Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet desem tam da değil ama bugun kuşhanımsı olacak. Eşim evde olunca mutfağa güreşi tuttu. Sabah patatesli yumurta yaptı. Benim de 1 dilim ekmek hakkım vardı sabah. Onu yemedim. Patatesli değişim yaptım. Sabahlar öğlen de birleşti. Sabah hastaneye gidince.
aksama da çiğ köfte yapacam diyor.. sayılı yiyecem ama kaç tane yesem karar veremedim. 4-5 sıkım yerim yanında bol salata ile.
Ama yarın aynen uyacam. 10 gun kocam gündüz çalışıyor. Sabah 7 akşam 7 olacak.
Çok yeme akşam kız şişirir seni tartıda moralin bozulur:(

Selam kızlar!

Geçen cuma 65.0
Bu gün 65,8 :skandal::KK23:

bir sürü mücver yedim hepsini yedim ama çok güzel olmuştu beee ayyy bak gene canım istedi.... hazır alsam anca bu kadar lezzetli gelirdi.....
Ya sen zaten cuma da 65,8 demissin. Ne bicim kilo bildiriyosun ya :)
fıstık dün rüyamda 3. ye hamile olduğumu gördüm ama ne üzüldüm ne üzüldüm,kabustu resmen eşime Nasıl kızıyorum bu çocuk hangi ara oldu diyorum da diyorum. bu rüyamı sana yorayım belkim tutar da bebiş gelir.
Belki senin olcak tatliş bende rüyamda doğum yaptım anneannemin evindeymişiz rahmetli anneannemle teyzem doğum yaptırttılar bebeği pembe bebek kuvetinde yıkadı teyzem anneannem sonra pembe kundağa sarıp kucağıma verdiler türkiyede kim varsa aradım kim hamile söyleyin bakim diye abovvv kendim hamileymişim :eek:
Ya sizin var colugunuz cocugunuz bana yorsanıza bu rüyaları asıl :D
Duygucum da olur tabi, o da istiyor bildigim kadarıyla d_mndc d_mndc :)

Bakma sen ona kız emzirmekte kolay değil hemde yaşı dolmuş...
Bende 16 aylıkken ayırdım ama benimki çok aşırı düşkündü gece yanımda yatıyodu memem dışarda sabaha kadar çekiyodu yalancı meme durumuna sokmuştu sadece oşekilde susuyordu bi sabah uyandım goğusumun ucu yarılmış o gün bıraktırdım çok zor oluyor bıraktırmakta:KK43:

2 yıldır bizde olanla beraber uyuyoruz canım. Bazen öylece hertarafim açıkta uyuyordum yani.. Gercekten zor. Bu asiri duskun. Dun gece uyuyor aslinda ama memeeee diye bagirip saga donup yatiyor 5 dk sonra memeee diye bagirip sol tarafa yatiyor. Bakalim bugun gunduz de gece de vermeyecegim

ff.webp

Yok yıl da toplam da emzirme 2 cocukık daha ne kgeçirdiğim. cen düğünü olana kadarmı :KK48:

Ayy ne gıcık olur be. Yeter emdiği beni. Azcikta rahat edeyim. Eşime diyorum.
Evlendim 6 sene bitti 7 sene yeni girdik.
evlendim. 2. Ayında hamile kaldım. 18 ay gebelik 4 yilda emzirme toplamda. Bana kalan 6 ay.bos gecirdigim. Insaallah 3.ye ara daha fazla olacak.
ne cekmisim be

Selam kızlar!

