- 3 Şubat 2014
- 220
- 424
- 33
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #191.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm evet mor ordegi yiyince 65 olmustum iste erittim gittimor ordeği yedim demiyonda....
lesliede var o hareket zaten ama tek yapmayı hıc dusunmemıstım..misal gittim tuvalette yaptım hemenDi mi yanibugünkü ajanligimdan ayakta mekik diye bir sporun olduğunu öğrendim 4. Takımdan mesela :)) hemen yapmam lazım dedim :))
bacım neden biz ha neden.. anlatsana birazaaay iki gün sonra size rakip olcem çok heycanlııııı :)
dünkü menün nerde bacım???
yok genişletmez dikleştirir :)
Ayy inşallah rakibem :)M minnakkelebekim rakibem bakıyorum da bu yarış en çok sana yaradı. İki kilo mu vereceksin napacaksın? Menün de sporun da süper. Bakalım cuma kim kazanacak
lesliede var o hareket zaten ama tek yapmayı hıc dusunmemıstım..misal gittim tuvalette yaptım hemen![]()
![]()
bacım neden biz ha neden.. anlatsana birazaaay iki gün sonra size rakip olcem çok heycanlııııı :)
dünkü menün nerde bacım???
yok genişletmez dikleştirir :)
bunu yapmaya calısıyodum da bilgisayar takıldı mallık oldu oralarda sorry M minnakkelebekimEki Görüntüle 1837740 yapacammm ulann yapacammmm
All yaptımmm..
Şimdi neden biz anlatsana biraz kaptancımmkollontai
![]()
![]()
![]()
bacım neden biz ha neden.. anlatsana biraz![]()
-bunu yapmak ıstemıstım-
Annaaaaa kızın üzülmedimi kestiniz için annemler kurbanlık koyun almışlardı kardeşim toplasan 3-4 kez ot verdi hayvanı kestiniz siz diye kaç yıl kin tuttu annemle babamaKız biz aldık geçen sene kızım istedi diye. Ölür diye almıştık ama eşim çok sever tavuk horoz falan.. öyle bir güzel baktı ki kocaman horoz oldular. Kesik yedik..
Kuzum vallahi yokluktan oda spordan sayılıyor bizde işte200 ip atlama ne zamandan beri spordan sayılıyor hımmmm.... başka sorum yok hakim hanım..... biz onu çerez niyetine zıplıyoz -- bende ki de havalara gel :)))