• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün sahurdan önce 12 de
1 seftali

1.30 sahur
2 yumurtadan Lorlu omlet
salatalık domates
süzme peynir

iftar
1 kase mercimek çorbası
güveç
3 yaprak sarma
1 lokma Kıymalı börek tadımlık yani
Salata

çay +2 catal sütlü irmik tatlısı.
Bugün oruç ta çok zorlandım anlatamam. 3 lt su ic misimdir. Ve yeme isteği çok fazla vardı kendimi en fazla bu kadar kontrol edebilirsiniz.
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak

İyi geceler kızlar bende bugünkü menümü paylaşayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sahur:1 dl tam tahıllı ekmek+1 kaynamış.yumurta+1 kk peynir+4,5 adet zeytin+1 bardak ayra+domates,salatalık.nane filan

İftar: 1 kase çorba+3 kaşık etli bamya+salata+yarım dilim karpuz+1 bardak ayran
İftardan sonra: dondurma yedim kızlar 3 top filan eder
Su:2 lt yi geçer
Spor:yok

"toplight, post: 47020481, member: 60804"]ayy kızlar öğleyşin bu sıcakta 4 km yürüdüm dilim damağıma yapıştı bi de sahur yapmamışım bugün susadım anlayacağınız fena iftar olsa da bol su içsem

şekerim saf zeytinyağlı veya defne ya da bıttım sabunu kullan şampuanı bırak bi de emzirme döneminde çok oluyo içini ferah tut

hiç bahsetmedi mi kız daha önceden 2 seneliğine gidiyorda
İşte eşimle bu yüzden anlaşamıyorlar yavrummm bunlar hiç birşey demezler son dk gölü atarlar hep hatta geçen eşimle babası tartışdı eşim hak koydu türkiyedeki evide büyük görümceme çarşının göbeğindekinide küçük görümceme vermişler banada dediki bütün mallarımı kızlarımı yavaş yavaş su yolu gibi vericem öldüğümde oğlum süprizle karşılaşcak bağırsada çağırsada ben yokum ama çok zevkli iş yapıcam oğlan çoçuklarından nefret ediyorum hiç oğlum olsun istemedim düşünsene çalış et kızların sefilliği çeksin elin kızı gelsin sefa sürsün ama biz öyle anne baba değiliz biz kızlarımıza yedircez dedi meğer bundan dolayı demiş eşimde öğrendi çıldırdı:KK12:kayınpeder sanane lannn benim malımdan istediğime veririm sen kimsin dedi benimkide nasılsı n iyiyim tarzı konuşuyor yine son dakika gölü attılar yine söylemediler ben duydum görümcemin kızından kv sordum oda onayladı:kızgın:eşime dedim defolup gitsinler banane dedi adam nasıl kızmışsa:olamaz:

gel tatlımö gel özlüyoz

bence de betüş katılıyom sana

çok alemsin tatlım yaa sesli güldüm inan işyerşinde
He kızzz kim beni tanısa dünyanın en pozitif enerji saçan insanısın insan senin yanında yaşlanmaz diyorlar eşim hariç ooo çuuuuukkk kızıyor bana 15 lik ergen nerdesin diyor eve girerken
:KK39:

yaaa face den mi geldi mesaj kk dan mı millet anacım organiği bozuldu bi garip oldu
Yaaa oluyor kızlar öyle şeyler bi sitede kiloyla ilgili konuşup fikir alış verişi yapıyoruz 1 tane bayan benim annemlere yakın oturuyormuş hatta derken msnden konuşma kararı aldık başladık konuşmaya havada türkiyede çok sıcakmış 1 bayan dediki canım ayağa kalk bakayım boyun uzunmu bende mal mal kalktım vallahi taşsın falan derken eşimde birşey sormak için ıdaya girdi ben kemarayı unut eşim o neeee dedi ne ne dedim anammmm kemaradakiii görüntüyü aklımı aldı:eek::skandal::skandal:eşime dışarı çık dedim kıza başladım saymaya senin m.... Lerini keserim kıtır kıtır :sopa:ne çıkarıyorsun takkelerinden ağzını burnunu kırarım diye :ukala::ukala:burhan altıntopa bağladım kızım bak getirme beni oraya senin m... Lerini nişan taşına bacaklarını taksime bağlarım dedim panikden ne dediğimide bilmiyom:KK56:o oldu bidaha kimseciklere özel hotmailimi msnmini vermedim valla bak uslu çoçuk oldum:süslü::süslü:
dur daha sen kaç kg ları daha görcen seni zayıflatacaz biz[/QUOTE]

