- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.161
yazdım cezasını zati :)akşam gezmedeydi vardır belki kaçamğı yakışıklı beyaz atlı bir prens bulduysa adam buna ne ye dediyse yemiştir bu şimdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdım cezasını zati :)akşam gezmedeydi vardır belki kaçamğı yakışıklı beyaz atlı bir prens bulduysa adam buna ne ye dediyse yemiştir bu şimdi![]()
ne yaptın bakalım akşam gezmelerde:)ee dün yazdım ya ben menümü bari iftira yapma 2 saatte yürüyüş yaptım.....
Geçmiş olsun Duygucuğum.Kızlar annemi eve çıkardık Dr hafta sonu izinli olduğundan eve geçtik.. Daha iyi şükür..
Herkese çok teşekkürler..nilsub canım annem de sana selam söylüyor o da seni öpüyormus
![]()
Aferin çekirge yoğurt kurune neler koyuyorsun bakalımSaat 10.30 da kahvalti komsumda
2 dilim ekmek
sucuklu yumurta
peynir
Coban salata
Bal kaymak
12 de
turk kahvesi
16 da
yesilcay
2 kuru kayisi
18.30 da yogurt küru
2 lt su bitti bile
spor 500 ip atlma
10 sumo squat
30 duvarda şınav
veee ben islere kacar. Aksam da gezmeye gidecez kizlar. Oh be kebdimi toparlamaya basladim
kollontai
nilsub
morordek
Aferin çekirge yoğurt kurune neler koyuyorsun bakalım
Benim bildiğim bu kuru haftada 2den fazla yapmamak lazım :)1 cay kaşığı tarcin
1 cay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdecel
yarim limon
1 cay kaşığı pul biber.
ustune de bol su içiyorum ve beni acayip tikiyor. Bu hafta arada yogurt kuru yapacam aksamlari
Benim bildiğim bu kuru haftada 2den fazla yapmamak lazım :)
Bugun kalorim cok az oldu ama cok da yedim aslinda sadece kalorim cok az. Daha fazla yiyebilecegimden emin degilim
Neyse dur aksam olsun.
Tamam canim zipladim
Tamam canım sildim:)Tamam canim zipladim![]()
Sağol canım hepimize hayırlı olsunda incecik olalım:)nilsub kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canım.
Eriyeceksin kızım yavaş gel:)Bugun kalorim cok az oldu ama cok da yedim aslinda sadece kalorim cok az. Daha fazla yiyebilecegimden emin degilim
Neyse dur aksam olsun.
Aç kalıncada gitmiyor bu kilolar guzellik az yiyip sık yemek daha mantikli bence çok aç kaldigimi bilirim gr gitmisse 1 salatalik bile yesen aninda gerigeliyor artik bize sabirrrrrrrrr lazimmmmmbenim tartım da +200bugünden itibaren son çarem olan kendi buluşum, ölümüne açlık diyeti yapıcam :) gidecek uleeeyn bu kilolar