• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

parkbyull parkbyull denizmineymis denizmineymis @denhizx @melampusefe kızlar yarın listeye gireceksiniz, ama hiçbiriniz iki hafta üstüste %0,3 üzerinde kilo verememişsiniz, bu hafta %0,3 üzeri kilo verirseniz listeye alıcam yoksa haftaya kalacak.
Merhabalar..
Ben geçen hafta cuma ilk defa tartı ilettim. İlk başladığım hafta başlangıç kilomu yazmıştı sevgili Muska :) bu 2.tartım olucak iletmek istedim..

yoldan çıkasımız geliyo sanırım ondan :KK70:
bu arada ben 300 ip atlamamı yaptım nilsub nilsub ve kollontai kollontai cimm
O zaman kimse menu yazmasin, burada amac bu degil mi; ben anlamiyorum derken anlayamiyorum demek istemistim. Oyle bir kural yok ve menulerimi de, sporumu da paylasmaya devam edecegim sahsen.
O zaman kimse magnumunu da yazmasin; balini-recelini de yazmasin.

kızlar ben günüde kapadım menümüde yazıyım..

kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub

kahvaltı
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
2 tane çeri domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay

ara sade Türk kahvesi

öğle
4 kepçe çorba

ara sade soda

akşam 7 tane erik

su 2,5 lt
spor 3 mil leslie + 30 bacak 30 kol 30 bel hareketi, 30 mekik ,20 duvar şınavı..

O zaman kimse menu yazmasin, burada amac bu degil mi; ben anlamiyorum derken anlayamiyorum demek istemistim. Oyle bir kural yok ve menulerimi de, sporumu da paylasmaya devam edecegim sahsen.
O zaman kimse magnumunu da yazmasin; balini-recelini de yazmasin.
tatlım ben sana takıldım kollontainin neden yazma dediğini bilmiyorum bende
ama dediğin doğru yazılmalı menüler..
menülerimizdeki kaçamaklarımızı görüp uyarmamız için yazılmalı herşeyin başında ..

tatlım ben sana takıldım kollontainin neden yazma dediğini bilmiyorum bende
ama dediğin doğru yazılmalı menüler..
menülerimizdeki kaçamaklarımızı görüp uyarmamız için yazılmalı herşeyin başında ..
yok beybim, biliyorum; sana bir sey demedim ben ama bana menumu yazmamamin soylenmesine bozuldum acikcasi; ben ne zamandir bu takimdayim hic boyle bir sey duymamistim. Menumu de, sporumu da, suyumu da yazmaya devam edecegim.
Sonucta olay caninin istenmesiyse benim canim (aksam birinin menusunu okudugumda) atiyorum gece 12'de birinin sabah yedigi kepekli tostu da cekebilir; boyle bir kural yok.

Merhabalar..
Ben geçen hafta cuma ilk defa tartı ilettim. İlk başladığım hafta başlangıç kilomu yazmıştı sevgili Muska :) bu 2.tartım olucak iletmek istedim..

Deneme süreci 3 haftaymis canım

kızlar ben günüde kapadım menümüde yazıyım..

kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub

kahvaltı
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
2 tane çeri domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay

ara sade Türk kahvesi

öğle
4 kepçe çorba

ara sade soda

akşam 7 tane erik

su 2,5 lt
spor 3 mil leslie + 30 bacak 30 kol 30 bel hareketi, 30 mekik ,20 duvar şınavı..
Menu de super :D

canım nerdeyse hergün kaçamak yapıyosun kaçamaklı menüleri yazmazsan sevinirim

bence bu fikir olmamış... sende magnum yiyiyorsun, pastanın 4 te üçünü yiyiyorsun... hatta magnum yedim killo verdim diyosun .... bir dönem her gün helva yiyiyordun.... vs. vs....

biz sana yazma bunları demedik hiç paşam :)

tatlım kiraz ne ara çıktı ben kirazın dibindeyim bizimkiler daha olmadı :KK64::KK64:
nerenin kirazı aceepp merak ettim şimdi..:KK64:
afiyet olsun tatlım bu arada :KK15:

yok beee bunlarda kirazımsı minnak minnak şeyler özenip aldım... ama lezzeti yerindeydi doğrusu.... hani o görüntüdeki kiraz alınmazdı yani mini mini kirazcıklar :) bunlarda pek çıkmış sayılmaz yani...

