam gerekti. Ee ben de elime teli alınca hemen kapatıyor. Hafta sonşarı bçyle geçiyor kızlar paylaşım çok yapamıyorum kusura bakmayın.Sonunda büyük uyudu küçük babada babası da maç izliyor. Ben de duşumu aldım dinleniyorum. Bugün çok acayip diyeti bozmak istedim. Önüme bir sürü şey alıp yemek istedim,tam ucundan başlayacaktım çikolatayı ekmeğe sürdüm. İçimden diyorum ki biri beni bı halde bassa da elimdekini alsa.tesmen gözüm dönmüştü.neyse bir ısırık aldım sonra hoppp deyip oğluma ızattım.o yerken ben yiyormuşum hissine kapıldım ve diyetimi 1 ısırıkla bozdum ve ceza olarak da ip atladım:)
muska77 muska77 kollontai kollontai @morordek@blanche_ea@d_mndc

Sabah:1haşlanmıl yumurta domates salatalık çeyrek kk kadar beyaz peynir yarım dilim çavdar ekmeği
Ara: 1 portakal 4 çilek
Akşam: 5 köfte Yarım domates iki ısırım ekmek( dışarıda yeyince kaçamak oldu. Bunu cwzası yarına artık) saat4 de yedim.
Saat 7 gibi bir ısırım çikolatalı ekmek
Yatmadan önce humana stil süt arttırıcı çay mecburen
Su:2.5 litre
Spor:100 ip atlama 25 mekik ceza için de 100 ip atlama

Ben de içmeye dikkat ediyorum içiliyo gerçekten de canım M melampusefe .. Cok güzel cam su şişeleri var şimdi al dursun gözünün önünde hep. ben ofise eve her odaya koydum bitane döne döne içiyom..hatta yürüyüşte yanıma almalık şişem bile ayrı :KK45:
Evde çok güzel içiyorum canım da dışarıda yapamıyorum tuvalete gitmek istemiyorum çünkü.

morordek morordek muska77 muska77 kollontai kollontai B blanche_ea
Biliyoraunuz ev tasiyacam. Dun ev icin alis veris yaptik eksikler falan. Yarin temizlemeye gidecem.ve oglum.ve kizim ayni and hasta birinin kulagi akiyor digeri idrar yolu enfeksiyonu. Yarin kaynanm ve gorumcem geliyor. Kendimi oyle bir cikmazda hissediyorum ki anlatamam. Aklim.hep burada ama elime telefon bile geçmiyor. 10 gun kadar yogun olurum. Bide hep kosturmacadan yorgunluk ve uykusuzluktan dolayi sisim. Odem var. Ben napacam şimdi.. buarayi birakmak istemiyorum.
Bu mesaji bile zor yazdim. Oğlumun kulagi cok ağrıyor. Hep agliyor. Yarin esim istrahatliydi ama yine gorev yazmislar. Temizlikten tasinmadan gectim.Cocuklari bile hastaneye nasil goturecegiz onu düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olunca dünya duruyor resmen tez zamanda iyileşirler de sen de neşelenirsin.

Cok iyi canim. Ilk baslarda beslenme duzenindeki kucuk degisiklikler bile buyuk etki gosterir. Malum vucut ödem de atmaya baslar. Bir sure sonra vucudun da bu duzene alistiginda kilo verme hızın dusecektir. O zaman da moral bozmak yok, aynen devam edecegiz :KK66:
Benim verme hızı. Düştü galiba. İlk zamanda 3 kilo verdim şimdi veremiyorum galiba sanir duruyorum.oysa emziriyorum ve eskiye oranla çok az yiyorum. Bu hafta da 2 kilo vermem lazım.

Sanahtan beri bi girip bi çıkıyorum. Oğluma tvyi az izletmeye hatta hiç izletmemeye çalışıyorum. İş böyle olunca durmadan onunla oynamam gerekti. Ee ben de elime teli alınca hemen kapatıyor. Hafta sonşarı bçyle geçiyor kızlar paylaşım çok yapamıyorum kusura bakmayın.Sonunda büyük uyudu küçük babada babası da maç izliyor. Ben de duşumu aldım dinleniyorum. Bugün çok acayip diyeti bozmak istedim. Önüme bir sürü şey alıp yemek istedim,tam ucundan başlayacaktım çikolatayı ekmeğe sürdüm. İçimden diyorum ki biri beni bı halde bassa da elimdekini alsa.tesmen gözüm dönmüştü.neyse bir ısırık aldım sonra hoppp deyip oğluma ızattım.o yerken ben yiyormuşum hissine kapıldım ve diyetimi 1 ısırıkla bozdum ve ceza olarak da ip atladım:)

Sabah:1haşlanmıl yumurta domates salatalık çeyrek kk kadar beyaz peynir yarım dilim çavdar ekmeği
Akşam: 5 köfte Yarım domates iki ısırım ekmek( dışarıda yeyince kaçamak oldu. Bunu cwzası yarına artık) saat4 de yedim.
olsun moral bozmak yok hepimize oluyor arada öyle önemli olan bir ısırıkta bırakmam aferin çekirge :KK9:

Bebeğim hareketli olunca :)) bi de bu aralar sık emiyor ondan da herhalde
Beneğin kaç aylıktı canım?merak ettim
tebrik ederim canım bebiş emzirmek cidden iyi verdiriyor yengem 1,5 ay gibi bir sürede 16 kilo civarında vermişti..
16 mı? Beni hic ama hicccc etkikemiyor bu emzirme. Ilkinde de aynisi oldu dlyet ve bol sporla ancak vermistim. Bu sefer de aynisi olaacak anlasilan

olsun moral bozmak yok hepimize oluyor arada öyle önemli olan bir ısırıkta bırakmam aferin çekirge :KK9:
Teşekkür ederim canım içim gitti remen oğluş ıssırurken. Sonra çekirge zıpla dedim ve zıplayıverdim

