- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #193.861
Guncelin kac nilgun abla 76küsür okudum ben bugun sankiKızlar telden giriyorum birisi benim hedefi 72 yapabilir mi lütfen...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guncelin kac nilgun abla 76küsür okudum ben bugun sankiKızlar telden giriyorum birisi benim hedefi 72 yapabilir mi lütfen...![]()
hmm ondan olsun bğir sıkıntı olmasın bu arada bi arayıp sesini duyayım olmadıSınavları varmış ondan galiba...
o ne diyecektim kiiisu içiyorum zaten.neyse tomarla bolero getirttim artık onları içerim.
bende şekerim tek cahil sen değilsinBolero nedir yahuuilk defa duyuyorum.İçecek konusunda susuz yaşayamadığımdan galiba.Birde ayran ve soda yetiyor.Hiç öyle içecek bölümlerine bakmıyorum o yüzden marketlerin.Çok cahil kalmışım yahuuu
![]()
hmm öğrenmiş oldukbolero bizdeki nazo link tarzı toz içeceklerin yağsız şekersiz glutensiz versiyonu Türkiye pazarlarında satışı yok işte yurt dışından getirip satıyorlar.
Evet canım 76.2 canım,:)Guncelin kac nilgun abla 76küsür okudum ben bugun sanki
ben düzelttim şekerimKızlar telden giriyorum birisi benim hedefi 72 yapabilir mi lütfen...![]()
Ay sağol kaptanım :)4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:güncel .....hedef 63
nilsub: 72
savurgan:güncel 69.900 hedef 68
inatettimolacak:güncel 80,9 hedef 78
toplight güncel 72,4 hedef 68,9
Tatlitambak guncel 80.9 hedef 78
melanpusefe güncel 70,8 hedef 68
ben düzelttim şekerim
Senide öptüm şekerim..4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:güncel .....hedef 63
nilsub: güncel 76,2 hedef 72
savurgan:güncel 69.900 hedef 68
inatettimolacak:güncel 80,9 hedef 78
toplight güncel 72,4 hedef 68,9
tatlitambak guncel 80.9 hedef 78
melampusefe güncel 70,8 hedef 68
Teşekkür ederim Canım küçük tuvalette hiç sıkıntı yok. Gece de 3 saatte bir kaldırıyorum.Şimdilik iyi gidiyor ama büyükte hiç ilerleme kaydedemedikkolay gelsin Can'ım.zor bir süreç ama kararlı olmak gerekir. alıştımı kızın tuvalete? Nasıl gidiyor eğitim?
Oluyormuş demekki.Kizz gelinden zayif kaynana mi olurbenim annem de yarimin annesi de tontik ama ben de onlarla ayni kulvara girmek üzereyken yeter uleynn demistim
![]()
evet canım geçen hafta tatildeyken çok yemiştim evime dönünce çok rahat vermiştim kiloyuSen yüzde 2 yapmıştın değil mi
öğlen yediğimden dolayı öyle oldu canım yiyemedim hemen doydum akşam :) yoksa doyana kadar yiyorumCanim sen iyice azaltmissin ya menuleri, metabolizmani yavaslatma bu sekilde dikkat et.
Slm kızlarrrr ayyy az önce eşime şaka yaptım fena kızdı arkadaş aradı ne yapıyorsun iftardan sonra kızlarımızı parka götürelim bide kahve içelimmi tamam dedim döndük dolandık araba park yerleri dolu neyse uzakda bir yere park ettik tam avmden içeri girecem enemmm shopların dibinde park yerinde eşimin arabası kızzz bu benim aşkoşun arabası dur dur şuna şaka yapalım dedim kağıt varmı dedim arkadaşa çantasından çıkardı bendede kalem aldım elime kağıdı aynen şöyle yazdım bana bak tipsiz avmnin dibine park ediyorsun bizler çoçuklarımızla yürümek zorunda kalıyoruz bidaha yakın yere park edersen lastiklerini patlatırım yazdım sileceğin önüne sıkıştırdım kağıdısonra gezdik tozduk geldik eve 20-25 dk sonra eşim geldi veeeee arabadakii kameranın kartını çıkar laptopdan bak kim leeeennnn bu manyak şimdi ben polise gideyimde görsün dedi
bende çıt yok tabikiii beni görünce aynen şöyle oldu
sonra bana bakıp hangi ülkenin delisisin sen leeeennn dedi
kocaman kadın oldun aynı 15 lik ergen diyor
homurdana homurdana dışarı gitti
![]()
ilk gün sadece patates ikinci gün sadece sebze 3 gün sadece ızgara yedim. arada meyve yedim. bol su içtim canım diğer günler normal yedimNasıl bi diyet yapmıştınki tatlım?
Vayy vayy vayyyEki Görüntüle 1846829
Bu attığım adım
Eki Görüntüle 1846830
Bu yaktığım kalori
Eki Görüntüle 1846831
Buda sure
Şimdi evde olup oruçlu olmayanlar kaldırın totoları...ben ağırlıklarımı takıp yaptım..
Alttakide km
T tatlitambak | ![]() ![]() | - |
Y Yuppiyayye | ![]() | - |
![]() | ![]() | - |
![]() | ![]() ![]() ![]() | ![]() |
M melampusefe | ![]() | - |