- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #184.901
iy i geceler hanımlar, haftasonu kacırmayın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok haklısın daha nice leri var böylevalla bacım her şeyi unut görümcenin sözünü unutma adresini yolla bana ağzını patlatayım gidip senin için![]()
Kızzzz gözün kapalımı yazdın bunları sabah olunca bidaha okuuuuu kaptan anlamazda ceza alırsın heeeBu arada dünkü menümü yazmamışım dün çok heyevanlıydım oğluşumun 23 nisan gösterisi vardı da yorulmuşum sonra sızıp kalöışım yami. Neysetoplight B blanche_ea
kollontai
morordek
Dabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık çeyrek kk peynir 1 dilim ke
Ara 1 kahve
Öğle salata 1 kase çorna
Akşam yumurtalı menemen dalatalık 1 dilim ke
Spor 2 mil leslie 30 ip atlama 40 mekik
Su 2 litre
Menu bugun duzensizdi maalesef ozellikle de aksam yek yapamamistim sonra kahvaltiya kaldik
Cnm teşekkürler tavsiyelerin için. Benim de huyum aslında sabah pek yemek isteği olmuyor, suç saatlerim akşam üstü hep. Ara yolu bulmam lazım tabiBence sabah daha iyi kahvaltı yapabilirsin canım.
Bir de akşamları ekmegi kesmeye calıs, yenisin diye ve yarım dilim oldugu icin ceza yazmıyorum ama listeye girmene yakın akşam menüsünde ekmek olmasın lütfen.
Menünü şu şekilde yazsan daha anlaşılır olur sanırım, okuyamadım bile :)Okuya okuya geldim ancak bitirdim menumu yazayım sabah bir surahinin içine 2 poset yeşilçay biraz da maydanoz koydum gün boyu bitirdim bide 2 lt su yani toplam 4 lt sivi tukettim sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 tk cilek receli
Oglen yemek yemeğe fırsat bulamadım komşu kahveye çağırdı 1 fincan türk kahvesi 8 10 tane badem akşam da et sote sebzeli ama yağsız yanına ayran spor yerine dipli bucakli temizlik yaptım akşamda pasta borek yaptım çok yoruldum aclik aklima bile gelmedi gerçekten keske çalışan bir bayan olsaymisim
Sen bi 100 zıpla ya, akşamı sabah yapmıssın falan :) Gerci menemenden bi sey olmaz da ekmek yeme akşamları.Bu arada dünkü menümü yazmamışım dün çok heyevanlıydım oğluşumun 23 nisan gösterisi vardı da yorulmuşum sonra sızıp kalöışım yami. Neysetoplight B blanche_ea
kollontai
morordek
Dabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık çeyrek kk peynir 1 dilim ke
Ara 1 kahve
Öğle salata 1 kase çorna
Akşam yumurtalı menemen dalatalık 1 dilim ke
Spor 2 mil leslie 30 ip atlama 40 mekik
Su 2 litre
Menu bugun duzensizdi maalesef ozellikle de aksam yek yapamamistim sonra kahvaltiya kaldik
Tatlım çok geçmiş olsun.. Senin aklın burada kalmasın dualarımız seninle Rabbim tez vakitte acil şifalar versin annecineMerhaba arkadaşlar eve geldim duş yapıp üstümü degistirdim tekrar gidicem şimdi hastaneye.
Benim işim baya uzun sürecek gibi. Bence bir kaptan seçin. Takım mağdur olmasın. Ben yine arada gelmeye çalışırım ama zor biraz![]()
Gecmis olsun canim allah sifa versin bir an önce insallahKızlar dun 3 ten sonra apar topar annemi hastaneye götürdük.. 3 gündür sol bacağı şişti ama Dr gitmemek için inat ediyordu.. Randevu aldım zorla falan.. Ama dün aniden fenalaştı daha önce anjiyo geçirmişti kalpten şüpheleniyordu tekrardan ama kalça kaymasiymis meğer ağrının acısından fenalaşmış..hastanedeyiz şuan .. Aksam menüm ve sporumu o yüzden es geçtim.. dün sadece kahvaltı ve öğle yemeği yiyebildim.. Suyu sanırım 4 lt civarinda içtim.. Allah sevdiklerimize sağlık ,huzur versin hep.. çok zor bize bakan büyütenleri hasta görmek.Dün menümü yazamadım ama ceza verirsen de raziyimmorordek cim .. Hastane de tost falan yemeyi içim almadı..
Simdi azıcık birşeyler yedim eşim evden kahvaltılık getirmiş sağolsun.. Gene yazarım gün içinde ..
Gecmis olsun canim, Allah sifa versinKızlar dun 3 ten sonra apar topar annemi hastaneye götürdük.. 3 gündür sol bacağı şişti ama Dr gitmemek için inat ediyordu.. Randevu aldım zorla falan.. Ama dün aniden fenalaştı daha önce anjiyo geçirmişti kalpten şüpheleniyordu tekrardan ama kalça kaymasiymis meğer ağrının acısından fenalaşmış..hastanedeyiz şuan .. Aksam menüm ve sporumu o yüzden es geçtim.. dün sadece kahvaltı ve öğle yemeği yiyebildim.. Suyu sanırım 4 lt civarinda içtim.. Allah sevdiklerimize sağlık ,huzur versin hep.. çok zor bize bakan büyütenleri hasta görmek.Dün menümü yazamadım ama ceza verirsen de raziyimmorordek cim .. Hastane de tost falan yemeyi içim almadı..
Simdi azıcık birşeyler yedim eşim evden kahvaltılık getirmiş sağolsun.. Gene yazarım gün içinde ..