Valla o bir ısırıkta durabilmek marifet bravo canım :KK9:

16 mı? Beni hic ama hicccc etkikemiyor bu emzirme. Ilkinde de aynisi oldu dlyet ve bol sporla ancak vermistim. Bu sefer de aynisi olaacak anlasilan

Teşekkür ederim canım içim gitti remen oğluş ıssırurken. Sonra çekirge zıpla dedim ve zıplayıverdim
O 16 kiloyu emzirmeyle beraber afacan 2 çocukla uğraşarak verdi.. ev taşıdı ortanca okula başladı onu götürüp getirdi okula..kızcağız koltukta uyuya kalıyordu garibim. İlk çocukta aldığı kiloyu o da çok zor verdi ikincisinde de ayni ama 3 cude rekor kırdı resmen ;)

2 mile yapıcaktım ama bel ve sırt ağrım çok şiddetlendi kızlar bugun sadece 30 dk yürüyüşle bırakcam ağrı kesicimi içtim yatıyorum hepinize iyi geceler belim oturunca yada yatınca geçiyor ama sırtım sürekli ağrıyo malesef:( neden bu kadar başladı anlamadım incittim galiba

2 mile yapıcaktım ama bel ve sırt ağrım çok şiddetlendi kızlar bugun sadece 30 dk yürüyüşle bırakcam ağrı kesicimi içtim yatıyorum hepinize iyi geceler belim oturunca yada yatınca geçiyor ama sırtım sürekli ağrıyo malesef:KK43: neden bu kadar başladı anlamadım incittim galiba
Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer:KK15:

Herkese iyi akşamlarr. üfff haftasonu bitti :cry:nasıl bitti anlamadım koşturmacayla.Neyse bugünkü menüm
morordek morordek B blanche_ea muska77 muska77
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği+3 kaşık menemen +1 kk peynir+3 zeytin
Ara:1 sade soda+1 fincan sütten şekersiz nescafe+1 yeşil elma
Öğlen+akşam: 1 dilim ıspanaklı börek
Aslında akşamki planım çok farklıydı ama hasta ziyaretine gittiğim yerde ikram edildi mecbur kaldım.Allahtan ıspanağı bol yufkası azdı :KK70:
Su:3lt üstü
Spor:20 dk yürüyüş ve koşturmaca. Spor için ayıracak vakit bulamadım.Eşya kurma taşıma vs. Gibi fiziksel işlerle uğraştım bütün gün yine ve çok yoruldum :110:
Ben günü kapatıyorum kızlar sizlere iyi geceler

2 mile yapıcaktım ama bel ve sırt ağrım çok şiddetlendi kızlar bugun sadece 30 dk yürüyüşle bırakcam ağrı kesicimi içtim yatıyorum hepinize iyi geceler belim oturunca yada yatınca geçiyor ama sırtım sürekli ağrıyo malesef:KK43: neden bu kadar başladı anlamadım incittim galiba
Geçmiş olsun canım. İyice dinlen dikkat et kendine de. İyi geceler

Marifet mi işlence mi bilmiyorum ama hazırlerken biri gelsin elimden alsın diye dua ediyordum
Baslarda ben mutfağa gelir buzdolabının açar bakar bakar yok der çıkardım..sonra sonra tartıda iyice kilo verdiğini görünce o kadar fazla kopma noktasına gelmezsin tatlım merak etme mideni kucultuyorsun şuan .. ;)

Bildirime geldim.

Sabah: haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 4 zeytin, marul.

Ara: 1 sade soda

Öğle: 4 yk yeşil fasulye, 2 yk yoğurt, marul.

Ara: 1 elma

Aksam: 1 adet fırında yapılmış mezgit balığı, yağsız tuzsuz salata.

Su: 2lt içtim yatana kadar 3 olur.

Spor: bugün tek aktivitem pazar alisverisi oldu. Kizim huysuzdu biraz evde spor yapamadım o yüzden.

Bildirime geldim.

Sabah: haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 4 zeytin, marul.

Ara: 1 sade soda

Öğle: 4 yk yeşil fasulye, 2 yk yoğurt, marul.

Ara: 1 elma

Aksam: 1 adet fırında yapılmış mezgit balığı, yağsız tuzsuz salata.

Su: 2lt içtim yatana kadar 3 olur.

Spor: bugün tek aktivitem pazar alisverisi oldu. Kizim huysuzdu biraz evde spor yapamadım o yüzden.

5 aylık bebeğim

morordek morordek muska77 muska77 kollontai kollontai
Bugünlük raporu da geçeyim ben ;)

Sabah
1domates 1sogan 1yumurtadan menemen
(3kaşık oldu pişince)
Az peynir
salatalık
cay

Öğle
3kaşık yoğurt
1tk keten tohumu karıştırdım

Ara
1sade türk kahvesi
1hurma
Valla yemedim 2.yi çok ısrar ettiler ama yemedim :D

Akşam
Tavuk sote
1kase salata

Sabah yarım saatlik sporu yapmıştım birazdan bi 2mile patlatırım yine ;)
2 litreyi geçti su şu anda yatana kadar gider biraz daha
Gün içinde 1 demlik de çay içmiş olabilirim :D

Dışarı yürüyüşe çıkamadım bugün yarın da yapamam herhalde salı sınavım var konu yetiştirmeye çalışıyorum. şans dileyin kızlar.şu son sınavda bitsin de finallere kadar rahat edeyim en azından :KK15:
bugün pek yazamadım çalışmaktan herkese harcanan kaloriler ve giden bol gramlı akşamlar diliyorum :KK54:

Back
X