- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.041
allah razı olsungeçmiş olsun canım .. ucuz atlatmışsın iyiki bebişe bişe olmamış ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razı olsungeçmiş olsun canım .. ucuz atlatmışsın iyiki bebişe bişe olmamış ....
valla oğlan önümdeydi engellliler için tırtıklı kaldırımlar yaptılar ya engellim oldu birden yüz üstü kapaklanacaktık malum kilom kendimi sola attırıverdim..oğlanda hasar yok benim diz kol el parçalandı işe geldim öylece..herkes hastaneye git dedi dedim canım acımıyo derken koluma bir sancı vurdu has....dedim gitti kol ama yok bir şey ezilmiş belli ki çok şükür ucuz atlattık.
küsüpte gitmem ben
pazartesiden sonra full time mım sıkıntı yok bu hafta beni görmeyin yeter az biraz dolanabiliyorum buralarda bakıp geçiyorum...
naber pisi kedi:)geçmiş olsuuuun....
kim neye özendiriyor canım açda takip edelim seni:)ay bu gidisle ben de instagram hesabi acacagim yani, cok ozendiriyorsunuz beni :)
naber pisi kedi:)
sesin çıkmıyor bugun yine yaramazlık mı yaptın?
allah kolaylık versin arkadaşıma bunalmadan daralmadan bitirsin işlerini inşallah:)çalışıyom iş bekliyorlar... bitmiyor bitmiyor....
allah kolaylık versin arkadaşıma bunalmadan daralmadan bitirsin işlerini inşallah:)
dellenme tatlım ya sabır de bunalma ekmek parası işte çok şükür işe gidip çalışıp kimseye muhtaç olmuyorsun daha ne olsun:)amin dellenmeye az kaldı zaten![]()
denizmineymis kendisi yapiyor ya, ben de aciyorum kizlar :) verecegim adresimi : fitelif_52 :)kim neye özendiriyor canım açda takip edelim seni:)
sırf sizi takip etmek için hesap açtım:)denizmineymis kendisi yapiyor ya, ben de aciyorum kizlar :) verecegim adresimi : fitelif_52 :)
beni de takip edin yahu :) onunki tombiklikkaderdegil@denizmineymis tekrar ver adresini canım yaaaa..
denizmineymis kendisi yapiyor ya, ben de aciyorum kizlar :) verecegim adresimi : fitelif_52 :)
ben seni takibe başladımda sen gönderi yapmadın daha düşün bak ne vefalıyımbeni de takip edin yahu :) onunki tombiklikkaderdegil
neziha sen misin bacım yakaladımGeliyorum![]()
sizde beni takip edin bak fena olurrrr.....
sana istek yolladım ben resim falan yüklemedim sizi takip edicem diye olmadı bende aktif kullanmaya başlarım:) sujibnilHangisi söyle de yanlış kapiya gitmeyek:)))
Atamadığın 5 mega miles değil miydi yaaspor niye yok bacım atla 200
4mile videosunun link atılmıyor tatlım o günde atamadıydım yaaaa....