- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #197.721

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor yap spor da artırıyor serotonin salgılanmasını :) Hemi de diyete uygunnilsub serotoninim eksik,kafamdaki ayarlar bozuk , hapın yanında bol bol çikolata atmalıyım ki ayarlar düzelsin ,ama hemen dayıyolar cezayı ,kimse halden anlamıyo
![]()
bi halden anlamaz dahaSpor yap spor da artırıyor serotonin salgılanmasını :) Hemi de diyete uygun![]()
Evet annemle babamda cok kizdilar bana hep iyiliginden geliyor basina ne gelirse dediler hatta annem babam onume durdular turkiyeye gittigimde bak burasi senin yuvan gitme biz seni elimizden geldigince mutlu ederiz kimseler uzemez dediler de iste ben kuzuma kiyamadim hem esime kizsamda etsemde onu cookk seviyorum o zaten ailesinin degil hep benim yanimda oldu bana gidip sakin ozur dileme bak dilersen ben bile kollayamam seni birsey sanir kendini dedi ama kvdem olcak kadin surekli rahatsiz etti beni bende aman samimi olmam barisayim dedim ama yine olmadii artik umrumdada degil once sagligim benim dusunmem gereken evladim var o buz gibi odalarda dokulmus saclarimla olu gibi yatarken kuzum hergun beni sormus babasina bikmadan usanmadansavurgan içine atmışsın hala unutamıyosun ,hep iyiliğinden kaybediyosun anlaşılan .
Spor yaparken her seyi unutuyosun iste ne güzel. Terini attıktan sonra gider duş alırsın, sonra yorgunluktan uyuyakalırsın zaten :))bi halden anlamaz daha![]()
Canım kv'ler de Türkiye'de mi yoksa sizin ordalar mı?Evet annemle babamda cok kizdilar bana hep iyiliginden geliyor basina ne gelirse dediler hatta annem babam onume durdular turkiyeye gittigimde bak burasi senin yuvan gitme biz seni elimizden geldigince mutlu ederiz kimseler uzemez dediler de iste ben kuzuma kiyamadim hem esime kizsamda etsemde onu cookk seviyorum o zaten ailesinin degil hep benim yanimda oldu bana gidip sakin ozur dileme bak dilersen ben bile kollayamam seni birsey sanir kendini dedi ama kvdem olcak kadin surekli rahatsiz etti beni bende aman samimi olmam barisayim dedim ama yine olmadii artik umrumdada degil once sagligim benim dusunmem gereken evladim var o buz gibi odalarda dokulmus saclarimla olu gibi yatarken kuzum hergun beni sormus babasina bikmadan usanmadankimselerde bakmamis cocuguma babasida olmasa sokakda kalirmis kuzum
![]()
Gercekden ama neseli geri cevap vermeyen insanlari bazi kurnazlar saf eziklerim zannediyor ama eski esra o gun hastanede kaldi gecen telde kvde ablalar kardeslerin kotulugunu istemez buyukler hep dogru der demez yer yansin yaptim yetti artikdemekki neşelileri vuruyo bu hastalık![]()
Burdalardi canimda bayrama bir hafta kalami ne turkiyeye gittiler aniden gorumceler gelcekmis kv kpder 2 yil kalcaklarmis bu gorumce denilen mahlukat butun mallarida esimin haberi yokken ustlerine yaptirdi biliyormusun esim soklara girdi duyunca babasiyla limoni arasi cunku babasida elin esseginemi yedircem tabiki kizlarima yedircem demis gecen hafta ogrendik son kalan mallarida almis iki gorumce demek onun icin apar topar gittile turkiyeyeCanım kv'ler de Türkiye'de mi yoksa sizin ordalar mı?
Evet mor baykuşun kısa ve öz çozumu zeki kadının hali başka tabiSpor yaparken her seyi unutuyosun iste ne güzel. Terini attıktan sonra gider duş alırsın, sonra yorgunluktan uyuyakalırsın zaten :))
işte ne varsa ailede var başka kimsenin faydası yok ,herkes yabancı .kocişin sana destekse hiç problem yok kv ninde ağzına ver lafını otursunEvet annemle babamda cok kizdilar bana hep iyiliginden geliyor basina ne gelirse dediler hatta annem babam onume durdular turkiyeye gittigimde bak burasi senin yuvan gitme biz seni elimizden geldigince mutlu ederiz kimseler uzemez dediler de iste ben kuzuma kiyamadim hem esime kizsamda etsemde onu cookk seviyorum o zaten ailesinin degil hep benim yanimda oldu bana gidip sakin ozur dileme bak dilersen ben bile kollayamam seni birsey sanir kendini dedi ama kvdem olcak kadin surekli rahatsiz etti beni bende aman samimi olmam barisayim dedim ama yine olmadii artik umrumdada degil once sagligim benim dusunmem gereken evladim var o buz gibi odalarda dokulmus saclarimla olu gibi yatarken kuzum hergun beni sormus babasina bikmadan usanmadankimselerde bakmamis cocuguma babasida olmasa sokakda kalirmis kuzum
![]()
Spor yaparken her seyi unutuyosun iste ne güzel. Terini attıktan sonra gider duş alırsın, sonra yorgunluktan uyuyakalırsın zaten :))
vay vicdansızlar vayyyEvet mor baykuşun kısa ve öz çozumu zeki kadının hali başka tabi![]()
baykuş ne alaka ördek o ben baykuş sevmem ona baykuş demeEvet mor baykuşun kısa ve öz çozumu zeki kadının hali başka tabi![]()
elin eşeği kimmiş , sana mı diyo ver numarasını ben saydırcam senin yerine , terbiyesiz ahlaksız , torununun annesine dediği lafa bak . mide mulandırıcı mahluklar ,insana benzer yaratıklarBurdalardi canimda bayrama bir hafta kalami ne turkiyeye gittiler aniden gorumceler gelcekmis kv kpder 2 yil kalcaklarmis bu gorumce denilen mahlukat butun mallarida esimin haberi yokken ustlerine yaptirdi biliyormusun esim soklara girdi duyunca babasiyla limoni arasi cunku babasida elin esseginemi yedircem tabiki kizlarima yedircem demis gecen hafta ogrendik son kalan mallarida almis iki gorumce demek onun icin apar topar gittile turkiyeye
Kız bunların beni cevirmedigi hayvan kaldı mı acababaykuş ne alaka ördek o ben baykuş sevmem ona baykuş deme![]()
ooooovvv acılın Feyza geliyorelin eşeği kimmiş , sana mı diyo ver numarasını ben saydırcam senin yerine , terbiyesiz ahlaksız , torununun annesine dediği lafa bak . mide mulandırıcı mahluklar ,insana benzer yaratıklar![]()
sen sadece ördeksin hep ördeğim olarak kalacaksınKız bunların beni cevirmedigi hayvan kaldı mı acaba![]()
Aayyy yasasın sonunda beni seven birisen sadece ördeksin hep ördeğim olarak kalacaksın![]()
ördek sevgisii vak vak vakkkkkkkAayyy yasasın sonunda beni seven biri![]()
Biz severiz canım ne yapalım hem oda memnun ...baykuş ne alaka ördek o ben baykuş sevmem ona baykuş deme![]()
Aaaaa nankör kedi bundan sonra sanna mor kedi dicemAayyy yasasın sonunda beni seven biri![]()