• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi Allah a şükür azcık üşütmüşüm ama dün hasta hasta 3mil lesli yaptım.... bu günden itibaren geri döndüm buraya olmasa da diyetime :) hala 65 lerdeyim çok sevdi beni bu 65....

ex kocam ayyyy ne adamdı bee hayın gaynana ayrıdı bizi :)))
senin gibi gelini nerden bulucam 65 durdun beni bekliyon aferin gelinim sana:KK70::KK70::KK70:

Maalesef dün menumu yazamadim şimdi yaziyim uykuya kalmışım sabah 2 yumurta domates salatalık 5 zeytin 1 dilim ekmek çay
Öğle mercimek köftesi 6 tane yanına allah ne verdiyse yeşillik
Yeşilçay akşam yemek yemeden uyumusum grip oldum basın agriyodu cok

Tatlim listen çok yetersiz geldi bana. Bu şekilde metabolizmani yavaslatirsin. Bir de mercimek koftesini bir süreliğine hayatından çıkar bence. İdeal kilona yaklasinca azar azar eklersin ;)

ay geç oldu canım kusura bakma akşam misafirlerim geldi en güzeli çelik tencere canım ben çelik tencere kaynatıp soğuyunca kaynattığım tencerede mayalıyorum canım birde serçe parmağını hafif yaksa yeter çok ılık değil sıcakta değil birde tam ısısını tutturdun mu 3 saat yeterli akşamdan sabaha bekletirsen yoğurdun tatlı olmaz ekşi olur iyi olmaz:)

Ben kavanoza mayalıyorum kızlar. Kavanoza süt piştikten sonra döküyorum. İlıtıp mayalıyorum. Çok güzel oluyor. Hem de kavanozu açana kadaf tazecik duruyor.

Ne güzel yaa 16 kilo vermissin darısı basima ben pazartesi günü başladım 104.6 ile e grupta tarti gunu yarin yani 1 hafta olmadan tartilacam ama yinede eksi gorecegime inanıyorum nedense hiç kaçamak isteğim yok simdilik böyle gider umarım bendeki sorun spor vakit bulabilirsem aksatmamaya özel gostericem

Canım sporu düzenli yapabilirsen çok daha hızlı verirsin. Ben bu ara aksattım . Haftaya yoğunlum azalacsk ondan sonra yürüyüşlere başlayacağım.

Gunaydin kizlar. @muska77 ma soz verdim donebilecwgim en kisa surede gelecem diye. Su 1 hafta da neler yaşadım anlatamam. dedem yogun bakimda yattigi icin annem apar
Topar gitti. Cok üzüldüm annemin gitmesine ama napalim. Dedem simdi daha iyi. Kayivalidemler geldiler. Yarin gidiyorlar.onlar varken toplanamadim zaten. Gittikten sonra toparlanacam.
oglum orta kulak iltihabi geçiriyor. Ilk defa basimiza geldi. Kulak agrisi cok fazlaydi. Elhamdülillah düzeldi. Beni en cok uzen ise kizim oldu. Dr götürdük idrar yollari enfeksiyonu diye. Dr muayene ederken kalbinde üfurüm oldugunu söyledi 2 yerde. Cocuk kardiyolojisine gonderdi ama dr da izne ayrilmis. Maalesef bu sehir de 1 tane çocuk kardiyoloji dr var. Ne zaman gelir vellu degil. Muayene olupta icim rahat olana kadar ben catlarim herhalde. kocam da midesinden rahatsiz. Bir tek saglam ben kaldim.

Hele yeni evi temizlerken aglayacaktim neredeyse. Bu kadar mi dolaplari yagli olur. Temizlikci tutsan bile benim kadar yapmazdi.
Geldimi hersey üstüste geliyor. Ama gececek diye sabirla bekliyorum. Tasinsaydim rahat edecektim bir nebze de olsa.

Canım çok geçmiş olsun. Üst üste gelmiş hepsi. İnşallah kızında bir sıkıntı çıkmaz.

ya diyorum ya ben karadenizliyim çabuk sinirlenirim tek kızdığım şey isanların birbirine saygısız davranmaları sanane kadının kilolarından benim 3 tane görümcem var eşimin 2 ablası 1 kardeşi titrerler karşımda :KK70::KK70::KK70:

Kız ben bile korktum senden. Bende görümceyim ama hiç art niyetli değilim. Her zaman yapıcıyımdır.

ya ben aksam yemegim konusunda hep kararsiz kaliyorum, sizce corba icmek mi daha iyi yoksa tavuklu/etli/peynirli salata mi?

