• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada mesaj sayimi ben de pek takip etmedim yakinlarda ama girince uzun uzun yaziyorum o sayiliyo mu :)

Tartismalar da tatsizlik yaratiyo evet.gerci bana laf dusmez pek 2haftadir varim daha. Ama ben de her tatlinin kendimizi tutup yemedigimiz seylerim hergun paylasilmasini pek dogru bulmuyorum..hele ki ben gibi yeni baslayanlara pek yardimci olmuyo maalesef :KK43:
Ama gelgelelim ki kimsenin de agzini kapatamayiz. Topluca karar alip bunlari konusmayalim diyebilirz mesela atiyorum tamamen.

Grubun da ilk gunlerde motivasyonu daha yüksekti sonra muska gitti toplihgt gitti biraz karisti ortalık herhalde.
Kişisel olarak bana burasi iyi geliyo.buraya girip bakmasam spor aklimin ucuna gelmez.. yediklerime dikkat ediyorum kollontai kollontai kizar morordek morordek ceza yazar diye kendime bahane yaratip durduruyorum kendimi..bence grup ici bitakim kurallar getirip herkesi buna icabete davet edebiliriz. Umarim hepimiz icin hayirlisiyla sonuclanir.
Hepinize iyi aksamlar hanimlar :KK66:
Sana reply ettim ama herkes okusun diye de kalın kalın yazıyorum :)
"Kaçamaklı menüleri yazmayın" şeklinde bir kural dogru olmaz diye düsünüyorum. Zaten kaçamakları görmemiz lazım ki ona gore ceza yazalım. Belki "oooh ne güzel yemissin" vs gibi muhabbetler uzamamalı cunku konusuldukca insanların gozune sokmak gibi oluyor. Menüde yazılıp gecilse kaptan ve yardımcıları da uygun cezayı yazdıgı sürece digerleri de yemeye yeltenmez, yeltense de cezasının oldugunu bilir.
Eskiden cezaları puan sistemi oturdugu icin ona göre yazıyordum: su 100, spor 100, kaçamak da 100 şeklinde. Ama artık benim yazdıgım cezalarda böyle olmayacak. Eger ki bir kisi sürekli kacamak yapıyorsa, ona göre ceza yazacagım. Adamına göre muamele yani. 2 gün üst üste kacamak da 2 katı ceza gibi örnegin. Kaçamagın miktarını da göz önünde bulunduracagım vs. Ceza yazmaya başlamam benim de acemiligime geldi maalesef. Kimseyi kırmadan, gücendirmeden bir şekilde orta yolu bulmak lazım.

Ya ben yazarken utanıyorum ama 4-5 gündür kabizim ben ondan mi kilo veremiyorum ki. Dikkat ediyorum çünkü. Resmen takıldı kaldi daha da gerilemiyor. Oysa çok umutluydum geçen hafta listeye girecegimden.
Canım o herkesin sorunu. Salata yerken az da olsa yağ ekle mutlaka. Bir de bana kuru incir iyi geliyor.

Kimse zayıflamayacaksa diye genelleme yapma bence. Herkesin farklı farklı düsünceleri olabilir ve bunu burda ifade de edebilir. Tek bir şeye sinirlenip ben kaptanlıgı bırakmak istiyorum demek cok dogru gelmiyor bana. Sorumluluk ve emek isteyen bir iş, yeterince emek vermissiniz zaten dedigin gibi. Bazen sakin kalmayı ve sogukkanlı olmayı da gerektiriyor bence. Sonucta senin kararın ama bu kadar emek verdigin bir seyi tek bir seyde silip atmanı istemem. Bence sen de istemezsin :) Kötü polis ol ayrıca ne var ki... Kötü polis olmandan ilham alan da cok kisi var gördügüm kadarıyla, tarz meselesi yani :) Kimine iyi gelir, kimine kötü. Herkese iyi olamazsın :)
listelerde canımı sıktı biraz, ondan oldu sanırım, eh kaldığım yerden devam öyleyse, yalnız senin kalın harflerle yaptığın öneri bence çok uygun en azından saatlerce muhabbeti dönüp uzamasın, ben ki irademe çok güvenirim, benim bile nasıl canım çekiyo :(

