Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zor stresli ama inan şu son iki gün daha stresli ve üzgündüm yazıklarına aynen katılıyorum bütün kuzenlerim ve yiğenlerim askeriyede.. 8 nin de şuan hepsi izinleri iptal geri gittiler Allahım tez vakitte insanların kalbine merhamet versin erlerin başına gelenleri içim kaldırmadı uyuyamadım çok fena oldum :KK43: annanem kuzenlerimi geri göreve çağırdıklarında bide fotoğrafları görmüş sanırım fenalaştı hastaneye kaldırdık ..içim buz kesti Allah size de yardımcı olsun canım çok zor yaşadığımız şeyler hele hele bu yapılanı askeriyenin geneline maletmeye çalışanlar oldukça ... Rabbim vatanımızı milletimizi korusun içimizdeki bu kendini bilmezlere de tez vakitte kalplerine merhamet tohumlasın :KK43:
amin Canım o merhamet hepimize lazım. anneanne de geçmiş olsun

nilsub nilsub kız sen sahalara dönmedin mi daha! tez Zaman'da listeye girip yarışa başlamalısın. kaç kilosun bakayım?
kimse yokki nereye döneyim ....:eğlence:
hahhaha azıcık hakettin sende canım neyse güldürdün bizi Allah razı olsun:KK15:

merhaba hoşgeldin ben yeni üyeyim ismim Tuğçe
duyguda benim ortim olur:eğlence:
Yaz sıcağında mükemmel gider tatlım benim smoothielerde kışın soğukda miğdemi ağrıtıyor:KK12:yalnız eğer smoothie içip kalori hesabı yapmıyorum 3 litre su 700 ml yeşil çay bide 30 dk yürüyüş ertesi sabah hoppp -1 kilo çıkıyor:halay:kaç kez denedimde şimdi 1 gün öyle yaptım diğer günler sabah normal kahvaltı akşam smoothie içtim :eğlence:burda saat şuanda akşam 10:13
denemek lazım güzel gözüktü gözüme baya baya gece olmuş sizin orda.

kv gitti evden benn koşa koşa geldim valla :KK70:
çok özledim kız sizi valla kv ne spora nede rejime izin verdi resmen gün saydım :KK43:
pc yede format atılmıştı şuan şartlar gayett uygun bir yere kımıldamam :KK19:
kımıldarsan peşinden gelirim :KK55:
Bak hemen ben fesatlik yapayim :p bu senin orti kendine yeni ortiler buldu sen yokken :-)
ne yapayım talep çok...:KK70::KK70::KK70:

kv gitti evden benn koşa koşa geldim valla :KK70:
çok özledim kız sizi valla kv ne spora nede rejime izin verdi resmen gün saydım :KK43:
pc yede format atılmıştı şuan şartlar gayett uygun bir yere kımıldamam :KK19:
Ayyy benim kayınvalidemde kızımı doğurdukdan epey sonra 63 kilo olmuşdumda isveç diyeti yapıyordum oda bende kalmışdı kayınpeder türkiyeye gezmeye gidince neyse diyeti gr gr saat saat uyguluyorum sporumuda yapıyorum kv bunlara şahit ne yiyip içtiğime sporuma kadar kv demesinmi kız sen ne kadar zayıfladın dana kadarda yiyorsun hee :KK57:bütün günde oturuyon :KK57:

Kızzz nilsub bizim kapının önüne koymuş komşu 2 haftadır öylece duruyor bisiklet koşu bandı bide birkaç alet duruyor kızz hiç kimse almıyor nekadanda tembel millet çöp olarak görüyorlar demekki:KK12:nerden anladın dersen benim kızım yatak yorgan beşik bebek arabası kapsüllerini yıkanma ıvır zıvırlarını daha koyarken aldı millet :dondurma:canım aletlerin tarafına bakan yokkk bak burda olsa sana alırdım paracuklarında gitmezdiii:63:dip notttt komşum epey kilolu hatta obez :işsiz:
ben de dur demeseydim kendime ve burada olmasaydım obez okurdum heralde:dondurma::dondurma: durmadan yerdim kesin:kk77:

Ayyy benim kayınvalidemde kızımı doğurdukdan epey sonra 63 kilo olmuşdumda isveç diyeti yapıyordum oda bende kalmışdı kayınpeder türkiyeye gezmeye gidince neyse diyeti gr gr saat saat uyguluyorum sporumuda yapıyorum kv bunlara şahit ne yiyip içtiğime sporuma kadar kv demesinmi kız sen ne kadar zayıfladın dana kadarda yiyorsun hee :KK57:bütün günde oturuyon :KK57:
:-):-) fesat kaynana

kımıldarsan peşinden gelirim :KK55:

ne yapayım talep çok...:KK70::KK70::KK70:
vay vay talep çok demek .. valla sana yat kalk spor yaptırırım heee bak tuğçede ortim olmaya hazır koştururum vallaa sizi :D

benimkiside ben yanımda istemiyorum spor diyet lafı dedi gömdü beni dk da .. kendisi ileri derecede obez gelininide öyle tombik seviyomuş içimden ruhumu yellendirdim bol bol sormaa :(
evet canım ben yakın temas everim:KK70::KK70::KK70:
hee yanındaymışım gibi kaçıcan benden valla acayip gazla geldim kızzz ona göre kollontai bile yanımda hafif kalır :D

hatta kızlar ben videolarımı indirdim az leslie yapıyım vücut alışsın bayadır yapmıyorum malum.. siteyi kapamıycam ama 1 saat kadar msj yazamayabilirim :KK15:
Cani sagolsun napalim :KK70:
Dondugunde ben ona sadik bi sekilde burda olacagim :KK70:
işte bu yaaa ortiyee geeelllllll :KK19:

vay vay talep çok demek .. valla sana yat kalk spor yaptırırım heee bak tuğçede ortim olmaya hazır koştururum vallaa sizi :KK70:

benimkiside ben yanımda istemiyorum spor diyet lafı dedi gömdü beni dk da .. kendisi ileri derecede obez gelininide öyle tombik seviyomuş içimden ruhumu yellendirdim bol bol sormaa :KK43:

hee yanındaymışım gibi kaçıcan benden valla acayip gazla geldim kızzz ona göre kollontai bile yanımda hafif kalır :KK70:
kız tugce1325 tugce1325 ne giriyon ortimle arama:sopa:

kızlar benim bu minik oğluşum erkenden emeklemeye başladı durmuyor hiç yerinde yav.yavaştan ek gıdaya da başladım emmesi azalırsa benim de zayıflamamak zorlaşır mu acep? şimdi ne güzel hem yeyip hem zayıflıyordum.rn önemlisi de bu oğluşumda sütüm çok güzel oldu o da annesi gibi obez :anne:

hatta kızlar ben videolarımı indirdim az leslie yapıyım vücut alışsın bayadır yapmıyorum malum.. siteyi kapamıycam ama 1 saat kadar msj yazamayabilirim :KK15:

işte bu yaaa ortiyee geeelllllll :KK19:
Oo masallah ya senden gaza gelir belki millet :KK9:

Bakin gorun hanimlarr! Siz de kaldirin totolari hadi :sopa:

Back
X