Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bi menümü toparlıyayım,
bugün baya geç kaldım sabah yatınca 15:00- 2 haşlanmış yumurta, yarım domates, acı biber, 1 dilim tam buğday
ara : 1 şeftali - çok tatlı değildi
akşam : kıymalı yağsız makarna
şimdide , yoğurt yiyorum pul biberli limonlu

sporumu da yaptım, interval walk yaptım, biraz kick boks, jilian yapmaya çalışıcam

kızlar nazara mı geldiniz? nerelerdesinşz bakayım! neyse bugünkü menüm
inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub
kahvaltı 1 dilim kepekli ekmekle yağışmış tost 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
öğle 1 kase kısır 1 dilim börek
akşam salata
su 2 litre ancak olur.
spor yok
bugün menüm felaket maalesef, tüm gün değil de öğlen baya kötü oldu, dengelemeye çalıştım akşamki salatayla

Menum nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
Bir kk beyaz peynir ve bir domatesle yapılmış tost (çavdar ekmegi)
Öğle
Bir kase çorba
Aksam
2 parça fırınlanmis tavuk göğsü
5 dilim firinda patates
3 litre su
1 bardak form çay
Sporum bugün dip köşe çok enerji sarfederek temizlik yaptım duvar sildim:temizlik:

Ben geldiim. Bugun Eymir Gölü etrafında 1 saat kadar bisiklet sürdük arkadaslarla, cok eglenceliydi. Tabi kalorileri de yakmısımdır :KK49:

yükledim yükledim ilk pokemon da charmander aldım pikachu bulamadım ben geleyim kampüse beraber arayalım bi öğlen hem de yürüyüş yaparız
süper olur kaptanım ben sana kampüsteki pokemon olan noktaları gösteririm :KK48:
Hoşbulduk yazdıktan sonra 1 sayfayı, kuralları okudum. Hiç görmediğim kilolardayım artık depresif bi ruh haline girmeye başlıyorum ,oğlum var 17 aylık 107 kg 164 boyum, dün spor yaparak başladım ama sporu geç yaptım ve araştırmalardan uyuyamadım :) ama kendimi hazırladım artık sabah 07:00 gibi uyudum 15:00 gibi uyandım o nedenle de,
2 haşlanmış yumurta, yarım domates, kibrit kutusunun çeyreği kadar peynir, 1 dilim tam kepek ekmek,acı biber yedim

Birazdan şeftali yiyeceğim
Akşamda kıymalı makarna yağsız

Jilian michaels yapıyorum bugün 2.günüm ve birde yürüyüş yapacağım
Hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım. 26 yaşındayım ben de, evliyim, çocuk henüz yok.
İlk sayfadaki kuralları okumussun zaten. Günlük menülerimizi paylasıyoruz, olabildigince aktif olmaya calısıyoruz grupta. Cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz haftalık olarak...
Başlangıç kilonu 107 olarak kaydediyorum, bir de ulasmak istedigin kilonu yazar mısın?

Kuralları okudum kabul ediyorum :) zayıflayacağım

ojjj geldin more.....

Tabi ki girdikçe yazarım ben çok su içerim zaten çay,kahve sevmem normalde de içerim çok su ama yazarım onu da sporum jilian ve yapabilirsem yürüyüş olacak bakalım yapınca yazarım yine

jilliian mı çok iddalı girdin hocam sen yaa... jillian yapanları hiç sevmem pehhh... en büyük düşmanlarım bakkınız kollontai kollontai

çocuklarımı yıkadım benimde 2 tane kızım 7 yaşında birde oğlm var 4 yaşında ay yoruldum oturdum

aaa ben bi kızın b, oğlun var sanıyodum 2 kız mı....

Ben geldiim. Bugun Eymir Gölü etrafında 1 saat kadar bisiklet sürdük arkadaslarla, cok eglenceliydi. Tabi kalorileri de yakmısımdır :KK49:

süper olur kaptanım ben sana kampüsteki pokemon olan noktaları gösteririm :KK48:

Hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım. 26 yaşındayım ben de, evliyim, çocuk henüz yok.
İlk sayfadaki kuralları okumussun zaten. Günlük menülerimizi paylasıyoruz, olabildigince aktif olmaya calısıyoruz grupta. Cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz haftalık olarak...
Başlangıç kilonu 107 olarak kaydediyorum, bir de ulasmak istedigin kilonu yazar mısın?

evet okudum onları canım, hoşbulduk, hatta menümü de yazdım. 55 ulaşmak istediğim ama 1. ve 2. hedef belirlemek istiyorum, ilk hedefim 80 sonra ki hedefim 55

ojjj geldin more.....

jilliian mı çok iddalı girdin hocam sen yaa... jillian yapanları hiç sevmem pehhh... en büyük düşmanlarım bakkınız kollontai kollontai

aaa ben bi kızın b, oğlun var sanıyodum 2 kız mı....

hoşbulduk :)

ayyy bende rapor vereyim efenim terler bi tarafımdan akarkene

sabah
2 yumurtadan peynirli yumurta
1 dlm tb ekmek
1 domates
1 salatalık

1 topitop

ara 3 kayısı

öğlen
1 dlm tb ekmek arasına peynir
domates salatalık lor

akşam 3 erik
2 salatalık

su : 2lt

spor
3 mil koşmalı leslie
30 x 5 iç bacak

daha biraz daha ddebeleneceğim....
oyşşş bu kollontai kollontai garusu gelmeden ne yapsam kardır :rolleyes::KK6:

napsam daha :spor: ip falan mı atlasam... uyum kaçtı korkudan....

ayyy bende rapor vereyim efenim terler bi tarafımdan akarkene

sabah
2 yumurtadan peynirli yumurta
1 dlm tb ekmek
1 domates
1 salatalık

1 topitop

ara 3 kayısı

öğlen
1 dlm tb ekmek arasına peynir
domates salatalık lor

akşam 3 erik
2 salatalık

su : 2lt

spor
3 mil koşmalı leslie
30 x 5 iç bacak

daha biraz daha ddebeleneceğim....
oyşşş bu kollontai kollontai garusu gelmeden ne yapsam kardır :rolleyes::KK6:

napsam daha :spor: ip falan mı atlasam... uyum kaçtı korkudan....
Çok tatlı ve eğlencelisin canım yaa savurgan savurgan ve senin mesajlarını gülerek okuyorum ay siz çok yaşayın emi :KK70:

kızlar günaydın akşam otururken oğluşum hasta oldu ishal kusma ateş acile gittik geldik sabaha kadar ishalden tuvaletten çıkamadık sabah 5 gibi yattık şimdi kaltım çocuk doktoruna götürücem gelincede yatarım akşama gelirim haberiniz olsun ...

kızlar günaydın akşam otururken oğluşum hasta oldu ishal kusma ateş acile gittik geldik sabaha kadar ishalden tuvaletten çıkamadık sabah 5 gibi yattık şimdi kaltım çocuk doktoruna götürücem gelincede yatarım akşama gelirim haberiniz olsun ...
geçmiş olsun canım. yediği bir şey mi dokundu ki acaba.

Günaydın kızlar keyifler nasıl bakalım? Yarın tartı günü bu hafta hepimiz baya çalıştık güzel sonuçları olan arkadaşlar olacağınıda gördük :) hadi bakalım yarın neler olacak merakla bekliyorum.Grup olarak bu sefer 1. sıraya yerleşmek benim gönlümdeki.Bugün herkes ekstra özen göstersin kaptanlar kızmadan ben kızayım kimse artıyla gelmesin :sopa:

Back
X