Tavuklu salata veys ızgara çeşidi olabilir.

muska protin iyi diyor et tavuk slata yumurta gibi ama bende bilmiyorum yeşil mercimek te protein salata ile yeş mer. çorbası gibi de olur:)

Canım mercimrk şişlik yapabilir. O yüzden tavuklu salata daha uygun.

@morordek dünün menüsü akşam misafiri vardı yazamadım
sabah 1 yumurta 1kk peynir 1 dilim köy ekmeği
ara 2 kayısı yeşil çay
öğlen 2 yumurtadan menemen 1 kase yoğurt
ara yarım dilim ekmeğe yoğurt sürüp üzerine kimyon döktüm bolca gaz atıyor diye ama faydası olmadı :KK43:
akşam 1 kase yeşil börülce 4 5 kaşık yoğurt
su 2.5
spor 1 saat yürüyüş:)

Güzel menü canım afiyet olsun.

Ay askolsun ne alakasi var, ben de dun aksam tavuklu salata yedim, 1 yk zeytinyagli ve bol limonlu.
Aksama yemege cikacagiz da erkek arkimla, salata mi yesem, sadece corba mi icsem yoksa izgara balik mi yesem bilemedim :)

Tabii ki balık.

Eki Görüntüle 1817881
Kızlar soldaki içime hazır kefir sağdakinide yeni yaptım 2 gün beklicek:)

Maşallah ne tatlı oğlun var. Afetim ona sağlıklı içecekler tüketiyor.

Ben kavanoza mayalıyorum kızlar. Kavanoza süt piştikten sonra döküyorum. İlıtıp mayalıyorum. Çok güzel oluyor. Hem de kavanozu açana kadaf tazecik duruyor.

Canım sporu düzenli yapabilirsen çok daha hızlı verirsin. Ben bu ara aksattım . Haftaya yoğunlum azalacsk ondan sonra yürüyüşlere başlayacağım.

Canım çok geçmiş olsun. Üst üste gelmiş hepsi. İnşallah kızında bir sıkıntı çıkmaz.

Kız ben bile korktum senden. Bende görümceyim ama hiç art niyetli değilim. Her zaman yapıcıyımdır.

Tavuklu salata veys ızgara çeşidi olabilir.

Canım mercimrk şişlik yapabilir. O yüzden tavuklu salata daha uygun.

Güzel menü canım afiyet olsun.

Tabii ki balık.

Maşallah ne tatlı oğlun var. Afetim ona sağlıklı içecekler tüketiyor.
anasına çekmiş tatlılığı :KK48:evet içtiği için kefir çok seviniyorum tatlım benim 5 kiloluk çelik tencerem var 1 haftada bitiyor biz çok yoğurt tüketiyoruz o yüzden kavonazlarla uğraşmıyorum hatta yoğurdum bitmeden 2 gün önce yenisini mayalarım biter bitmez yenisine başlarız:) kefiri kavonazda mayalıyorum ama senin dediğin gibi kefir 24 saate iyi olmuyor 2 günde tam kıvam alıyor boza gibi :)

kızlar günaydın diyeyim önce direkt muhabbete girdim çünkü oğlumu doktora götürdüm beslenme üzerine muhabbet ederken kan grubum a olduğu için bana dokunan her şeyi saydı domates patlıcan muz tahıllar süt ürünleri hepsi sana sıkıntı ben her şeye evet diyorum..kadın a kanı olan insanların mideleri çok sıkıntılıdır ama kolay kilo verirler dedi kan grubuma göre beslenmeyi araştırıcam şimdi kan grubu diyeti yapıp aramızda başarılı olanlar var mı ?

kızlar günaydın diyeyim önce direkt muhabbete girdim çünkü oğlumu doktora götürdüm beslenme üzerine muhabbet ederken kan grubum a olduğu için bana dokunan her şeyi saydı domates patlıcan muz tahıllar süt ürünleri hepsi sana sıkıntı ben her şeye evet diyorum..kadın a kanı olan insanların mideleri çok sıkıntılıdır ama kolay kilo verirler dedi kan grubuma göre beslenmeyi araştırıcam şimdi kan grubu diyeti yapıp aramızda başarılı olanlar var mı ?
canım diyetisyen mi dedi kan grubuna göre beslen diye ? ben bamıştım benimki 0 rh negatif kefir bana yasak mesela doğrumu ki bunlar ?

abooooo o zaman biz neler diyoruz birbirimize keyifli keyifli atışırız ortimle bazen kızıyor çok yarış moduna sokuyorsun beni diye:KK70::KK70::KK70:
çok güzel atışırım onda problem yok :D
eliğm iyi laf yapar klavyede..
ama gerçek hayatımda birisi çok çirkinsin giydiklerin hiç yakışmıyor dese mesela geçen hafta kendini bilmeyen iş arkadaşlarımdan biri dedi modun -60 alaska mübarek:D