konuş tatlım duygu yaptı bu işi bi öğünde xxxxxxlllllllllll cheat meal yapılırmı ona demiyorlarda bana diyorlar teşvikçi diye kötü vak vak :KK62: bu arada tatlım B blanche_ea seni seviyorum unutmadan yazayım dedim:KK48:
hadi beeee ben mağdurum bir kere ...yoğun duygusal tirip yiğecektim yoksa o sofradakileri yemeseydim.. mecburdum bugünde yırtınıyorum o kaçamağı eritmek için bakalım yarın ne olucak .. hem sen bende yiyecem yarın diyee söylenmiyomuydun??? ben cezamıda zıpladım seninkinide mi zıplıyım ayoolll aaaa .... hain organikk :KK48::KK48::KK48:
yok beee bunlarda kirazımsı minnak minnak şeyler özenip aldım... ama lezzeti yerindeydi doğrusu.... hani o görüntüdeki kiraz alınmazdı yani mini mini kirazcıklar :) bunlarda pek çıkmış sayılmaz yani...
bir dünya para bayılmışsındır şimdi onaaa yazık gitti paracıklaaaaarrrrr...:KK75:

yok beybim, biliyorum; sana bir sey demedim ben ama bana menumu yazmamamin soylenmesine bozuldum acikcasi; ben ne zamandir bu takimdayim hic boyle bir sey duymamistim. Menumu de, sporumu da, suyumu da yazmaya devam edecegim.
Sonucta olay caninin istenmesiyse benim canim (aksam birinin menusunu okudugumda) atiyorum gece 12'de birinin sabah yedigi kepekli tostu da cekebilir; boyle bir kural yok.
bence bu fikir olmamış... sende magnum yiyiyorsun, pastanın 4 te üçünü yiyiyorsun... hatta magnum yedim killo verdim diyosun .... bir dönem her gün helva yiyiyordun.... vs. vs....

biz sana yazma bunları demedik hiç paşam :)
aynen katılıyorum kaçamak yapan zaten buraya yazıcak ki zıplamayı da ona göre hakedicek :)

morcuyum bu mesaj sayılarına nasıl bakıyoruz peki malum benim kk da elim kolum çok uzun :KK59::KK59::KK59:
Onemli olan boyu degil islevselligi sekerim, elin kolun uzun da daha mesaj sayina bakmayi mi bilmiyorsun :D benim kolum uzun degil ama arama yapmayi vs gibi islevsel seyleri biliyorum :p

parkbyull parkbyull tatlım profiline tıkla orada mesajlarına gir ..sadece senin yazdığın mesajlar var oradan bugün buraya yazdığın mesajlarını say ;)

Onemli olan boyu degil islevselligi sekerim, elin kolun uzun da daha mesaj sayina bakmayi mi bilmiyorsun :KK70: benim kolum uzun degil ama arama yapmayi vs gibi islevsel seyleri biliyorum :p
kızz sende az değilsin hee yarıldım evdee ...kahkaha atıyorum kaç dk dır :D :D :D..

hadi beeee ben mağdurum bir kere ...yoğun duygusal tirip yiğecektim yoksa o sofradakileri yemeseydim.. mecburdum bugünde yırtınıyorum o kaçamağı eritmek için bakalım yarın ne olucak .. hem sen bende yiyecem yarın diyee söylenmiyomuydun??? ben cezamıda zıpladım seninkinide mi zıplıyım ayoolll aaaa .... hain organikk :KK48::KK48::KK48:

bir dünya para bayılmışsındır şimdi onaaa yazık gitti paracıklaaaaarrrrr...:KK75:

yok olum akşam pazarı idi kg si 5 tl.....

yok olum akşam pazarı idi kg si 5 tl.....
normalde pazardan meyve almadığımdan fiyatları bilemiycem ama kiraza 5 tl vermek pahalı geldi bana.. hele bide sabah pazarı olsaa oo 8-9 liradır o şimdi.. peehhh sen gel haziran gibi ben sana bahçesinde dalından beleşe yediriyim tatlım ;)

normalde pazardan meyve almadığımdan fiyatları bilemiycem ama kiraza 5 tl vermek pahalı geldi bana.. hele bide sabah pazarı olsaa oo 8-9 liradır o şimdi.. peehhh sen gel haziran gibi ben sana bahçesinde dalından beleşe yediriyim tatlım :KK66:
Evet ben de kirazlari bekliyorum, cok severim; ben de gelirim haziranda o zaman :D

Back
X