Bu arada mesaj sayimi ben de pek takip etmedim yakinlarda ama girince uzun uzun yaziyorum o sayiliyo mu :)

Tartismalar da tatsizlik yaratiyo evet.gerci bana laf dusmez pek 2haftadir varim daha. Ama ben de her tatlinin kendimizi tutup yemedigimiz seylerim hergun paylasilmasini pek dogru bulmuyorum..hele ki ben gibi yeni baslayanlara pek yardimci olmuyo maalesef :KK43:
Ama gelgelelim ki kimsenin de agzini kapatamayiz. Topluca karar alip bunlari konusmayalim diyebilirz mesela atiyorum tamamen.

Grubun da ilk gunlerde motivasyonu daha yüksekti sonra muska gitti toplihgt gitti biraz karisti ortalık herhalde.
Kişisel olarak bana burasi iyi geliyo.buraya girip bakmasam spor aklimin ucuna gelmez.. yediklerime dikkat ediyorum kollontai kollontai kizar morordek morordek ceza yazar diye kendime bahane yaratip durduruyorum kendimi..bence grup ici bitakim kurallar getirip herkesi buna icabete davet edebiliriz. Umarim hepimiz icin hayirlisiyla sonuclanir.
Hepinize iyi aksamlar hanimlar :KK66:
tatlım morordek de yazmıs gayet mantıklı bu önerin :)

Ya ben yazarken utanıyorum ama 4-5 gündür kabizim ben ondan mi kilo veremiyorum ki. Dikkat ediyorum çünkü. Resmen takıldı kaldi daha da gerilemiyor. Oysa çok umutluydum geçen hafta listeye girecegimden.
bitki çayı içebilirsin canım ya da aç karna içebilirsen tabi 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ya da maydonoz suyu ilk aklıma gelenler bunlar :)

hanımlar morordek morordek yazmış bencede kaçamak yazılıyosada saatlerce muhabbeti dönmesin yorum yapılsın cezası yazılsın geçilsin, buna itirazı olan varsa yazsın ama sanırım çoğunluğun itirazı olmaz, olursa başka bişey düşünelim. yeni gelen arkadaşlar arka arkaya iki hafta %0,3 kilo vermeniz gerekiyor liste için zaten kilo verenler ve deneme süresi bitenler listeye giriyor. bunun dışında benim söyleyeceğim pek bişey yok şimdilik ben bu hafta listenin durumuna göre listedekilerle tek tek ilgilenicem gibi görünüyor yaz geliyor hanımlar biraz gaz verelim kendimize :)

Sana reply ettim ama herkes okusun diye de kalın kalın yazıyorum :)
"Kaçamaklı menüleri yazmayın" şeklinde bir kural dogru olmaz diye düsünüyorum. Zaten kaçamakları görmemiz lazım ki ona gore ceza yazalım. Belki "oooh ne güzel yemissin" vs gibi muhabbetler uzamamalı cunku konusuldukca insanların gozune sokmak gibi oluyor. Menüde yazılıp gecilse kaptan ve yardımcıları da uygun cezayı yazdıgı sürece digerleri de yemeye yeltenmez, yeltense de cezasının oldugunu bilir.
Eskiden cezaları puan sistemi oturdugu icin ona göre yazıyordum: su 100, spor 100, kaçamak da 100 şeklinde. Ama artık benim yazdıgım cezalarda böyle olmayacak. Eger ki bir kisi sürekli kacamak yapıyorsa, ona göre ceza yazacagım. Adamına göre muamele yani. 2 gün üst üste kacamak da 2 katı ceza gibi örnegin. Kaçamagın miktarını da göz önünde bulunduracagım vs. Ceza yazmaya başlamam benim de acemiligime geldi maalesef. Kimseyi kırmadan, gücendirmeden bir şekilde orta yolu bulmak lazım.

