"toplight, post: 47020481, member: 60804"]ayy kızlar öğleyşin bu sıcakta 4 km yürüdüm dilim damağıma yapıştı bi de sahur yapmamışım bugün susadım anlayacağınız fena iftar olsa da bol su içsem
şekerim saf zeytinyağlı veya defne ya da bıttım sabunu kullan şampuanı bırak bi de emzirme döneminde çok oluyo içini ferah tut
hiç bahsetmedi mi kız daha önceden 2 seneliğine gidiyorda
İşte eşimle bu yüzden anlaşamıyorlar yavrummm bunlar hiç birşey demezler son dk gölü atarlar hep hatta geçen eşimle babası tartışdı eşim hak koydu türkiyedeki evide büyük görümceme çarşının göbeğindekinide küçük görümceme vermişler banada dediki bütün mallarımı kızlarımı yavaş yavaş su yolu gibi vericem öldüğümde oğlum süprizle karşılaşcak bağırsada çağırsada ben yokum ama çok zevkli iş yapıcam oğlan çoçuklarından nefret ediyorum hiç oğlum olsun istemedim düşünsene çalış et kızların sefilliği çeksin elin kızı gelsin sefa sürsün ama biz öyle anne baba değiliz biz kızlarımıza yedircez dedi meğer bundan dolayı demiş eşimde öğrendi çıldırdı

kayınpeder sanane lannn benim malımdan istediğime veririm sen kimsin dedi benimkide nasılsı n iyiyim tarzı konuşuyor yine son dakika gölü attılar yine söylemediler ben duydum görümcemin kızından kv sordum oda onayladı

eşime dedim defolup gitsinler banane dedi adam nasıl kızmışsa
gel tatlımö gel özlüyoz
bence de betüş katılıyom sana
çok alemsin tatlım yaa sesli güldüm inan işyerşinde
He kızzz kim beni tanısa dünyanın en pozitif enerji saçan insanısın insan senin yanında yaşlanmaz diyorlar eşim hariç ooo çuuuuukkk kızıyor bana 15 lik ergen nerdesin diyor eve girerken
yaaa face den mi geldi mesaj kk dan mı millet anacım organiği bozuldu bi garip oldu
Yaaa oluyor kızlar öyle şeyler bi sitede kiloyla ilgili konuşup fikir alış verişi yapıyoruz 1 tane bayan benim annemlere yakın oturuyormuş hatta derken msnden konuşma kararı aldık başladık konuşmaya havada türkiyede çok sıcakmış 1 bayan dediki canım ayağa kalk bakayım boyun uzunmu bende mal mal kalktım vallahi taşsın falan derken eşimde birşey sormak için ıdaya girdi ben kemarayı unut eşim o neeee dedi ne ne dedim anammmm kemaradakiii görüntüyü aklımı aldı

eşime dışarı çık dedim kıza başladım saymaya senin m.... Lerini keserim kıtır kıtır

ne çıkarıyorsun takkelerinden ağzını burnunu kırarım diye

burhan altıntopa bağladım kızım bak getirme beni oraya senin m... Lerini nişan taşına bacaklarını taksime bağlarım dedim panikden ne dediğimide bilmiyom

o oldu bidaha kimseciklere özel hotmailimi msnmini vermedim valla bak uslu çoçuk oldum

dur daha sen kaç kg ları daha görcen seni zayıflatacaz biz[/QUOTE]