- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.461
su içemiyorum yaaa onu napçaz bilmem.... daha 1 litre anca oldu ve cıngıl cıngıl su dolu gibiyim.... susuzluktan değil mecbur olduğum için ite kaka içiyorum resmen.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yine dondurma yedim reglime guvenerek![]()
Bak hala topitop diyor. Topitop yiye yiye kendin topitop olcan, başımıza kaldın zaten...hee bende onu dicektim o zaman 2 hafta daha topitop serbest :)))
@kollontai şaka leynnn ezer geçerim acımam.... gözüm üzerinde nasılsa tel nonda var arayıp taciz ederim abuksabuk sesler çıkarırım konuşmam hohh hoohh der kaparım bak..... rakip olduk..... yemene içmene dikkat etcen.... taşınamana mani değil bunlar.... (diyene bak çay demle :))) )
hem bu akşamda spor yapçem çekemeyen anten taksın hıhhhh :)))
Bak hala topitop diyor. Topitop yiye yiye kendin topitop olcan, başımıza kaldın zaten...
Hem sen öyle internetten tanıstıklarının tel no.sunu niye alıyosun bakayım? Psikopatı var bilmem nesi var, cık cık cık hiç yakıştı mı senin gibi uslu bir kıza?![]()
Bende biraz önce uyandım sade Türk kahvesi içtim oğluşum kusması durdu daha uyanmadı şükür :)
Haha betuşu kim haza getirdi bu kadar kayış atcak59 olcam diyo ne içirdiniz lan bu kıza
![]()
Teknoloji cagındayız sapıkların nereden sızacagı belli olmazheee telefondan mı sızcak gelcek... hem telefondan rahatsız ederse ispatım olur şikayet hakkım olur, ama reelde taciz ederse kimse inanmaz bana :)))
Teknoloji cagındayız sapıkların nereden sızacagı belli olmaz![]()
o kim 59 kim o anca 69 olurHaha betuşu kim haza getirdi bu kadar kayış atcak59 olcam diyo ne içirdiniz lan bu kıza
![]()
gelde bak yarineheee telefondan mı sızcak gelcek... hem telefondan rahatsız ederse ispatım olur şikayet hakkım olur, ama reelde taciz ederse kimse inanmaz bana :)))
geçmiş olsun yeaaa bi çocuğa bakamıyon
kıskaaaançççç.... çalış seninde olur...
79 olucak o sonrada 89
hahaha ben yemiyorum en azından sen birde pide yiyiyon betüşten sonra sen devam et 99 oh 109 diye
ekmeği çok kesme canım birden ya dün sana dedim azar azar kes diye hasta olursun ne kadar yiyiyorsun? sabah 2 dilim öğlen 1 dilim ya akşam kesYeni geldim marketten ,bolca sağlıklı ürünlerimi aldım :) ekmek yemediğim için miğdemi bozdum tabi vücut alışmış :) spor yapabilir miyim bilmiyorum miğdem ağrıyor biraz. Ve bacaklarımda ağrıyor hamladığım için, suyumu söylemiyorum unutuyorum yani çünkü normalde de çok su içen biriyim extra yaptığım bi şey gibi gelmiyor sanırım :)) şimdi normalden daha fazla su içiyorum
ekmeği çok kesme canım birden ya dün sana dedim azar azar kes diye hasta olursun ne kadar yiyiyorsun? sabah 2 dilim öğlen 1 dilim ya akşam kes