• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar selaaam, ben bi fırsat bulmusken bilgisayarı da sunum icin acmısken gireyim bakayım dedim :)

iyi geceler kızlar,
ben biraz kötüyüm..beklenen regli baya gecikmeli geldi 2gündür ne yediysem çıktı dışarı o yüzden yazmıyorum
spor da yok tabı..yarın deney pazartesı sınav var..bı ses vereyım dedım merak etmeyın benı bıkac gune toparlarım ınsallah

slm kızlar geçmişi okumadım cuma günü dışarı çıkmıştık yolda yürürken bir sancı iki büklüm eve zor attık kendimizi ilaçlarımı içtim hemen cumadan beri tuvaletten çıkamadım taş düşürüyorum o yüzden gelemedim sürekli bir sancı yanma merak etmişsinizdir iyi olunca gelirim öpüyorum hepinizi havalar ısındı bol su için kızlar....

günaydın hanımlar..
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek ebrusonmez ebrusonmez
hafta sonu bildirimimi yapmadan önce 92,8 kiloya düşmüşüm hyaber vereyim dedim :KK66:

cuma iftar:
fırında soslu tavuk
emeksiz
sahur:
dukan klasik kahvaltı

cumartesi iftar:
şehriyeli domates çorbası
kavun karpuz sahur:
kavun yoğurt

pazar iftar:
mercimek çorba
karpuz bol su
sahur:karpuz peynir yumurta ekmeksiz

ekmeği bırakın yemek yiyecek halim yok dün iftara yakın fenalaşıyordum o kadar sıcakki

birde iftar saati sakatlandım dizim acıyor basamıyorum doktora gittim menisküsten şüpheleniyor emara yolladı öğleden sonra saat 2 de emara gireceğim bu sıcakta nasıl olacaksa
Gecmis olsun hepinize kızlar :( Umarım hepiniz iyilesirsiniz bir an önce

Öncelikle soran herkes sağolsun daha iyiyim toparladım biraz.. Kızlaaarr bugün burasııı nasııll sıcaaakkk anlatamam beynim kaynadı gelene kadar..sabah erken gidiyorum akşama kadar tepemizde on tane klima anlamamısım sıcagı..

T tatlitambak bakın ben onu ikna edicem simdi.. yeme annemmm yeme kuzummm.. emeklerıne yazık etmeee.. Yok illa yicemm diyosan fururum seni bacım beni hanımefendi çizgimden kaydırma kızzz :sopa::sinirli::sinirli: bayramı düşün hani fit oluyoduk hava basıyoduk bayramda millete..burnundan getiririm valla 1catal bıle surersen agzına :KK20::KK20:

kollontai kollontai hosgeldın canım özlettin kendini sen gittin kıran girdi takıma perişan olduk hepimiz.. :( ama geldiğine göre hepimiz düzelicez ;)

Öncelikle soran herkes sağolsun daha iyiyim toparladım biraz.. Kızlaaarr bugün burasııı nasııll sıcaaakkk anlatamam beynim kaynadı gelene kadar..sabah erken gidiyorum akşama kadar tepemizde on tane klima anlamamısım sıcagı..

T tatlitambak bakın ben onu ikna edicem simdi.. yeme annemmm yeme kuzummm.. emeklerıne yazık etmeee.. Yok illa yicemm diyosan fururum seni bacım beni hanımefendi çizgimden kaydırma kızzz :sopa::sinirli::sinirli: bayramı düşün hani fit oluyoduk hava basıyoduk bayramda millete..burnundan getiririm valla 1catal bıle surersen agzına :KK20::KK20:

kollontai kollontai hosgeldın canım özlettin kendini sen gittin kıran girdi takıma perişan olduk hepimiz.. :KK43: ama geldiğine göre hepimiz düzelicez :KK66:
Naptın regl oldunmu?geçtimi sancıların?

Bu arada regliden dolayı niyetli değilim..Erkenden de bitiriyorum günü yemeğimi yicem birazdan. Malum geçen haftayı tarihe gömmem lazım

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak

Sabah
1bardak tarçınli süt
2parca ceviz

Öğle
1sade kahve sınav vardı deney vardı fırsat olmadı

Akşam
1kucuk patlıcan ve kabagı tost makınesınde ızgara yaptım üzerine 2yk yoğurt
1parcada tavuk hasladım

Yesılcay sodayı da attım dolaba bu aksam gomerım onu da..

Su: 2lt cıvarı su anda yatana kadar 3e tamamlarım rahatca
Spor: servısten erken inip yürüyeyim dedim bi de pazar yaptım sıcagın altında 1saat dolandım resmen aksama sancım artmazsa eklerım bıseyler daha yazarım yaparsam..

