- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #194.921
Kesip yer artık tanımadın mı betüşü :)))Kızz evde civcik bakılırmı deluuuuu......
Büyüyünce ne yapacaksın...
Çatala takar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesip yer artık tanımadın mı betüşü :)))Kızz evde civcik bakılırmı deluuuuu......
Büyüyünce ne yapacaksın...
Ne farkı varki ben hala anlamışdeğilim. Vucud fazla kanı (veya her neyse içerdeki :)) ) atmıyormu sezeryanlaSezeryan canıııımmm içerde bi beş aylık daha kalmış sankimmm![]()
Bi sen okudun galiba mesajımı canım :) Kırmızı kırmızı yazdım bi de dikkat ceksin diye.Asıl olacak o tatlım benim için farketmez ama 1 hafta mola fena olmaz :)
ay anacım beni delirtmeye çalışıyo, ha boşandım boşancam modundayım, bide evde sürekli fenalık bastı valla 15 gündür !!!!nee tıp mı okucekmiş.... ay ben bunlara bebe yapın diyorum bunlar kendi bebeliklerine geri dönmeye çalışıyo.... daha zor bi bölüm bulamamış mı ayrıca :)
ben evet oyunu kullandım tatlım paylaşımda, bide takım içi oylamayla uğraşmayalım diye :)Hanımlar biliyorsunuz 5 Temmuz bayram ve 8 Temmuz da cuma oldugundan bildirim günü ancak bayram tatili cok uzun o cuma herkes memleketinde vs olabilir. Bu yuzden o hafta ve sonraki haftayı birlestirmek icin oylama acıldı gruplar arasında. Yani 8 Temmuz'da bildirim yapılmayacak, 2 haftalık bildirim 15 Temmuz'da yapılacak. Hepiniz icin uygunsa bu etap birleştirilme durumu icin "Evet" oyu kullanalım :)
Okudum okumasınada oyu nere kullanıcam bilmiyorumBi sen okudun galiba mesajımı canım :) Kırmızı kırmızı yazdım bi de dikkat ceksin diye.
Beni mi sallamıyorsunuz nedir anlamadım ki ya? Keyfime soruyorum sanki :)
Hay maşallah sendeki bu azim örnel alınası vallaTam yazacaktim ki kaptan da yazdi..benim icin farketmez siz nasil uygun gorurseniz oyl olsun tartimdan aynisini aldim onj anneme birakicam 1haftadir ayni anda ikisiyle de tartiliyorum sonuclar ayni cikiyo degisiklik olmadan rahatca bildirim yapabilicem yani..ama birlestirme karari da mantikli olmus..siz nasil isterseniz yani kaptanlarimkollontai
morordek
Bi sen okudun galiba mesajımı canım :) Kırmızı kırmızı yazdım bi de dikkat ceksin diye.
Beni mi sallamıyorsunuz nedir anlamadım ki ya? Keyfime soruyorum sanki :)
Kızlar ben bugünkü menümü paylaşayım
İftara davetliydim mecbur herşeyden az az yedim
kollontai
morordek
nilsub
Sahur:1 dl tam tahıllı ekmek+yarım dl pide+ kaynamış yumurta+1kk peynir+5 zeytin+yarım kasw yoğurt
İftar: yarım kase çorba+3 kaşık barbunya+2 kaşık fırında patlıcanlı kebap+1 kaşık pilav+salata+1 bardak limonata
1 porsiyon tatlı
Bugün gözümün önü karardı durdu tatlı yedim şekerim yükselsin diye.yarın oruc ara vericem mecbur.iyi geceler kızlar
Canım ben takım icinde görüslerinizi almak icin yazmıstım. kollontai oy kullanmıs zaten takım adına. Su an yapılacak bir sey yok yani :)Okudum okumasınada oyu nere kullanıcam bilmiyorumgenel paylaşıma nasıl girebiliyorum
Oy kullanmis kadar oldun canim, kaptanimiz yazmis zaten paylasima :)Bana uyar bebişhatta bak unutmayım diye telefonun takvim yerine kayıt yaptım kızzz herşeyi kayıt yapıyorum malum unutuyorum bu liseli gençler beni yoruyor çuuuukkk yoruyorlar beyin oyunu yapıyorlar
beyin bırakmadılar bende
gerçi regl olduğumuda kayıt yapıyorum manyağım lennnnn bennn
hele birde diyet defterim var bugün regl yoğun ne varsa not tut benim cadııı dede bak bunu oku ne yazıyor bana söyle diyor oda mazi defteri okur gibi heyecanla okuyor
dört döndüm adamın elinden alacam diyeee
nereyeeeeee nereyeeeeee oyumu kullancammm
![]()
Ayağına çorap yada yumuşak ev terliklerinden giy bende yapıyordum binada otururken bide kalın halı seriyordum alt komşuya sordum yooo hiç ses gelmiyor dedi="essam_027, post: 47095433, member: 117688"]İyigeceler kızlar tüm gün giremedim nete sabahtan beri bi oğlum bi temizlik bi yemek misafir utuuuu ..... bu kadar yoğun bi gün gecirmedim sanırım daha önce az öncede 35 dakika yürüyüş yaptım daha fazlasını yapmak istedim ama alt kattan vurmaya başladılardurdum artık neyse hepinize iyi geceler
Benimki tam şeker hastalığı değil canım hipoglisemi ve insülün direnci var , bi sonraki aşaması şeker hastalığı yani.Hepimiz potansiyel şeker hastasıyız.Düzensiz ve yanlış beslenmekten kaynaklanıyor.Evet kilo vermem lazım benim aslında 10 kg verdim baya rahatladım,en son tahlillerimde normal çıkmıştı ona güvenerek oruca başladım.Ya dün tansiyonumu ölçtük ablamlarda davetteydik oda yüksek tansiyon hastası malesef, tansiyonum baya düşük çıktı 9,5 gibi iftardan 1 saat sonra.Belkide tansiyondan dolayı göz kararması olmuştur bilemiyorum.Ama ben şeker düşmesinden çok çektiğimden ilk ondan korktum :)Şeker çok zor tatlım. Annem de ablama var ben de 2 gebelikte de çıktı. Potansiyel diyabet hastasıyım yani. O yüzden zayıflamak zorundayız bence....
acep benim gözümün kararmasi da ondan mi li. Yarın şekerini ölceyim bir.