Canım o herkesin sorunu. Salata yerken az da olsa yağ ekle mutlaka. Bir de bana kuru incir iyi geliyor.

Bu cozum; cok guzel bence, cok dogru olmus. Ceza sistemine gonullu bir sekilde dahil olan herkes bunu kabul ederek giriyor, burada problem yok. Bana simdiye kadar yazilan cezalarin hic birine cokmus, yapamam vs demedim, karsi da cikmadim; hatta sorgulamadim dahi. Ben bayadir bu takimdayim, hic bu kadar gerginlik oldugunu da hatirlamiyorum acikcasi gerek toplight toplight gerek muska77 muska77 kaptanliginda olsun, sahsen ben bilen bilir en gerilmeyecek, en hicbir seye laf-soz etmeyecek insanimdir; ama haksiz gordugum bir sey varsa da susamam hele ki sahsima yapilmis ise.

Oh ne guzel olmus vs muhabbetleri bence de uzamasa faydali olur tabii, ama o da muhabbet buraya herkes istedigini istedigi saat yaziyor. Benim gun icinde pasta gormussem, ya cok canim istedi beni durdurun yemeyeyim diye buraya yazamayacaksam mesela; buranin buyusu yine bozulmus olur diye dusunuyorum. Benim ne kimsenin ne yazdigiyla derdim var, ne konustuguyla, ne kacamagiyla, ne beslenme bicimiyle, ne de cezasiyla. Sadece (hele ki kaptan) tarafindan 'menu yazmazsan sevinirim' demek beni dislamak demek; ben bunu kabul edemem. Kaldi ki ben bunu gayet guzel acikladim ve neyden rahatsiz oldugumu da belirttim, su anda da belirtiyorum. Bunun uzerine ne bir ozur geldi, ne de bir yanlis anlamissin ben soyle vs demek istedim gibi bir aciklama. Onun yerine bir isyan ve sonrasi, kesinlikle ornek bir kaptan davranisi degil kanimca.

Bunu da soylemek zorundayim, ben sahsen daha iliman bir kaptani tercih ederim toplight toplight ve muska77 muska77 gibi.

***5. Takım 463. Etap***

kollontai (62,8 ) 455. etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü.
ebrusonmez (58,8
d_mndc (79.4
nilsub (75,8
deryalimm07 (77,5
ulasimiz (63.1) kendi isteği ile ayrılmak istiyor
zynp1980 (80,5) 1. kez bildirimde bulunmadı
tatlıtambak (82,7) kendi isteği ile ayrılmak istiyor
savurgan (74/

5. Takım Ortalaması :%

parkbyull (96,8) 99 başlangıç 13 nisan hedef 60
denhizx (72,6) 74 başlangıç 12 nisan hedef 65
denizmineymiş (91,2) 93,2 başlangıç 12 nisan hedef 60
melampusefe (77,4) 80,5 başlangıç 13 nisan hedef 60
ay ışığım (70) 73 başlangıç 15 nisan hedef 60
inatettimolacak (87,5) 91 başlangıç 15 nisan hedef 60
minnak kelebekim (83) 85,7 başlangıç 15 nisan hedef 55
ayhan zeynep (102,9) 104 başlangıç 19 nisan hedef 78
turkis94 (72) başlangıç 27 nisan hedef 57
blanche_ea 59,2
btlbetul 66,4
toplight 69,7
morordek

Günayyyyydınnnn diyorum burda sabah oldu şekerler:KK71::KK71:
Bu sabah 73.600 le uyandım aslında 72 kilo olmayı bekliyordum ama neymiş planlar projelerde tutmaya biliyormuş:eek:@blanche_ea senin dediğin gibi yaptım tatlım suyumu 3 litreye düşürdüm bakdım kafamda lınnnn lınnnn bi ses vardı dün o yok üstelik midemde bulanmadı:KK14:kızlar kaçgündür 74.800 -74.700 gelen kilom düştü sanırsam en az attığım 10 bin adım fayda etti kilom hareketlendi yeniden:KK76:bu hafta dahada sıkılaştırcam akşam kaçamak kesinlikle yapmıyacam sözz kollontai kollontai son dk golüde atmıyacam. Uslu çoçuk olucam hatta bak sabah sabah mis gibi lübnan ekmeği aldım sıcacık bir tartım enemmm 79 gr bitanesi kalorisi 100 grda 1453 yuhhhh 1 tane yiyip gün boyu aç kalmak demek 4 e böldüm ağzımı açtığıma değmiyecek bıraktım geriii :63:şimdi uslu uslu salatalığımı yiyorum:kk77:

