• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol canım nasıl buralar hep yemyeşil böyle balıkesirdeyim ben :)
yaa sorma istanbuldayım ben de 6-7yıldır lisandı y.lisandı derken ama yıldım şimdiden..kalan ömrümü de çoçuklarımın geleceğini de burda istemiyorum..diyorum bizimkine gel seni benim memleketime götüreyim çocuklara da annem bakar ooohh mis kandıramadım hala bakalım sonumuz nolacak :D

Sabah 7.30 kahvalti
1 tam 1 sarisi haşlanmış yumurta
1 salatalik

ara 9.30
1 seftali
2 yk yoğurt tarcin

13 de bahce de arkadaslar ile kahvalti yaptik.
Salatalik domates
zeytin
peynir
haşlanmış yumurta
1 catal patates kkizartmasi
Avucici kadar krep
2 dilim salam...
aman herseyden azcik azcik iste.
ama o nutella kac defa onume geldi geldi gitti. Yemeyecem dedikce kavanozu burnumun dibinde bitti yani. Ben yemedim ama millete ekmege ssürdum surdum verdim yedirdim...

neyse o kadar toktum ki.
aksam
1 fincan sutlu kahve
1 yk karışık cerez

Su 3lt oldu

spir yürüyüş yaptim ama saat tutmadim cok degil ama az.

nilsub nilsub morordek morordek kollontai kollontai

yaa sorma istanbuldayım ben de 6-7yıldır lisandı y.lisandı derken ama yıldım şimdiden..kalan ömrümü de çoçuklarımın geleceğini de burda istemiyorum..diyorum bizimkine gel seni benim memleketime götüreyim çocuklara da annem bakar ooohh mis kandıramadım hala bakalım sonumuz nolacak :KK70:
bende ist geldim çok şükür çok güzel bir yer çocuklar dışarı çıktımı korkmuyorum en azından burdanın girişinde kahveler marketler var yabancı araba durdumu hemen erkekler kime geldin niye geldin kimsin diye sorarlar nerde ist kimsenin kimseden haberi yok alt katında kim oturuyor katilmi sapıkmı çok zor buyuk şehirde yaşamak enişteye söyle hiç düşünmesin al git hemen:)

bakma öyle minnak durduğuna öğretmenle görüşmeye gittim bugun hiç dinlemiyo beni kendi kendine takılıyo sınıfta benden çok otoritesi var dedi yerin dibine giresim geldi:KK14::kızgın:

eyvah eyvah :) öyle böyle büyücekler işte onlarda kendine yol açma derdinde :)

kızlar menüm kollontai kollontai morordek morordek d_mndc d_mndc
06,00 sabah 1 kayısı 1 bardak limonlu ılık su

08,00kahvaltı 1 yumurta 1 kk peynir 1 domates salatalık 6-7 zeytin 2 dilim tbe şekersiz çay
ara 2 erik 1 kayısı

13,00 1 kepçe ev yoğurdu 1 yk sade yulaf ezmesi 1 muz
ara yarım ekşi yeşil elma

18,00 2 biber dolma 1 kepçe yoğurt

su 2 bitti 1 lt de yeşil çaylı maden suyu kür
spor 4+2 mile 20 sguat +40 dk yürüyüş

yatmadan 5 mile yapmak istiyorum bakalım ebrusonmez ebrusonmez rekorunu kırıcam:)
ooo süpersin canım bravo vallaa :)
cumadan bugüne kilonda değişiklik oldu mu ?

Aaa hanımlar hayırdır ya pek yazmamıssınız, menüler nerde?!
ebrusonmez ebrusonmez rakibem yazıyorum bugunku menümü:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 ceri domates, yarım salatalık, 5 yesil zeytin, 1 dilim kabak, 1 kk beyaz peynir, 1 dilimden az kepekli ekmek, cok az ıspanak
Ogle: Cok az tavuk ızgara, 2 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık
Ara: 1 kucuk muz, sade soda
Aksam: 3 tavuk kanat, 1 mercimek köftesi, 2 yk barbunya pilaki, salata, ayran
Su > 2 lt
Spor: 40 dk bisiklet, 40 dk pilates

Back
X