• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

su içemiyorum yaaa onu napçaz bilmem.... daha 1 litre anca oldu ve cıngıl cıngıl su dolu gibiyim.... susuzluktan değil mecbur olduğum için ite kaka içiyorum resmen.....

hee bende onu dicektim o zaman 2 hafta daha topitop serbest :)))

@kollontai şaka leynnn ezer geçerim acımam.... gözüm üzerinde nasılsa tel nonda var arayıp taciz ederim abuksabuk sesler çıkarırım konuşmam hohh hoohh der kaparım bak..... rakip olduk..... yemene içmene dikkat etcen.... taşınamana mani değil bunlar.... (diyene bak çay demle :))) )

hem bu akşamda spor yapçem çekemeyen anten taksın hıhhhh :)))
Bak hala topitop diyor. Topitop yiye yiye kendin topitop olcan, başımıza kaldın zaten...

Hem sen öyle internetten tanıstıklarının tel no.sunu niye alıyosun bakayım? Psikopatı var bilmem nesi var, cık cık cık hiç yakıştı mı senin gibi uslu bir kıza? :-)

Bak hala topitop diyor. Topitop yiye yiye kendin topitop olcan, başımıza kaldın zaten...

Hem sen öyle internetten tanıstıklarının tel no.sunu niye alıyosun bakayım? Psikopatı var bilmem nesi var, cık cık cık hiç yakıştı mı senin gibi uslu bir kıza? :-)

heee telefondan mı sızcak gelcek... hem telefondan rahatsız ederse ispatım olur şikayet hakkım olur, ama reelde taciz ederse kimse inanmaz bana :)))

Bende biraz önce uyandım sade Türk kahvesi içtim oğluşum kusması durdu daha uyanmadı şükür :)

geçmiş olsun yeaaa bi çocuğa bakamıyon :P

Haha betuşu kim haza getirdi bu kadar kayış atcak :KK70::KK70::KK70: 59 olcam diyo ne içirdiniz lan bu kıza :KK70::KK70::KK70:

kıskaaaançççç.... çalış seninde olur...

heee telefondan mı sızcak gelcek... hem telefondan rahatsız ederse ispatım olur şikayet hakkım olur, ama reelde taciz ederse kimse inanmaz bana :)))

geçmiş olsun yeaaa bi çocuğa bakamıyon :p

kıskaaaançççç.... çalış seninde olur...
gelde bak yarine :KK15:
o kim 59 kim o anca 69 olur :KK70: btlbetul btlbetul (önce kendimi sonra seni vururum benden önce 59 olursan) :KK70:
79 olucak o sonrada 89 :KK70::KK70::KK70:

Yeni geldim marketten ,bolca sağlıklı ürünlerimi aldım :) ekmek yemediğim için miğdemi bozdum tabi vücut alışmış :) spor yapabilir miyim bilmiyorum miğdem ağrıyor biraz. Ve bacaklarımda ağrıyor hamladığım için, suyumu söylemiyorum unutuyorum yani çünkü normalde de çok su içen biriyim extra yaptığım bi şey gibi gelmiyor sanırım :)) şimdi normalden daha fazla su içiyorum

Yeni geldim marketten ,bolca sağlıklı ürünlerimi aldım :) ekmek yemediğim için miğdemi bozdum tabi vücut alışmış :) spor yapabilir miyim bilmiyorum miğdem ağrıyor biraz. Ve bacaklarımda ağrıyor hamladığım için, suyumu söylemiyorum unutuyorum yani çünkü normalde de çok su içen biriyim extra yaptığım bi şey gibi gelmiyor sanırım :)) şimdi normalden daha fazla su içiyorum
ekmeği çok kesme canım birden ya dün sana dedim azar azar kes diye hasta olursun ne kadar yiyiyorsun? sabah 2 dilim öğlen 1 dilim ya akşam kes

Back
X