@zynp1980 canım düzenli bildirim yapıcam dedin ama iki gündür yoksun yine, zaten bu hafta ortalaman ikiye bölünecek :KK43:

nilsub nilsub tatlım öncelikle geçmiş olsun sonra da menünü sorayım ???

@ebrusonmez menün nirde kız?
kollontai kollontai
tatlım dün çok yoğundum biliyosun akşam sızdım resmen hemen menümü yazayım
sabah 1 yumurta 1 kkpeynir zeytin domates salatalık şekersiz çay 1 dilim köy ekmeği
öğlen 1 kase mercimek çorbası kıvırcık salata
akşam 1 kase taze fasulye 1 bardak ayran
su 2 lt
spor 40 dk yürüyüş

günaydın kızlar kahvaltı yapıp geliyorum anaam ne zaman akşam gelmesem ortalıkta gerginlik oluyor :KK43:
Hep acliktan rakibim bi gerginlik herkesde bi gerginlik bende ota ona buna sariyorumda kimse tinlamiyor beniii deliiii deyip geciyor millet daha demin aglama krizine girdim sebebi sabah panikatak krizi gecirdim olum korkusu sardi agladimda ohhhhh missss rahatladim:KK71::KK71:

günayyyyyyyyyyyyyyydınlaaaaaaaaaaaaaaar :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
geçen hafta 96,8:KK23::KK23::KK23::KK23:
bu hafta 96,2:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
takıma girer miyim bilmiyorum tabiki :KK64::KK64::KK64:

günayyyyyyyyyyyyyyydınlaaaaaaaaaaaaaaar :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
geçen hafta 96,8:KK23::KK23::KK23::KK23:
bu hafta 96,2:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
takıma girer miyim bilmiyorum tabiki :KK64::KK64::KK64:
ya hayatım bence sen bir yerde yanlış yapıyorsun senin şuan haftada 1 kilonun üzerinde vermen gerekiyor çünkü diyete yeni başlağın için çatır çatır ödem atman lazım ( metabolik bir sorun yoksa ) seni takibe aldım ona göre daha sıkı asıl tatlım bundan sonra bakalım:)

Çok da güzel denemez ama yinede Hakkariden sonra her yerin gezilecek kadar güzel olduğuna inanıyorumm...:KK48:
Van'a gitmiştik. Daha önce çok gittim ama şehir merkezinde gezme imkanım olmamıştı. Neresi varsa gezdim. Görümcemin çocuklarına ciciler aldım. Çok iyiydi..Eşim benimle gelemedi o ayrı takıldı ama yinede iyi geldi.Burada pek gezme imkanım olmuyor.Pisikolojik olarak iyi geldi
van mı özledim valla depremden sonras geçici görevle geldim bursaya yani depremden 8 ay sonra iskele caddesinde konteynerde kalıyodum en son :KK45:
van güzeldir gezmek istersen minibüsler var sıhkeden kalkan edremite gidebilirsin çay bahçelerine ,gevaşa gidebilirsin ,iki dene mis gibin sineması maraş caddesinin yukarısı orduevinin çaprazında da kocaman kültürü var (tiyatro) ordaysan gezecem diyosan tarifleri vereyim van kalesi var merkezde gene,ama hava güzelse bas iskelede balık ekmekçiler açılmaya başlamıştır benim için ekmeksiz balık ye :kk77::kk77::kk77:

Son düzenleme:
Back
X