• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mönümü yazayım hemen kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea nilsub nilsub

Sabah:
1 bardak greyfurt suyu
1 kk beyaz peynir
1 tb ekmeği

Öğle:
Büyük bir bardak ayran
2 adet köfte

Akşam:
Çoban salata bir kase
Somon balığı ( bir orta dilim)

Ara: 1 elma

Su: 3 lt
Spor: 15 dk cezam için yaptım 15 dk normal bugün için . Daha fazla yapamadım
İyi uykular :KK37::KK15:

Mönümü yazayım hemen kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea nilsub nilsub

Sabah:
1 bardak greyfurt suyu
1 kk beyaz peynir
1 tb ekmeği

Öğle:
Büyük bir bardak ayran
2 adet köfte

Akşam:
Çoban salata bir kase
Somon balığı ( bir orta dilim)

Ara: 1 elma

Su: 3 lt
Spor: 15 dk cezam için yaptım 15 dk normal bugün için . Daha fazla yapamadım
İyi uykular :KK37::KK15:
Cezalari günlük spora ek olarak yaptigimiz icin bugunku sporun eksik kalmis.15 dk da bugün yap :)
nilsub nilsub

kollontai kollontai morordek morordek
Kızlar biz şehir dışına çıkıyoruz.3 gün giremeyebilirim.
Cuma bildirim yapmayacak misin?

günaydın takımcıyııım dün ki bildirimimi yapayım..
sabah 2 dilim tb ekmeği arası krem peynir sürdüm çayla
öğlen keten tohumlu yoğurt tavuk sote çorba bir dilim ekmek
akşam zeytinyağlı semizotu,tavuk sote,yoğurt
su :2 litre (çok azalttım ya)
spor : dün mesai yoğun dışarıda yağmurluydu öğlen arası çıkamadım ama yine de bi 2072 adımım var.

günaydın takımcıyııım dün ki bildirimimi yapayım..
sabah 2 dilim tb ekmeği arası krem peynir sürdüm çayla
öğlen keten tohumlu yoğurt tavuk sote çorba bir dilim ekmek
akşam zeytinyağlı semizotu,tavuk sote,yoğurt
su :2 litre (çok azalttım ya)
spor : dün mesai yoğun dışarıda yağmurluydu öğlen arası çıkamadım ama yine de bi 2072 adımım var.
Ceza listesinde olsan ögle hem corba hem de ekmek yedigin icin ceza yazardım. Çorba zaten 1 dilim ekmege esit, sen toplamda 2 dilim ekmek yemissin.

Ceza listesinde olsan ögle hem corba hem de ekmek yedigin icin ceza yazardım. Çorba zaten 1 dilim ekmege esit, sen toplamda 2 dilim ekmek yemissin.
aslında ekmeğide yemeyecektim ,ama mikrodalgada çok sıra bekledim yemeği yemeyecektim o ekmeği ketentohumlu yoğurda banıp yedim birde :KK45::KK45::KK45::KK45:

Geçmiş olun canım

Her şeyi tek başına yapmak zor. Ben kim gelirse veriyorum bebişi kucağına diğer şeyleri yapıyorum ya da ben bakıyorum bebişe onlar yapıyorlar. Biraz rahat olmak lazım canım. Aslında ben de senin giviydim ama akıllandım ikinci bebekte

Ceza kistesinden mi çıktım benAma benim de cezam vardı 100 tane ve canım çıka çıka yaptım akşam
tatlım 24 nisan 200 cezan vardı tamam yaptıysan siliyorum :)

ya yulaf kepegini sabah sute katip yemek istedim, ay o ne kotu bir tat ya icim kalkti :KK43:

hindi fume-peynir yedim gecsin diye gecmedi hala agzimin tadi :KK43:

sensin kötü bi keree ..... yulaf kepeği dediği unumsu şeydir süte katılıp yenir mi.... onu süt ve yumurtayla çırpıp krep yapabilirsin.... arasınada peyniri sar ye bak mmmhhh.....

B blanche_ea tatlım geçmiş olsun nasılsın şimdi?

morordek morordek senin içinde 100 fazla zıpladım senin cezaların hafife alınırmı hiç aşkolsun :KK15:
nilsub nilsub tatlım 200 zıplama cezam bitti 100 de ordekim için zıpladım ama dünyam hala aşağı yukarı gidiyo ben durdum ama başım durmuyo hala zıplıyomuşum gibi :KK8:
tabi bugün yaptığım sporla da alakası olabilir jillian yaptımda ayıptır söylemesi akşam üstü :21:
tamam canım sildim:)

Canım listede henüz olmayanların cezasını ben kesiyorum. Senin mesajını alıntılayıp yazmısımdır yazdıysam. nilsub nilsub 'a sorabiliriz, ben bu ara yogun oldugumdan kaydedemedim kestigim cezaları.
tatlım ben yapanları siliyorum ceza aldıkları günleri tarihi ile yazıyorum sorun yok siz sadece yazın :)

Back
X