Menüm kızlaaar;
morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
1poğaça (yuhlanmayı hakediyor bikiyorumama gece 2 de yatıp sabah 8 de işe gittim ;(
Ara :1dilim karpuz
Öğle:
3 tane küçük dolma
1 kaşık yoğurt
1 dilim karpuz
Akşam;
1 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık patates salatası
1 tane patlıcan dolması
Yoğurt
Spor: bugün hiç oturmadı
Su; 4 lt
Ne kadar enterasan bir menüüüü :KK53:bide patlıcan turşusu olsaymış kadro tam olurmuş bakkk:KK68::KK68:şakaaa şakaaaa öğlen dolma yemişsin yavrucum akşamında niye yiyorsun biri biber biri patlıcan olsada fark etmez içi aynı sonuçda:mad:ilk kilolarımı verirken akşamları hep salata çeşitleri oldu yada 50-100 gr arası ızgara et yanına salata yedim yağsız bol limonlu unutma başarmak için otaaaaa saldırcaz:KK66:

İyi geceler kızlar bende bugünkü menümü paylaşayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sahur:1 dl tam tahıllı ekmek+1 kaynamış.yumurta+1 kk peynir+4,5 adet zeytin+1 bardak ayra+domates,salatalık.nane filan

İftar: 1 kase çorba+3 kaşık etli bamya+salata+yarım dilim karpuz+1 bardak ayran
İftardan sonra: dondurma yedim kızlar 3 top filan eder
Su:2 lt yi geçer
Spor:yok
Bence menün güzel bebiş dondurma hariç onuda light ve vanilyalı olursa birşey olmaz demişti diyetisyenim :KK66:emin değilim kilo yaparmı yapmazmı bende onun yalancısıyım:KK70:ben yemedim :KK68:sporu iftardan sonra yapabilirsin binlerce video var youtubeda hiçbir şey yapamazsan geniş basenli leslie ablamla yürü :KK66:

Kızlar ben bugünki menümü söyleyim hemen
Yarın kızımın doğumgünü var.hayatımın renklenmesinin, gerçek aşkın 3.yılını kutluyoruz. O yüzden pek giremeyebilirim sabahta doktor randevum var. Koşturmacalı birgün olacak yani.

Sabah
Nescafe
Yarım pizza poğaça
Öğlen
Türk kahvesi şekwrsiz
Nescafe
Akşam
Yarım porsiyon Mkarna
1,5 pirzola tavuk fırında yaptım Mangal gibi oldu
Bol salata
2 top da dondurma

Ya cok sagliksiz besleniyorsun, uzun vadede zarar gorursun boyle gidersen; dikkat et biraz. Ben makarnaya hic karsi degilim de ogun atliyorsun oglen yok mesela, sabah yedigin de zaten cok gereksiz bir sey. Hic sebze-meyve yok 0 vitamin.

Bence menün güzel bebiş dondurma hariç onuda light ve vanilyalı olursa birşey olmaz demişti diyetisyenim :KK66:emin değilim kilo yaparmı yapmazmı bende onun yalancısıyım:KK70:ben yemedim :KK68:sporu iftardan sonra yapabilirsin binlerce video var youtubeda hiçbir şey yapamazsan geniş basenli leslie ablamla yürü :KK66:
Ben de dondurmaya okeyim ya yine en hafif tatli o, bir de bu sicaklarda guzel gidiyor. Hele ki top dondurma olduktan sonra bana daha hafif geliyor yani.

kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek ebrusonmez ebrusonmez

günaydın hanımlar önce dün ki menümü söyleyeyim..
iftar:
hiçbir şey
şaka değil burası o kadar sıcakki mercimek çorbam kokmuş 2-3 saat dışarda kalmıştı eşim dolaba geç koymuş...
ağzımın tadıda çok bozuktu..2ya da 3 tane ekmeksiz köfte yedim kocaman bir bardak suyumu içtim yattım..
sahur:
hiçbir şey
şaka değil..
ağzımın tadı bozuktu dün yumurta burnuma koktu su bile gırtlağımda acı bir tat bırakıyordu..bende buz gibi 1 dilim kavun yedim 1,5 litre kadar su içtim ve yattım..

bakalım bugün nasıl bir akibetim olacak..

Valla tatlım iftardan sonra bi bakıyorum zaman hoop geçmiş.Spor yapasım gelmiyo :( ben ramazandan vazgeçtim artık ramazandan sonra bakıcam

Ben de dondurmaya okeyim ya yine en hafif tatli o, bir de bu sicaklarda guzel gidiyor. Hele ki top dondurma olduktan sonra bana daha hafif geliyor yani.
Evet bende dün dayanamadım yedim :) yaa bide ramazan insanın canı tatlı çekiyor.Evde şerbetli tatlı var Allahtan şerbetli tatlı sevmem :KK48: bide geçen hafta güllaç yapıp yemiştim.Oda çok hafif oluyo bide dolapta soğudummu ohh mis.