çok güzel atışırım onda problem yok :KK70:
ama gerçek hayatımda birisi çok çirkinsin giydiklerin hiç yakışmıyor dese mesela geçen hafta kendini bilmeyen iş arkadaşlarımdan biri dedi modun -60 alaska mübarek:KK70:

yuuhhh o ne demekmiş öyle... kavga da söylenmez... sen daha güzelini yarat deseydin töbe haşa....

ayyy yok evde ne varsa onla idare... bir liste falan takip edecek ruh hali yok şu an bende....
evet canım senin dediğinde doğru ayrı bir bütçe bazı şeyler olsun sen burayı bırakma yeter olur bazen keyfin yerine gelir inşallah olmadı atla gel kız sana gözleme yaparım tavuk yakalar pişiririm :)

canım diyetisyen mi dedi kan grubuna göre beslen diye ?
yok çocuk doktorum anlattı işte mevzu beslenmeden açılınca mesela ben a- kan grubum çavdar ekmeği öneriyor süte kesinlikle tarçın atarak içmeliymişim kefir bana yararmış mercimek benim için çok iyiymiş demir takviyemi mercimekle yapabilirmişim kırmızı et sana yaramaz sindiremezsin uzak dur balık hindi ve tavuk gider sana dedi ve haklıda ilginç araştırmamıştım daha önce işte portakal mandalina sana olmuyor ama limon ve greyfurt tüketmelisin diye baya bi anlattı kendi de b kan grubuymuş b ler kolay kilo veremezmiş kan grubuna dikkat ederek 8 kilo vermiş kısa sürede o da anne.patlıcan muz gitmez sana dedi cidden patlıcan yiyince midiem bulanır domates yememlisin dedi ve ben çok tüketirim reflüm felakettir..işte böyle bir muhabbet hani yap demiyo ben böyle uyguladım seninle ilgili bildiklerim bunlar dedi ,kan grubu diyetlerine baya bakmış anladığım kadarıyla şimdi bu muhabbetin üstüne bende araştıracağım zira zaten yesemde yemesemde midem ağzımda nefes aldırmıyor.

çok güzel atışırım onda problem yok :KK70:
ama gerçek hayatımda birisi çok çirkinsin giydiklerin hiç yakışmıyor dese mesela geçen hafta kendini bilmeyen iş arkadaşlarımdan biri dedi modun -60 alaska mübarek:KK70:
sıkıntı yok hepimiz aynı durumdayık:KK70::KK70::KK70:

yok çocuk doktorum anlattı işte mevzu beslenmeden açılınca mesela ben a- kan grubum çavdar ekmeği öneriyor süte kesinlikle tarçın atarak içmeliymişim kefir bana yararmış mercimek benim için çok iyiymiş demir takviyemi mercimekle yapabilirmişim kırmızı et sana yaramaz sindiremezsin uzak dur balık hindi ve tavuk gider sana dedi ve haklıda ilginç araştırmamıştım daha önce işte portakal mandalina sana olmuyor ama limon ve greyfurt tüketmelisin diye baya bi anlattı kendi de b kan grubuymuş b ler kolay kilo veremezmiş kan grubuna dikkat ederek 8 kilo vermiş kısa sürede o da anne.patlıcan muz gitmez sana dedi cidden patlıcan yiyince midiem bulanır domates yememlisin dedi ve ben çok tüketirim reflüm felakettir..işte böyle bir muhabbet hani yap demiyo ben böyle uyguladım seninle ilgili bildiklerim bunlar dedi ,kan grubu diyetlerine baya bakmış anladığım kadarıyla şimdi bu muhabbetin üstüne bende araştıracağım zira zaten yesemde yemesemde midem ağzımda nefes aldırmıyor.
araştır bakalım bende bakayım deneyelim belki doğrudur:)

yuuhhh o ne demekmiş öyle... kavga da söylenmez... sen daha güzelini yarat deseydin töbe haşa....
aynaya baksa sıfatı yokta bende kendimi güzelim diye kandırmak istemiyorum özgüvenimi yükseltmek isterim doğumdan sonra karın çatlakları kilo beni aşağı çekti kendime saygımı kazanmak adına cidden zayıflamalıyım bu eşimle ilişkilerime de illaki yansıyor kendimi hep saklama modundayım adam sallamıyor sözde ama muskanın yazısındaki gibi eminim kilo versem bakışları değişir ;)

Back
X