Gunaydin kizlar.
@muska77 ma soz verdim donebilecwgim en kisa surede gelecem diye. Su 1 hafta da neler yaşadım anlatamam. dedem yogun bakimda yattigi icin annem apar
Topar gitti. Cok üzüldüm annemin gitmesine ama napalim. Dedem simdi daha iyi. Kayivalidemler geldiler. Yarin gidiyorlar.onlar varken toplanamadim zaten. Gittikten sonra toparlanacam.
oglum orta kulak iltihabi geçiriyor. Ilk defa basimiza geldi. Kulak agrisi cok fazlaydi. Elhamdülillah düzeldi. Beni en cok uzen ise kizim oldu. Dr götürdük idrar yollari enfeksiyonu diye. Dr muayene ederken kalbinde üfurüm oldugunu söyledi 2 yerde. Cocuk kardiyolojisine gonderdi ama dr da izne ayrilmis. Maalesef bu sehir de 1 tane çocuk kardiyoloji dr var. Ne zaman gelir vellu degil. Muayene olupta icim rahat olana kadar ben catlarim herhalde. kocam da midesinden rahatsiz. Bir tek saglam ben kaldim.
Hele yeni evi temizlerken aglayacaktim neredeyse. Bu kadar mi dolaplari yagli olur. Temizlikci tutsan bile benim kadar yapmazdi.
Geldimi hersey üstüste geliyor. Ama gececek diye sabirla bekliyorum. Tasinsaydim rahat edecektim bir nebze de olsa.