Fazla kaçırmayın siz de sakın iftarda canlarım :KK15:

1 haftadır kaçamak yapmadım diyerek önden izin alacağınımı sandın :KK48: sen önceden çok kaçamak yaptın bak bu ara süper gidiyorsun azmini bozma derim ben.Yeme kendini tut hazır tıkır tıkır kiloların gidiyorken

Iste beni de durduran tek şey bu 79 larda iken tekrar 80 lere çıkmamak. Çok haklısın vallahi.

kollontai kollontai hosgeldın canım özlettin kendini sen gittin kıran girdi takıma perişan olduk hepimiz.. :KK43: ama geldiğine göre hepimiz düzelicez :KK66:

Anlaşıldı canım. Yemem kız 78 e çok az kaldı. Bugün 79.4 tum

Sahur
Bol yumurtalı menemen
Süzme peynir
Salatalık domates
Yarım dilim ekmekle tahin pekmez
2 yk yoğurt

iftar
1 kepçe tarhana çorbası
Kağıt kebabı
salata
1 bardak ayran.

şu 2lt
Spor yok...
Bugün 9 gün regl arasından sonra ilk orucumdu bayagi halsiz kaldım.
Tatlı yemedim kızlar.
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak

Kızlar bugün ne sıcaktı yaa daha yeni kendime geldim.Bugünün menüsünü paylaşayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sahur: sucuklu yumurta (çok canık çekmişti çekmez olaydı bütün gün mahvoldum )+1 dl pide+1 kk peynir
İftar:1 kase çorba+1 bardak ayran+2 kaşık kuru fasulye+ salata
Ara:1 porsiyon meyve+6 adet yaprak sarma
Spor:yok
Su:2 lt ti geçerim
İyi geceler kızlar

Kızlar sanırım yanlış bi zamanda başladım diyet yapmaya:(
Eşim oruç tutuyo kıyamıyorum ona kız bana kalıyo ;işe yeni başladım iş ; geç yat erken kalk ;sıcaklarda boğuş;kızla ilgilen saftım kaydı :(((
Menüm:
Sabah:
1 simit
1dilim peynir
Ara:2 hurma
Öğle :2 kaşık makarna
1 kaşık yoğurt
1lokma pide
5 zeytin alakasız ama canım istedi
2 kaşık dondurma
Akşam:
Yarım kase tarhana
2 yk kabak
3 taze fasulye kavurması
1 patlıcan dolmsı
Yogur
Spor:yok
Su4lt asırı sıcak buharlasıcaz

Bu arada regliden dolayı niyetli değilim..Erkenden de bitiriyorum günü yemeğimi yicem birazdan. Malum geçen haftayı tarihe gömmem lazım

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak

Sabah
1bardak tarçınli süt
2parca ceviz

Öğle
1sade kahve sınav vardı deney vardı fırsat olmadı

Akşam
1kucuk patlıcan ve kabagı tost makınesınde ızgara yaptım üzerine 2yk yoğurt
1parcada tavuk hasladım

Yesılcay sodayı da attım dolaba bu aksam gomerım onu da..

Su: 2lt cıvarı su anda yatana kadar 3e tamamlarım rahatca
Spor: servısten erken inip yürüyeyim dedim bi de pazar yaptım sıcagın altında 1saat dolandım resmen aksama sancım artmazsa eklerım bıseyler daha yazarım yaparsam..

Fazla kaçırmayın siz de sakın iftarda canlarım :KK15:
Hani menü nerde canım nerdeyse hiçbişey yememişsin...

ayyy aynı ben :))) yemekler sizin olsun verin bana aburcuburlarımı :))))
Bende pilavı çok yerdim hemen hemen herakşam nerdeyse şimdi davetli olduğum heryerde pilavvv dün eşimin arkadaşları çağırdı ben gitmedim ne yiyecemkiii dedim kebab salonunda ne olur çorba pide pizza pilav kebab aşkım sen git ben şimdi onun yağı bunun soğanı derken hiç iç açıçı olmuyacam dedim tamam dedi gitti zaten sadece 1 kişinin eşi gelmiş başka bayan yokmuş:63:pazar günü gittiğim yemekdede tabağımdaki pilavı ye bebeğim diye kızıma yediriyorum 2 küçük kaşık sonrası yeterrr mummyyy yeterrrr çukkk yersem göbüşüm çıkar niye sen yemiyonda bana yediriyorsun hıhhhh hıhhh :eek:diye hesap soruyor cadııımmm yemediyaaa kızzz :KK48:onun kAdardamı olamıcaz çoçuk 5 yaşında bak daha :KK53:

günaydın hanımlar
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek ebrusonmez ebrusonmez
dünki menüm iftar (iftar demeyelimde malum hastane işleri niyetli değildim)
bir kase yağsız mantı yoğurtla
bir bardak ayran

sahur:dukan lavaş arası yumurta hindi jambon
bir bardak ayran

toplamda 4,5-5 litre su

resmen susuzluğumu dindiremiyorum sıcaklar beni çok etkiliyor hep başım ağrıyor...

Back
X