Ya sen zaten cuma da 65,8 demissin. Ne bicim kilo bildiriyosun ya :)

Ya sizin var colugunuz cocugunuz bana yorsanıza bu rüyaları asıl :KK70:
Duygucum da olur tabi, o da istiyor bildigim kadarıyla d_mndc d_mndc :)

aaa sabitim o zaman.. cumayı hatırlayamadım napiim :)))

ee sen baya kaşınmışın :)
napiyim kız çok sıcak ama şu an çekiyorum :hasta:

Ayy ne gıcık olur be. Yeter emdiği beni. Azcikta rahat edeyim. Eşime diyorum.
Evlendim 6 sene bitti 7 sene yeni girdik.
evlendim. 2. Ayında hamile kaldım. 18 ay gebelik 4 yilda emzirme toplamda. Bana kalan 6 ay.bos gecirdigim. Insaallah 3.ye ara daha fazla olacak.
ne cekmisim be
3. Yü de düşünüyorsun yani ben pek düşünmüyorum kaza falan olmadığı surece:KK48:

yaaa bak benimde mücverleri misafire dayıcaktım kimse gelmedi :))

Benim kiler gelmeyedebilir canım. Çünki polis
Arkadaşlarımız gelecek beyler yogun çalışıyor. Ne zaman gelecekleri belli olmuyor. Olsun yyarına misafir var ben de onlara ikram ederim

2 yıldır bizde olanla beraber uyuyoruz canım. Bazen öylece hertarafim açıkta uyuyordum yani.. Gercekten zor. Bu asiri duskun. Dun gece uyuyor aslinda ama memeeee diye bagirip saga donup yatiyor 5 dk sonra memeee diye bagirip sol tarafa yatiyor. Bakalim bugun gunduz de gece de vermeyecegim
Ayyy tatlım ne yap et kışa kadar ayır valla hasta olursun hadi yazın neysede gerçi yazında ter su içinde kalır insan yatakta 3 kişiyle ben kızımı eve getirdiğim gün beşiğine koydum 14 aylıkdı odasına geçirdim arasıra naz yapıp geliyordu bizde eşimle karar aldık tamam ortamıza yat dedik ikimizde sıkıştırdık bu güzel sarıldık bu gece yeter yaaa yeterrrr öldürceksiniz beni bütün organlarınız üzerimde yatıyorsunuz ölmemi istiyorsunuz ben odama gidiyorum dedi bidaha gelmedi:KK76:ayy ben yattımda sabah kalktığımızda eşimle ya başımız ağrırdı yada biyerimiz tutulurdu kız çok zor heee çoçukla yatmak toplasan 5 kez yatmadık bide:KK12:kuzum sen ayır onu mutlaka

3.yu düşünüyoruz canım. 4. Yu de kazaya bıraktık :)
Çoğu insana sıcak bakmıyor fazla çoçuk olayına ama gerçekden kalabalık aile neşeli oluyor biz 5 kardeşiz 4 kız 1 erkek evimiz her akşam neşeliydi belki benim kızım kadar yiyeceklerimiz oyuncaklarımız olmadı ama biz paylaşmayı öğrendik dertlerimizde ortak olmayı birlikde başardık arasıra saç baş kavga etsekde kin tutmamayıda çoçuk yaşda öğrendik şimdi kızıma bakıyorum benim çoçuklukda görmediğim çoğu şeyin sahibi daha 5 yaşında olmasına rağmen ama yalnız onun evcilik oynacağı bir kardeşi yok hiçbir paylaşağı oyuncak yiyecekde yok :KK12:arkadaşlarına sen benim kardeşim olurmusun diyormuş kuzum onlarda hayır bizim kardeşimiz bar dediklerinde nasılda kederleniyor :KK61:tatlıtambak eğer durumun müsaitse yap bencede bizde 5 kardeşiz hiç açıkda kalmadık hepimiz okuduk en ufamız hariç o okumayı seçmedi liseyi geçen yıl bitirdi seneye evlencek:KK67:neyse demem okiii süper bir çoçukluk ergenlik geçirdim :KK36:

Ben aldım vallahi bir sürü şeyler aldım küçük size sonra nemi yaptım heves ettim birini deneyim dedim totomdan geçmiyor uğraşa uğraşa soktum:63:sonra robot gibi koltuğun üzerine oturdum :KK39:geri bi kalkdım çartttt diye ses geldi bu neydiii gızzz dedim aynada koştum bide ne göreyim benim toto meydanda:eek::eek::KK70::KK70:
gitti paralar :D

Back
X