Ahh be tatlım ben bu hantallıkla nerde başlıycam :KK43: sen sağlam spor yapıyodun başlamadan önce,kilo fazlanda yoktu ona rağmen perte çıkarıyor dimi :KK70:
ama yok ya onun 4 tane pre-bbg haftasi var, oradaki egzersizler cok da agir degil. Mesela snavi diz ustunde falan cektiriyor. Snav cok zor ya resmen; dunku antrenmanda herhalde 80-100 tane cektim ama artik 1'er kiloluk agirliklarimi kaldiramiyordum antrenmanin sonunda o derece.

kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek ebrusonmez ebrusonmez

günaydın hanımlar önce dün ki menümü söyleyeyim..
iftar:
hiçbir şey
şaka değil burası o kadar sıcakki mercimek çorbam kokmuş 2-3 saat dışarda kalmıştı eşim dolaba geç koymuş...
ağzımın tadıda çok bozuktu..2ya da 3 tane ekmeksiz köfte yedim kocaman bir bardak suyumu içtim yattım..
sahur:
hiçbir şey
şaka değil..
ağzımın tadı bozuktu dün yumurta burnuma koktu su bile gırtlağımda acı bir tat bırakıyordu..bende buz gibi 1 dilim kavun yedim 1,5 litre kadar su içtim ve yattım..

bakalım bugün nasıl bir akibetim olacak..

ahahahaaa bu gü ölü taklidi yap bence.... sana akşamlar olmaz bu gün.....

ben hayvan gibi yedim yedim yedim... bir de baş ağrısı tuttu oyyyy içtim ilaçları - ki hiç içmem - sızmışım o kadar yemenin üstüne sahurdada yedim yedim yedim.... ben yedikçe doymuyorum bütün ayarlarım bozuldu yeminle....

akşam azcık trambolinde zıpladım 40 tane fala bacak hareketleri yaptım.... öyle tempolu uzun süreli spor yapamıcam anlaşılan ramazan sonuna kadar..... bari yattığım yerde debeleneyim diyorum .....

Valla tatlım iftardan sonra bi bakıyorum zaman hoop geçmiş.Spor yapasım gelmiyo :KK43: ben ramazandan vazgeçtim artık ramazandan sonra bakıcam

hıhhh aynı ben.... zaten çok geç okunuyo ye topla saat oluyo 9 buçuk o saatten sonra ayy gece kalkçam telaşı....

ama yok ya onun 4 tane pre-bbg haftasi var, oradaki egzersizler cok da agir degil. Mesela snavi diz ustunde falan cektiriyor. Snav cok zor ya resmen; dunku antrenmanda herhalde 80-100 tane cektim ama artik 1'er kiloluk agirliklarimi kaldiramiyordum antrenmanin sonunda o derece.
ramazandan sonra başlayabilirim canım.Başlamadan önce senle konuşalım ama tecrübelerini anlat.Benim spor koçum olurmusun :KK48: başına bela alıcan haberin olsun

ahahahaaa bu gü ölü taklidi yap bence.... sana akşamlar olmaz bu gün.....

ben hayvan gibi yedim yedim yedim... bir de baş ağrısı tuttu oyyyy içtim ilaçları - ki hiç içmem - sızmışım o kadar yemenin üstüne sahurdada yedim yedim yedim.... ben yedikçe doymuyorum bütün ayarlarım bozuldu yeminle....

akşam azcık trambolinde zıpladım 40 tane fala bacak hareketleri yaptım.... öyle tempolu uzun süreli spor yapamıcam anlaşılan ramazan sonuna kadar..... bari yattığım yerde debeleneyim diyorum .....
Nasıl yiyosun o kadar ?Ben iftarda suyu içiyorum 2 bardak bide çorba sona mideme kramp giriyor bişey yiyemiyorum.Sonra bi yarım saat sonra 2 lokma bişey bitti gitti oluyo.Ama meyve atıştırma modum oluyo iftardan 2 saat sonra filan meyve,dondurma, tatlı gibi şeyler yiyorum.Midem küçülmüş galiba öyle birden yiyemiyorum

hıhhh aynı ben.... zaten çok geç okunuyo ye topla saat oluyo 9 buçuk o saatten sonra ayy gece kalkçam telaşı....
Aynen yaa sofradan kalk topla et 9 buçuk sonra çay faslı azcık dinleneyim diyosun oluyo 10.30 sonrada ertesi güne hazırlık hadi yattım kalktım sabah oluyo.Ben bide işte eve gidince dayanamıyorum iftara kadar uyuyorum yoksa uykusuzluk mahvediyor beni

Back
X