• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

20160424_144238.webp

Yarim saat spor yapamam dedim amma gel gor ki 35 dk boyunca
500 ip atlama
30 duvarda sinav
10 sumo squat zamanla
plates lastigim var zamanla ona da baslayacagim.

Evet isler beni bekler. Ben kalkayim. Hatta menumu de yazayım yine ceza yiyexem ama cumaya eksude olmam lazim. Duzensiz olabilir

Saat 10.30 da kahvalti komsumda
2 dilim ekmek
sucuklu yumurta
peynir
Coban salata
Bal kaymak :confused:

12 de
turk kahvesi

16 da
yesilcay
2 kuru kayisi

18.30 da yogurt küru

2 lt su bitti bile
spor 500 ip atlma
10 sumo squat
30 duvarda şınav

veee ben islere kacar. Aksam da gezmeye gidecez kizlar. Oh be kebdimi toparlamaya basladim
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek

Saat 10.30 da kahvalti komsumda
2 dilim ekmek
sucuklu yumurta
peynir
Coban salata
Bal kaymak :confused:

12 de
turk kahvesi

16 da
yesilcay
2 kuru kayisi

18.30 da yogurt küru

2 lt su bitti bile
spor 500 ip atlma
10 sumo squat
30 duvarda şınav

veee ben islere kacar. Aksam da gezmeye gidecez kizlar. Oh be kebdimi toparlamaya basladim
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
Aferin çekirge yoğurt kurune neler koyuyorsun bakalım

Aferin çekirge yoğurt kurune neler koyuyorsun bakalım

1 cay kaşığı tarcin
1 cay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdecel
yarim limon
1 cay kaşığı pul biber.
ustune de bol su içiyorum ve beni acayip tikiyor. Bu hafta arada yogurt kuru yapacam aksamlari

1 cay kaşığı tarcin
1 cay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdecel
yarim limon
1 cay kaşığı pul biber.
ustune de bol su içiyorum ve beni acayip tikiyor. Bu hafta arada yogurt kuru yapacam aksamlari
Benim bildiğim bu kuru haftada 2den fazla yapmamak lazım :)

Merhaba kızlar Hafta sonu piknikle geçti. Dün öğlen gitmiştim pikniğe bugün de sabah. Arkadaşlara o kadar dedim diyetteyim siz kahvaltınızı yapınca geleyim diye yokkk dediler sen otunu çöpünü al gel dediler ben de gittim yumurta salatam domates be salatalığımla. Bıgün kahvaltıda biraz aşırıya kaçtım galiba cezaya razıyım artık. Neyse dünkü öenümü yazayım muhtemelen dün için de ceza alırım. kollontai kollontai
morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight
Dünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim kepek ekmek
Öğlen ızgara tavuk miktarını tam bilmiyorum 8 ya da 9 kanat olabilir bol salata
Su 2 litre
Spormaalesef yok
Msj 5+

Bugun kalorim cok az oldu ama cok da yedim aslinda sadece kalorim cok az. Daha fazla yiyebilecegimden emin degilim :(
Neyse dur aksam olsun.

benim tartım da +200 :KK43: bugünden itibaren son çarem olan kendi buluşum, ölümüne açlık diyeti yapıcam :) gidecek uleeeyn bu kilolar
Aç kalıncada gitmiyor bu kilolar guzellik az yiyip sık yemek daha mantikli bence çok aç kaldigimi bilirim gr gitmisse 1 salatalik bile yesen aninda gerigeliyor artik bize sabirrrrrrrrr lazimmmmm:KK14:eninde sonunda gidecek baska yolu yok gidecekkkkkk sabir sabirrrrrrrrr

Back
X