Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eee ne edeyim rakibim betüşü korktular toplucaaa bu gidişle başımıza kalcak çoçuk zanedecek tüm erkiklerrr aynı benimkiii avrupa fonksiyonlu arada türk damarıda tutuyor :mad:bu kızı çoşturup :cool:biran önce gitsin diye yapıyorum:KK70::KK70:aramızda :sus::sus:çaktırma:KK66:
Hee bende de yok yalnız ex rakibem :) betülle kaderdaşız biz ühüüüü :KK61: bizi kimse almıyooo

boşanma gızzz kocalar karaborsa bak :)))
bekarlık sultanlıkmıs bilemedim diyorum sadece :) bi bosansam bi daha tovbe evlenmem kız ben manyak mıyım :))))

nerelerdesin canım yaa mumla aradım seni ne yapsam kuşana başlasammı yine sen ne yapıyon?
yada kuşanımsı işte acil kilo vermeye başlamam lazım:KK43:
sanırım ordekcigime yazmıssın bende cevap yazayım, ben dukana baslıyorum bugun 4 gun, istersen gel beraber yapalım saf pro???

Hee bende de yok yalnız ex rakibem :) betülle kaderdaşız biz ühüüüü :KK61: bizi kimse almıyooo
Anaaa sendemi bekardın kızzz enemmm üzülme bacım kollontai kollontai bacumuz avukat çıksında topluca boşanırız evde kalmışlar kampı kurarız:KK19:anca beraber kanca beraber :KK60:ne güzelde oluruz kızzz avukatından tut araştırma görevlisi öğretmen sekreter yukkkkk yukkkk :KK36:tüm erkikler pervane olurrr baştan söylimmm bende boşansam allah korusun birdaha tövbeeeee evlenmem :KK71:aynı kollantai gibi aklımı peynir ekmekle yemedim :KK36:

Anaaa sendemi bekardın kızzz enemmm üzülme bacım kollontai kollontai bacumuz avukat çıksında topluca boşanırız evde kalmışlar kampı kurarız:KK19:anca beraber kanca beraber :KK60:ne güzelde oluruz kızzz avukatından tut araştırma görevlisi öğretmen sekreter yukkkkk yukkkk :KK36:tüm erkikler pervane olurrr baştan söylimmm bende boşansam allah korusun birdaha tövbeeeee evlenmem :KK71:aynı kollantai gibi aklımı peynir ekmekle yemedim :KK36:
aklın yolu biiiir :))))

Bu hafta buralarda oldugum icin ve nispeten isim de az oldugu icin menülerinizi takipteyim hanımlar. Menü yazmayana eksileri basacagım ona göre :sopa: 4 Temmuz hedefleriniz de vardı zaten, bu hafta güzel menülerle gelirseniz bayram hediyesi veririm belki :KK72:

ayy ne hedefi ben ++++ larda çıkıcam bayrama.... hiç te rejşm mounda değilim :P

bekarlık sultanlıkmıs bilemedim diyorum sadece :) bi bosansam bi daha tovbe evlenmem kız ben manyak mıyım :))))

sanırım ordekcigime yazmıssın bende cevap yazayım, ben dukana baslıyorum bugun 4 gun, istersen gel beraber yapalım saf pro???

abbooooo.... o zaman iş bul bacım neyle geçincen.... hayat zor ben sana diyim.... sen o okulu kazancan da okucan da mezun olcanda iş bulcan da oooooo.............

ilk saf protein gunum bugun muhtemelen cok sıkıcı ve yorucu gececek ama en az 3 gun yapabilirsem 4 gun yapmayı planlıyorun :)
Canım ben bir ara dukan yaptım 3. Günün sonunda iş yerindeki herkes bişeyin mi var ne oldu diye Geldi yanıma protein diyetleri biraz halsiz bırakıyor dikkat et canım

abbooooo.... o zaman iş bul bacım neyle geçincen.... hayat zor ben sana diyim.... sen o okulu kazancan da okucan da mezun olcanda iş bulcan da oooooo.............
o isin kolay kısmı, aman zaten simdi bosamıyorum bosarsam dusunurum onu :)))

Canım ben bir ara dukan yaptım 3. Günün sonunda iş yerindeki herkes bişeyin mi var ne oldu diye Geldi yanıma protein diyetleri biraz halsiz bırakıyor dikkat et canım
bende cok yaptım canım, biliyorum saglıksız ama suan bi soka ihtiyacım var

Hadi ordan hepiniz bekarlık sultanlık dersiniz kocanızdanda vazgeçemezsiniz :63: türkiyede bekarlık iyi bişey değil malesef yurtdışında olsak ohh ne güzel.Türkiyede bekarım sevgili yapim desen yaşıtların % 98 i evli kalan %2 yi aradın buldun kafana uydu ohooo.Sevgiliyi geçtim arkadaşların hepsi evli hadi çık gezelim desen yok kocamdı, yok çocuğumdu ,olmadı kaynanamdı diye görüşemiyorsun.Hoş görüşsende anlaşamıyosun.Yani bekarlık hiçte sultanlık değil.Evli olsan alır kocanı gezersin hiç değilse.Olmadı çocukla uğraşırsın,evinle uğraşırsın sıkılacak zamanın kalmaz.Şimdi benim arkadaşlardan hepsi evlendi bi tanesi temmuzda evleniyor, tatile çıkacak arkadaşımda kalmadı.Napıcam ben şimdi hee söyleyin bakim bana :KK61: tok açın halinden anlamaz işte böyle

Piştttt canummmm korkutma bakimmm kızı bikerem her koca öyle değil ben türkiyelere giderim gezer tozar gelirim evliyim diye oturamam yaneee :KK76:yalnız adam dk başı liseli aşık gibi arar bi ara annemi sabahın köründe arayıp çıldırtmışlığı var yavrummm oğlumm bitanem internet varmı oralarda eşimde var anne dedi eee o zaman niye bakmıyorsun türkiyede saat kaç diye heee diye fırça atmıştı :63:valla yalan yok ne yapmak almak istediysem eşim sağolsun tamam dedi şimdi burun estetiği istiyorum arada vazgeçiyorum adam onu araştırıyor en iyi doktor kim diye :halay:hiç bir şeyime itiraz etmedi hiçbir fikrimi aman bu ne biçim fikir demedi :KK36:bide ağaç kovuğundan çıksaydı dadundan yenmezdiiii :rolleyes:
aman aşka geldin galiba geçen günde hiç şakadan anlamaz odun diyodun:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X