- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.381
kızlar şimdi bir araştırma okudum sabah aç karnına yapılan spor yağ yakımını arttırıp kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş. aynı sporu tok karnına yapınca daha zor kilo veriliyormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiniz tatlım, yaşın çok gençmiş başlamışken sakın bırakma.ve burayı da ihmal etme,o Zaman çok boşluyorsun
aman haa diyim ortim yapma şeytana uymakızlar deli gibi yemek istiyorum... tıka basa doymak ve yediğim her şeyin de çokkk kalorili olmasını istiyorum![]()
süper olur kaptanım ben sana kampüsteki pokemon olan noktaları gösteririmyükledim yükledim ilk pokemon da charmander aldım pikachu bulamadım ben geleyim kampüse beraber arayalım bi öğlen hem de yürüyüş yaparız
Hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım. 26 yaşındayım ben de, evliyim, çocuk henüz yok.Hoşbulduk yazdıktan sonra 1 sayfayı, kuralları okudum. Hiç görmediğim kilolardayım artık depresif bi ruh haline girmeye başlıyorum ,oğlum var 17 aylık 107 kg 164 boyum, dün spor yaparak başladım ama sporu geç yaptım ve araştırmalardan uyuyamadım :) ama kendimi hazırladım artık sabah 07:00 gibi uyudum 15:00 gibi uyandım o nedenle de,
2 haşlanmış yumurta, yarım domates, kibrit kutusunun çeyreği kadar peynir, 1 dilim tam kepek ekmek,acı biber yedim
Birazdan şeftali yiyeceğim
Akşamda kıymalı makarna yağsız
Jilian michaels yapıyorum bugün 2.günüm ve birde yürüyüş yapacağım
Kuralları okudum kabul ediyorum :) zayıflayacağım
Tabi ki girdikçe yazarım ben çok su içerim zaten çay,kahve sevmem normalde de içerim çok su ama yazarım onu da sporum jilian ve yapabilirsem yürüyüş olacak bakalım yapınca yazarım yine
çocuklarımı yıkadım benimde 2 tane kızım 7 yaşında birde oğlm var 4 yaşında ay yoruldum oturdum
kızlar deli gibi yemek istiyorum... tıka basa doymak ve yediğim her şeyin de çokkk kalorili olmasını istiyorum![]()
Ben geldiim. Bugun Eymir Gölü etrafında 1 saat kadar bisiklet sürdük arkadaslarla, cok eglenceliydi. Tabi kalorileri de yakmısımdır
süper olur kaptanım ben sana kampüsteki pokemon olan noktaları gösteririm
Hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım. 26 yaşındayım ben de, evliyim, çocuk henüz yok.
İlk sayfadaki kuralları okumussun zaten. Günlük menülerimizi paylasıyoruz, olabildigince aktif olmaya calısıyoruz grupta. Cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz haftalık olarak...
Başlangıç kilonu 107 olarak kaydediyorum, bir de ulasmak istedigin kilonu yazar mısın?
ojjj geldin more.....
jilliian mı çok iddalı girdin hocam sen yaa... jillian yapanları hiç sevmem pehhh... en büyük düşmanlarım bakkınızkollontai
aaa ben bi kızın b, oğlun var sanıyodum 2 kız mı....
Çok tatlı ve eğlencelisin canım yaaayyy bende rapor vereyim efenim terler bi tarafımdan akarkene
sabah
2 yumurtadan peynirli yumurta
1 dlm tb ekmek
1 domates
1 salatalık
1 topitop
ara 3 kayısı
öğlen
1 dlm tb ekmek arasına peynir
domates salatalık lor
akşam 3 erik
2 salatalık
su : 2lt
spor
3 mil koşmalı leslie
30 x 5 iç bacak
daha biraz daha ddebeleneceğim....
oyşşş bukollontai garusu gelmeden ne yapsam kardır
napsam dahaip falan mı atlasam... uyum kaçtı korkudan....
geçmiş olsun canım. yediği bir şey mi dokundu ki acaba.kızlar günaydın akşam otururken oğluşum hasta oldu ishal kusma ateş acile gittik geldik sabaha kadar ishalden tuvaletten çıkamadık sabah 5 gibi yattık şimdi kaltım çocuk doktoruna götürücem gelincede yatarım akşama gelirim haberiniz olsun ...
Geçmiş olsun canımkızlar günaydın akşam otururken oğluşum hasta oldu ishal kusma ateş acile gittik geldik sabaha kadar ishalden tuvaletten çıkamadık sabah 5 gibi yattık şimdi kaltım çocuk doktoruna götürücem gelincede yatarım akşama gelirim haberiniz olsun ...